Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Süper :86::86::86::86::86: kızılırmı böyle bir bebişe? mümlün değil

ne güldüm canım yaaaa allahta seni güldürsünnnnn.benim yeğenimde kalorifer peteğine elleyip soğuk olduğunu görünce elini kaldırıp şikayet eder gibi ''yanamıyo yanamıyo''dedi.

bebişin bi doğsun nasıl alıyosun bak kucağına hiç korkmadan başkalrının bebeklerini alırken korkutur biraz ama kendi bebişinde olmaz canım testimin pozitif çıktığı günden kaybettiğim güne kadar onu öyle bir sahiplendimki doğunca düşünemiyorum Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

ne güldüm canım yaaaa allahta seni güldürsünnnnn.benim yeğenimde kalorifer peteğine elleyip soğuk olduğunu görünce elini kaldırıp şikayet eder gibi ''yanamıyo yanamıyo''dedi.

Ayyy kızlar varsa böyle naılar paylaşalım havamız değişsin zaman geçiyo maşaallah bende çok böyledeeee

Süper :86::86::86::86::86: kızılırmı böyle bir bebişe? mümlün değil

benim yeğenim de bir şeyi istiyorsa şöyle der: sen onu bana veymedin. sen beni parka dötüymedin. sen bana ayaba aamadın... yani tercümesi şu: onu bana ver, beni parka götür, bana araba al Beni nette görünce (internetten görüşebiliyoruz normal zamanlarda) "hala sen bura deymedin", yani hala buraya gel diyor))

Ayyy kızlar varsa böyle naılar paylaşalım havamız değişsin zaman geçiyo maşaallah bende çok böyledeeee

oy oy bitane onlar öldürüyor valla ben gurbetteyim telefonda halacığımmmmmmmmmm demesi varya bitiyorum.cadı çok sevimli.allahım bizede bebişlerimizi nasip eyle.annesi çocuğun olsun ikinci plana atılmayı kabul etmeyip bişey yapmasın diye arkasında dolanırız diyooo o kadar düşkün bana.

yerim ben onu bizimkide birgün babası işten geldi.biz baba geldi koş dedik mama aymışmı dedi.

Kızlar ben küçükken çok mız mız mışım annem artık bıkmış bi yöntem bulmuşşş hiç unutmam hep anarım böyle annemiiii....

Bakmış bu sürekli ağlıyo bi odaya kilitlermiş nurhan ağla ağla çık dermiş...Bende ağla ağla ağla sonra kapıyı tıklatırmışımmm annneeeee bittti açççç

oyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaa çok güldüm valla.

Kızlarrrrr acaba arasammı polikliniği gelmişmidir sonuçlarrr:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…