iyi düşünelim iyi olsun bitanem geçmişi geride bırakırız inşaallah allahım birgün bizimde kucağımızı doldursun.bu ay bize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin bebişlerimiz gelsinnnnnnnnnn.
Ayyy cadıların yaramazlığı deyince size bişey anlatayım kızlar birazda olsa gülelim....
Bi tanıdığımın yeğeni vardı o gün çok yaramazlık yapmış çok huysuzlaşmış(3 4 yaşlarında)Hadi teyzecim gel uyuyalım birazcık demiş...Götürmüş yatağa zorla tabi çocuk mızmızlanmaya devam hırçın cokta sevimli bişey....Hadi kuzum beraber dua edip uyuyalım demiş teyzesi aralarındaki diyalog şöyle:
(teyzesi)Yattım allah
(çocuk hemen bağırıyo)YATMICAMMMM
(Teyzesi)Kalktım allah
(çocuk bağırıyo)KALKMICAMMMM
(Teyzesi)Nur içinde yatır allahh
(çocuk bağırıyo)YATIRMASIN YAAAAA....diyee bağırarak kaçıyo tanıdığın ellerinden muzurluğa devam ediyorrr
Odaya gidiyor tizeeee şen duaya devam ittt men geliyom demiş...koptuk yaaa anlatım tarzıylaaa
Ayyy cadıların yaramazlığı deyince size bişey anlatayım kızlar birazda olsa gülelim....
Bi tanıdığımın yeğeni vardı o gün çok yaramazlık yapmış çok huysuzlaşmış(3 4 yaşlarında)Hadi teyzecim gel uyuyalım birazcık demiş...Götürmüş yatağa zorla tabi çocuk mızmızlanmaya devam hırçın cokta sevimli bişey....Hadi kuzum beraber dua edip uyuyalım demiş teyzesi aralarındaki diyalog şöyle:
(teyzesi)Yattım allah
(çocuk hemen bağırıyo)YATMICAMMMM
(Teyzesi)Kalktım allah
(çocuk bağırıyo)KALKMICAMMMM
(Teyzesi)Nur içinde yatır allahh
(çocuk bağırıyo)YATIRMASIN YAAAAA....diyee bağırarak kaçıyo tanıdığın ellerinden muzurluğa devam ediyorrr
Odaya gidiyor tizeeee şen duaya devam ittt men geliyom demiş...koptuk yaaa anlatım tarzıylaaa
Süper:86::86::86::86::86: kızılırmı böyle bir bebişe? mümlün değil
evet, aynen öyle olur, ne kadar çocuklarımızın yaramazlığına kızsak da, kızgımız bir kaç saniyeden fazla süremez, çünkü onlar bizim canlarımız, bizden bir parça (yani olursa olucak inşallah) ay kıyamam ben onlara, yenidoğan bebeği kucağıma ble almaya korkuyorum ben, biyerine bişey olur diye korkuyorum. çok zayıf ve korunmasız oluyorlar, ayyy, ALLAHIM hepimize yenidoğan bebeklerimizi kucağımıza alıp emzirmeyi nasip etsin inşallah!
ne güldüm canım yaaaa allahta seni güldürsünnnnn.benim yeğenimde kalorifer peteğine elleyip soğuk olduğunu görünce elini kaldırıp şikayet eder gibi ''yanamıyo yanamıyo''dedi.
Süper:86::86::86::86::86: kızılırmı böyle bir bebişe? mümlün değil
ne güldüm canım yaaaa allahta seni güldürsünnnnn.benim yeğenimde kalorifer peteğine elleyip soğuk olduğunu görünce elini kaldırıp şikayet eder gibi ''yanamıyo yanamıyo''dedi.
Ayyy kızlar varsa böyle naılar paylaşalım havamız değişsin zaman geçiyo maşaallah bende çok böyledeeee
benim yeğenim de bir şeyi istiyorsa şöyle der: sen onu bana veymedin. sen beni parka dötüymedin. sen bana ayaba aamadın... yani tercümesi şu: onu bana ver, beni parka götür, bana araba alBeni nette görünce (internetten görüşebiliyoruz normal zamanlarda) "hala sen bura deymedin", yani hala buraya gel diyor))
yerim ben onu bizimkide birgün babası işten geldi.biz baba geldi koş dedik mama aymışmı dedi.
Pis çıkarcı desene
yaaaa koştu bide babasına soruyo mama aydınmı baba diyeeeeeeeeeeeeeeeee.gelde yeme yiyimmi diyorum yemeeeeeeeeeeeeeeee diyooo.
yaaaa koştu bide babasına soruyo mama aydınmı baba diyeeeeeeeeeeeeeeeee.gelde yeme yiyimmi diyorum yemeeeeeeeeeeeeeeee diyooo.
Kızlar ben küçükken çok mız mız mışım annem artık bıkmış bi yöntem bulmuşşş hiç unutmam hep anarım böyle annemiiii....
Bakmış bu sürekli ağlıyo bi odaya kilitlermiş nurhan ağla ağla çık dermiş...Bende ağla ağla ağla sonra kapıyı tıklatırmışımmm annneeeee bittti açççç
oyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaa çok güldüm valla.
yeeee bence bizim yerimizede yeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?