kızlar kaç gündür giremedim durmadan yiyor ve uyuyorum eşim uyku hastası oldun galiba diyor bana hala regl olmadım kahve lekelenme var sadece gelmezse pazartesi günü test yaptırıcaz haber vericem size
kızlaaaarrrrrrşimdi bi cesaret eczaneye gittim nova diye test aldım 2. çizgi silik çıktı galiba hamileyimmmm şimdi eşimi kaldırıcam kan testi yaptıralımm kaldırmasamıydım ya hamile değilsemmm elim ayağım titriyoooooo
dua edin kızlar nolurrrr
kızlar kaç gündür giremedim durmadan yiyor ve uyuyorum eşim uyku hastası oldun galiba diyor bana hala regl olmadım kahve lekelenme var sadece gelmezse pazartesi günü test yaptırıcaz haber vericem size
cnm batina daha cok var bence gununden once yapma simdi yaparsan bebisin varsada negatif cikabilir ve hic yoktan uzulursunhem belirtisi olmayip hamis kalan cok insan var dur bakwlim hemen umitsizlige kapilma ins bebisin seninledir tatlim
kızlaaaarrrrrrşimdi bi cesaret eczaneye gittim nova diye test aldım 2. çizgi silik çıktı galiba hamileyimmmm şimdi eşimi kaldırıcam kan testi yaptıralımm kaldırmasamıydım ya hamile değilsemmm elim ayağım titriyoooooo
dua edin kızlar nolurrrr
selam kızlar 28ngünde bir adet oluyorum. adetim 1 hafta geçti dün kan testi yaptırdım. beta hcg 1500 çıktım hamileyimmmmmmmm
selam kızlar 28ngünde bir adet oluyorum. adetim 1 hafta geçti dün kan testi yaptırdım. beta hcg 1500 çıktım hamileyimmmmmmmm
dua edin kızlar nolurrrr
günaydın kızlar cidden herkes çalışmalarda galiba buraya güzel haberlerle dönmek için bekliyorlar
bende iki gündür sancılar çekmeye başladım.doktor sol tarafımda yumrutam olduğunu ve büyük ihtimalle perşembe günü çatlayacağını söylemişti.bizde salı perşembe ve cuma akşamı mesai yaptık.Bu ay çok ümitliyim bisürü şey denedik yumurlama günümü kaçırmak istemiyorum.bu ay sonunda bende inşallah hem size hem aileme müjdeli haber veririrm:81:
insallah canımm rabbim herseyi gönlüne göre verirde bizde güzel haberlerini alirizz insallah
Nihalla ve nerdesinfiruze kizlar ikinizide tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin insallah güzel bir hamilelik gecirmenizi diliyorumm
veeeeeeeeeeeeeeee sonuç: pozitif
kızlar kan verdim biraz önce telefondan sorduk pozitif dedi emin misiniz dedim kesin mi dedim evet dediböyle işte kızlar akşam 5 buçukta da kaç haftalıkmış değeri neymiş onu öğrenicem hala inanamıyorum yaaaaa doğrudur de mi
darısı size olsun arkadaşlar Allah hepinizin kalbine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?