canım merhaba bende gelısme yok cnm hala goremedım kırmızılarıı ılac kullanıyorum adet sokturucu az kaldı oda bakalım olabılecemmı bıde korkuyorum ya bu sırada hamıle kalırsam dıyee kan tahlılım yapıldı negatıftı doktor ole verdı ılacı ama bu forumda benım kullandıgım ılacı kullanıpta adet olmayınca hamıle olduklarını ogrenler cok varrr napıcamı sasırdımm:18::18::18::18:
merhabakızlar bende bu topiğin hamişlerindenim
şükür şimdilik çok iyiyiz 8+5 olduk kesemiz göründü pıt pıtlar duyuldubulantımda yok sadece tansiyonum düşüyor bazen
ne güzel burdan nisana devam etmişsiniz burdaki muhabbet çok güzeldi çok sıcaktı iyi olmuş burayı bırakmamanızinşallah nisan listenizde hamişlerle dolar
birde yumurtlama günlerine takılmışsınız küçük bir tavsiyede bulunmak istedim sizlere. benim için martta hamile kalmak çok önemliydi çünkü kasımda 22haftlık kızımı kaybetmiştim martta doğacaktı şükür oldu ogünleri daha kolay atlattım. ama çok çalıştık tabizor oluyor ama çok istiyorsanız ve imkanınız varsa adetten 10gün sonra falan başlayın diğer adete 1hafta kalana kadar günaşırı devam edin yumurtlamayıda kaçırmamış olursunuz. zor oluyor ama ben öyle başardım
Gunaydinnnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrr..........
Günaydın canımmmmmmmmmmmmm......
merhabalar nasılsınız :)
Hanımlar tünaydın hayırlı cumalar diliyorum herkese. Benim ilk defa basıma gelen birsey oluyor son iki gundur rahım ağzında aslinda tam agzindada değil azcık yukarda anliyamiyorum tam neresi :) boyle hafif zonklama gibi bisey oluyor ara ara boyle kalp atisi gibi hissediyorum acı vermiyor basına gelen varmı boyle bisey?
cokkk sessizlesti bizim topic bu aralar...
hosgeldinnn canim...
Azracimm, senin ov. yeni gecmis.. Bu kadar erken belirti olmasi biraz guc gibi... Hatta hala bile gecmemis olabilir ovulasyonun...:26:
selam kızlar size bişey sormak istiyorum kac yasndasınz ysni szce çock doğurmann belli bi olgunluk yası varmı
Merhaba canım benim bildigim kadariyla en verimli yaslar; 21-30 yas arasi
çocuk bakmak zormdur acaba üniversite ile beraber yürütebiirmiyim die korkuyorum
evet canım benim hamilelikle ilgilidir diye dusunmuyorum baska bi sebebi olabilirmi diye dusunuyorum tatlim. Yumurtlama belirtisi yada baska bisey?
çocuk bakmak zormdur acaba üniversite ile beraber yürütebiirmiyim die korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?