Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar kaç gündür giremedim durmadan yiyor ve uyuyorum eşim uyku hastası oldun galiba diyor bana hala regl olmadım kahve lekelenme var sadece gelmezse pazartesi günü test yaptırıcaz haber vericem size

kızlar kaç gündür giremedim durmadan yiyor ve uyuyorum eşim uyku hastası oldun galiba diyor bana hala regl olmadım kahve lekelenme var sadece gelmezse pazartesi günü test yaptırıcaz haber vericem size

canimmmm, uzerinden cokkkk uzun sure gecmisss... buyuk ihtimal hamilesin sen... cokkk sevindimmmm:81::81::81::81::81:

ptesi mujdeni bekliyoruzzzzz insallah o zaman....

topigimiz cok durgundu, seninle neselensin insallah....

kızlaaaarrrrrr şimdi bi cesaret eczaneye gittim nova diye test aldım 2. çizgi silik çıktı galiba hamileyimmmm şimdi eşimi kaldırıcam kan testi yaptıralımm kaldırmasamıydım ya hamile değilsemmm elim ayağım titriyoooooo

dua edin kızlar nolurrrr

ayyyyyyyyyyyyy süper yaaaa ohhh be sevinelim biraz artıkçok tebrik ederim cnm senin 2 gün

gecti galiba reglin ohhhh ne güzel inşallah kandada güzel bir değer çıkar cnm çok sevindimmm

cnm bu belirtilere bakarsak ümitlenme yine de ama hamile olma ihtimalin yüksekinşallah güzel bir

sonuçla müjdeli haberi verirsin bizlere cnm

cnm batina daha cok var bence gununden once yapma simdi yaparsan bebisin varsada negatif cikabilir ve hic yoktan uzulursun hem belirtisi olmayip hamis kalan cok insan var dur bakwlim hemen umitsizlige kapilma ins bebisin seninledir tatlim

ins. canim ya evet bende test yapmayi düsünmüyorum daha önce de ümitlenip yaptim sonuc negatif insan üzülüyor gerceklten ister istemez.

günaydın kızlar cidden herkes çalışmalarda galiba buraya güzel haberlerle dönmek için bekliyorlar
bende iki gündür sancılar çekmeye başladım.doktor sol tarafımda yumrutam olduğunu ve büyük ihtimalle perşembe günü çatlayacağını söylemişti.bizde salı perşembe ve cuma akşamı mesai yaptık.Bu ay çok ümitliyim bisürü şey denedik yumurlama günümü kaçırmak istemiyorum.bu ay sonunda bende inşallah hem size hem aileme müjdeli haber veririrm:81:

Canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin..

selam kızlar 28ngünde bir adet oluyorum. adetim 1 hafta geçti dün kan testi yaptırdım. beta hcg 1500 çıktım hamileyimmmmmmmm

selam kızlar 28ngünde bir adet oluyorum. adetim 1 hafta geçti dün kan testi yaptırdım. beta hcg 1500 çıktım hamileyimmmmmmmm

ayyyyy tebrik ediyorum canım...bugün çok güzel olucak sanırım..hamileler hafta sonu çıkıyor..
tatlım inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın..allah nazarlardan saklasın.
.maşaallah..maşaallah..

tatlım hadi hayırlısı inşaallah hamilesindir..sevinçli haberlerini bekliyoruz..
darısı başıma iiiiiinnşaaallllllaaaaaaaaaaahh..:81::81:.AMİN.

insallah canımm rabbim herseyi gönlüne göre verirde bizde güzel haberlerini alirizz insallah

Nihalla ve nerdesinfiruze kizlar ikinizide tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin insallah güzel bir hamilelik gecirmenizi diliyorumm

ayy maasallah tebrik ederim güzel haberi bol bi güne daha başladık umarım devamı da gelir:)bu

arada şu son günler geçmiyo kızlar yaa batım 11 i ama cogu zaman erken oldugum da olur bekliyorum

bakalım cok zor da olsa sabretmek,başka çarem yok geçen aydan sözüm var kendime 29.günü

görmeden test yapmıcam diye ama geçmiyor günler saatler dakikalar duruyor sanki

veeeeeeeeeeeeeeee sonuç: pozitif

kızlar kan verdim biraz önce telefondan sorduk pozitif dedi emin misiniz dedim kesin mi dedim evet dedi böyle işte kızlar akşam 5 buçukta da kaç haftalıkmış değeri neymiş onu öğrenicem hala inanamıyorum yaaaaa doğrudur de mi

darısı size olsun arkadaşlar Allah hepinizin kalbine göre versin

Son düzenleme:

amin azracım çok teşekkür ederim inşallah bütün listedekiler aynı mutluluğu yaşar Allahım isteyen herkese nasip etsin

ayyyyyyyyyyyyy cnm yaaa çok tebrik ederimmm..burası nası garip bi ortamdır yaa hiç

tanımadığımız insanların sevinçlerine sevinip hüzünlerine üzülebiliyoruz..çünkü hepimiz kadınız ve anne

olmak istiyoruz işte bu kutsallık bizi birleştiren tek yürek olmamaızı sağlayan şey

firuzecim senii yeniden kutluyorum cnm rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip eder ve hayırlısıyla

kucagına alırsın inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…