Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

keçi boynuzu pekmezini dayıyordum bende ama buay benim adam işi kökten çözdü ayağını kırdı kurtuldu :)

hic gulcegim yokti damlalar canım kusuruma bakma ya boyle birseye gulmek olmadi ama anlatis tarzin cok hosuma gitti. Gecmis olsun canim bu arada insallah bir an once iyilesirde yeniden sahalara doner kocisini

canimmm cok hos yazmissin.. valla benimkide strese giriyor.. bizimde bir kez oyle olmustu... yanlis pozisyon..

neselikiz, tatlim, doktor korunun mu dedi? ben listede yine kalmak istersin diye birakmistim.. hemen bat soylemen gerekmiyordu yani... istersen tabiki silerim canim... insallah kisa zamanda donersin aramiza...

keçi boynuzu pekmezini dayıyordum bende ama buay benim adam işi kökten çözdü ayağını kırdı kurtuldu :)

ayyy bende keci boynuzu pekmezi iciriyordum... Seninki ayagini kirmis, benimki incitmisti.. cok ciddi degildi, kurtulamadi tabi....

Tabiki canım ben de kendimi öyle teselli ediyorum zaten,Allah'ım sağlıklı çocuklar versin,hayırlısı olsun öncelikle diye,ama tabi ne olsa içim biraz buruk,yoksa öyle çok çok bunalımlarda değilim,olsun diyorum kendi kendime yine olur bebeğimiz) :81:

Screamaway şimdilik adımı silersen sevinirim yani sadece listeden,ben yine ara ara gelicem tabi...Zaten şimdi bat ımda belli değil...

Olur tabiii, niye olmasinn... Doktor dusme sebebini soylemismiydi tatlim..?. Daha once sormustum ama cevap vermismiydin hatirlayamadim...:26:

wifeofdemon nerelerdesin canim? hic gormedim seni burda uzun zamandir...

edit: gitti bile sanirimmmm...

Son düzenleme:
screamaway nasılsın canım

bugün de kırmızıları görmedim bugün 33. günüm 2-3 gün daha bekleyeyim diyorum nolur nolmaz diye.. eşim test yapalım der diye korkuyorum ya negatifse diye:18:

neşelikız canım senin adına çok üzüldüm tam oldu demişken neler olmuş.. hayırlısı olsun canım sen üzülme tamam mı..

screamaway nasılsın canım

bugün de kırmızıları görmedim bugün 33. günüm 2-3 gün daha bekleyeyim diyorum nolur nolmaz diye.. eşim test yapalım der diye korkuyorum ya negatifse diye:18:

ooo, canim iyi dayanmissinnn.. kendini cok uzme, cok strese sokma... yapmak icinden gelmiyorsa yapma testi... ben icimden gelmeye gelmeye yapmistim, negatifi gormustum...

insallah hamilesindir, nisan hamilelerimizin sayisi artmaya baslasinnn artik... mart'i yakalayalim..

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan tarihi ??? mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
busra_17 | 24 | 19 Mart | Nisan tarihi ??? xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan tarihi ??? 9papatya | 31 | 25 Mart | Nisan tarihi ???
nazooooo| 25 | 28 Mart | bekliyoruz???
sezen75| 27 | 28 Mart | bekliyoruz??? deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
pocapoca | 27 | 29 Mart | Nisan tarihi ???
vasfiyeee | 21 | 29 Mart | bekliyoruz???
tubaerkan | 26 | 30 Mart | bekliyoruz??? bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
gida_pinar | 25 | 31 Mart | bekliyoruz??? atlanta | 26 | 31 Mart | Nisan tarihi ??? dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
pembiq | 28 | 2 Nisan| bekliyoruz???
meltemali | ?? | 3 Nisan| bekliyoruz???
missvikvik | 25 | 4 Nisan| bekliyoruz???
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz???
Alisaa | 29 | 6 Nisan| bekliyoruz
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan| bekliyoruz
selin7 | ?? | 10 Nisan| bekliyoruz
happylife | 27 | 11 Nisan| bekliyoruz
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz nefsim | 26 | 13 Nisan| Mayis tarihi?
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
peri_m | 25 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
azra3434| 30 | 19 Nisan
muhasebe75| 35 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
leplepi | 21 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
sentez | 27 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 26 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| ?? | 5 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
derya78_40 | 29 | ??
|||

slm kızlar nasılsınız?topiğimizde bi durgunluk var ki sormayın hadi inşallah bebiş haberleri verelim burdan da keyiflenelim yeniden..benim de bata 2 gün filan kaldı ama ben o her ayki regl agrılarını hissetmeye başladım bile..sanırım bu ayda olmadı kızlar yaa biliyorum regl agrısı bu artık o kadar iyi tanıyorum ki göğüslerim de şiş ve acıyıo ama o da her ay olan bişeydi zaten..nitekim bana oyle geliyor ki ben bu ayda olamadım hamiş ve 11 inden önce de görücem kırmızıları(pofffffffffff

inanamıyorum canım yaaa ne insanlar var allahım utandırmasın bizi namus bu kadar olamaz.ayrılıp bulsaydı ya birini adama işkence nasıl bakıyorki yüzüne neyse yaaa evet sinirlenecek kadarmış konu gerçekten.ama bizim topik öyle değil gülüm boşver sen başka topikleri.

teşekkür ederim canım inşallaahh :81:

inşallah hepimiz burda mutlu haberlerimizi veririz

oyle canim, cok garip bir konuydu... zaten ben dogrulugundan bile supheliyim... kimse o kadar bencilce davranamaz...:26:

teşekkür ederim canım inşallaahh :81:
inşallah hepimiz burda mutlu haberlerimizi veririz

insallah tatlimmmmm....

Happylife, cokk dogru demissin.. nedir bu durgunluk anlamadim... Giriyorum, ne var ne yok diye bakiyorum... Azicik birsey yazilmiss... Soyle sayfalarca yazi yazilan, okuyup okuyup bitiremedigim gunleri ozluyorum...

Allahim bize en kisa zamanda ardarda hamile haberleri gonderir de, acilir insallah bu durgunlukkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…