keçi boynuzu pekmezini dayıyordum bende ama buay benim adam işi kökten çözdü ayağını kırdı kurtuldu :)
keçi boynuzu pekmezini dayıyordum bende ama buay benim adam işi kökten çözdü ayağını kırdı kurtuldu :)
mrb kızlarr.....cok sinirliyimm cookkkk...bu ay hc calısamıoz ya yorgun,ya ac,ya susuz off deli oldummm..sbh kandrdm bu seferde yanlş pozsynda gitti yavrucaklar...bi olsunn bebişim bi olsunn...kndmi sapık gibi hissediorum...aaaa gel buraya kacamazsın cocuk yapcazzz..
Merhaba kızlar,bugün kafa dağıtmak için gezdim biraz,ah ah hayat böyle işte 1 hafta önce bu günler çok mutluydum tuhaf duygular içindeydim,şimdi ise morali bozuk,kendini bomboş hisseden biriyim.
Ne güzel sevinmiştim yalnızlığıma bir arkadaş geliyor,bize bir eğlence geliyo diye ama malesef olmadı.
Screamaway canım listede benim adıma bat bekleniyor demişsin ama ben bu ay korunacağım için istersen adımı listeden sil canım.
öyle söyleme canım rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin inş bende yaşadım boşgebelik çok üzüldüm ama düşündümki ya özürlü dünyaya gelseydi Allahım tüm çocuk istiyenlere nur topu gibi bebişler nasip etsin moralini yükset tutmaya çalış ki bir an önce toparlanasın
Tabiki canım ben de kendimi öyle teselli ediyorum zaten,Allah'ım sağlıklı çocuklar versin,hayırlısı olsun öncelikle diye,ama tabi ne olsa içim biraz buruk,yoksa öyle çok çok bunalımlarda değilim,olsun diyorum kendi kendime yine olur bebeğimiz) :81:
Olur tabiii, niye olmasinn... Doktor dusme sebebini soylemismiydi tatlim..?. Daha once sormustum ama cevap vermismiydin hatirlayamadim...:26:
screamaway nasılsın canım
bugün de kırmızıları görmedim bugün 33. günüm 2-3 gün daha bekleyeyim diyorum nolur nolmaz diye.. eşim test yapalım der diye korkuyorum ya negatifse diye:18:
Kalbimin, tatlim Yasak ask diye bir topic var.. hatuniceyle ona bakiyorduk kizdik... Kiz evliymis, aldatiyormus, ama esinden de bosanamazmis, boyle hataya devam edecekmis.. mis mis miss...
amannn garip seyler iste...
ya biz eskiden ne guzel hamilelik belirtileri paylasirdik... nerdeeee bizim eski topiccc... acaba buralari birakma zamani mi geldi...?:26::26:
ooo, canim iyi dayanmissinnn.. kendini cok uzme, cok strese sokma... yapmak icinden gelmiyorsa yapma testi... ben icimden gelmeye gelmeye yapmistim, negatifi gormustum...
insallah hamilesindir, nisan hamilelerimizin sayisi artmaya baslasinnn artik... mart'i yakalayalim..
START..
MARATONUMUZ BAŞLADI...heralde herkes çalışıyor ki yoklar dimi..eehehhe
ne demis atalarımız isleyen demir pas tutmaz
inanamıyorum canım yaaa ne insanlar var allahım utandırmasın bizi namus bu kadar olamaz.ayrılıp bulsaydı ya birini adama işkence nasıl bakıyorki yüzüne neyse yaaa evet sinirlenecek kadarmış konu gerçekten.ama bizim topik öyle değil gülüm boşver sen başka topikleri.
teşekkür ederim canım inşallaahh :81:
inşallah hepimiz burda mutlu haberlerimizi veririz
slm kızlar nasılsınız?topiğimizde bi durgunluk var ki sormayın hadi inşallah bebiş haberleri verelim burdan da keyiflenelim yeniden..benim de bata 2 gün filan kaldı ama ben o her ayki regl agrılarını hissetmeye başladım bile..sanırım bu ayda olmadı kızlar yaa biliyorum regl agrısı bu artık o kadar iyi tanıyorum ki göğüslerim de şiş ve acıyıo ama o da her ay olan bişeydi zaten..nitekim bana oyle geliyor ki ben bu ayda olamadım hamiş ve 11 inden önce de görücem kırmızıları(pofffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?