Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ovulasyon testinde cok sukur ilk defa bugun kopkoyu iki cizgi gordum endiselerim sona erdi kizlar cok mutluyum ya 25 gun suren peryodumun 14. gununde cift cizgi oldu.

Demekki bu ay 25 günden fazla sürcekmiş periyodun ama inşallah gelmez:) Hadi hayırlısı canım

amaaaan öyle bir topicten geliyorum ki sinirden tüm yumurtalarım çatır çatır çatladı yahuu

ee kızlar topic çok sessiz bugün. şöyle bi hamiş haberi verin de beyazları sallandıralım şurada :92::92:

Kim kızdırdı bizim hatunicemizi

ayyy ben de baydimm, cok kizdim orda hatunicecimmm...
neyse, simdi ogle tatiline kaciyorum..

postlari okuyamadim, gelince okucam kizlar....:80::80:

slm. canlarım önce okumaktan bitap düşerdim şimdi tık yok kızlarrrrr neredesiniz yaaaaa.kızlar hangi topik kızdırdı sizi hayırdır yaaaa?valla benim haberede daha çok var offff yumurtlama daha yeni bitti belkide bitmedi.bakalım hakkımızda hayırlısı.kutlayacak bir haberde yok.

ovulasyon testinde cok sukur ilk defa bugun kopkoyu iki cizgi gordum endiselerim sona erdi kizlar cok mutluyum ya 25 gun suren peryodumun 14. gununde cift cizgi oldu.

oooo cok guzel.. bu 2-3 gun boyuncaki calismalar cokkk onemli o zaman....:81:

Screamaway canım benim kırmızılar erkenden geldi (dün) ve umudum mayısa kaldı......

uzulme tatlimmm.. hayirlisi... mayis tarihini hesapladiginda soyle bana...

Kalbimin, tatlim Yasak ask diye bir topic var.. hatuniceyle ona bakiyorduk kizdik... Kiz evliymis, aldatiyormus, ama esinden de bosanamazmis, boyle hataya devam edecekmis.. mis mis miss...

amannn garip seyler iste...

ya biz eskiden ne guzel hamilelik belirtileri paylasirdik... nerdeeee bizim eski topiccc... acaba buralari birakma zamani mi geldi...?:26::26:

dejenere bi toplum olduk screamawaycim insanlar bunu marifetmis gibi gururla anlatabiliyorlar ne yazikki
Topigi birakmayalim

mrb kızlarr.....cok sinirliyimm cookkkk...bu ay hc calısamıoz ya yorgun,ya ac,ya susuz off deli oldummm..sbh kandrdm bu seferde yanlş pozsynda gitti yavrucaklar...bi olsunn bebişim bi olsunn...kndmi sapık gibi hissediorum...aaaa gel buraya kacamazsın cocuk yapcazzz..

Bi benzer durumda bende tugcecim hergun hergun pesindeyim bugundemiiii diyor artik zavalli

Merhaba kızlar,bugün kafa dağıtmak için gezdim biraz,ah ah hayat böyle işte 1 hafta önce bu günler çok mutluydum tuhaf duygular içindeydim,şimdi ise morali bozuk,kendini bomboş hisseden biriyim.
Ne güzel sevinmiştim yalnızlığıma bir arkadaş geliyor,bize bir eğlence geliyo diye ama malesef olmadı.
Screamaway canım listede benim adıma bat bekleniyor demişsin ama ben bu ay korunacağım için istersen adımı listeden sil canım.

dejenere bi toplum olduk screamawaycim insanlar bunu marifetmis gibi gururla anlatabiliyorlar ne yazikki
Topigi birakmayalim

tepki görmezse dahada anlatır lingini verinde az sayalım terbiyesiz kadın yapmışın büyük hata insan bunu kendisine söyleyememeli iken sanal da olsa yazamamalı

cnm benim inan şükret haline en azından sağlıklısın hamile kalabiliorsn..hep hayırlısını istiyoruz demkki hayrlısı buymş snn icinde...en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat wersn Allahım ama sakın moralini bozma...

öyle söyleme canım rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin inş bende yaşadım boşgebelik çok üzüldüm ama düşündümki ya özürlü dünyaya gelseydi Allahım tüm çocuk istiyenlere nur topu gibi bebişler nasip etsin moralini yükset tutmaya çalış ki bir an önce toparlanasın

Bi benzer durumda bende tugcecim hergun hergun pesindeyim bugundemiiii diyor artik zavalli

çok güldüüüüm allahda sizi güldürsün emi benim adamcağızda tam yumurtlama zamanı ayağını futbolda incitti wcyebile gidemiyo gitti buay artık

keçi boynuzu pekmezini dayıyordum bende ama buay benim adam işi kökten çözdü ayağını kırdı kurtuldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…