veeeeeeeeeeeeeeee sonuç: pozitif
kızlar kan verdim biraz önce telefondan sorduk pozitif dedi emin misiniz dedim kesin mi dedim evet dediböyle işte kızlar akşam 5 buçukta da kaç haftalıkmış değeri neymiş onu öğrenicem hala inanamıyorum yaaaaa doğrudur de mi
darısı size olsun arkadaşlar Allah hepinizin kalbine göre versin
kızlar kan verdim biraz önce telefondan sorduk pozitif dedi emin misiniz dedim kesin mi dedim evet dediböyle işte kızlar akşam 5 buçukta da kaç haftalıkmış değeri neymiş onu öğrenicem hala inanamıyorum yaaaaa doğrudur de mi
tebrikler gülüm allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
ayy maasallah tebrik ederimgüzel haberi bol bi güne daha başladık umarım devamı da gelir:)bu
arada şu son günler geçmiyo kızlar yaa batım 11 i ama cogu zaman erken oldugum da olur bekliyorum
bakalım cok zor da olsa sabretmek,başka çarem yok geçen aydan sözüm var kendime 29.günü
görmeden test yapmıcam diye ama geçmiyor günler saatler dakikalar duruyor sanki
nihalla, canım tebrik ediyorum seni
kızlaaaarrrrrrşimdi bi cesaret eczaneye gittim nova diye test aldım 2. çizgi silik çıktı galiba hamileyimmmm şimdi eşimi kaldırıcam kan testi yaptıralımm kaldırmasamıydım ya hamile değilsemmm elim ayağım titriyoooooo dua edin kızlar nolurrrr
selam kızlar 28ngünde bir adet oluyorum. adetim 1 hafta geçti dün kan testi yaptırdım. beta hcg 1500 çıktım hamileyimmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyy cnm yaaa çok tebrik ederimmm..burası nası garip bi ortamdır yaa hiç
tanımadığımız insanların sevinçlerine sevinip hüzünlerine üzülebiliyoruz..çünkü hepimiz kadınız ve anne
olmak istiyoruz işte bu kutsallık bizi birleştiren tek yürek olmamaızı sağlayan şey
firuzecim senii yeniden kutluyorum cnm rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip eder ve hayırlısıyla
kucagına alırsın inşallah cnm
Neredesinfiruze, nihalla, tebrik ederimmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................
ayyy bugun mutlu haber alirim insallah diye girdim topic'e, oyle de oldu..
Kizlar, dualarinizi bekliyoruzzzz bizz...
kızlar bu hafta sonu bereketli maaşaalllaah..bize bulaşsın kızzzzzzz..bizde hamile olalım artık yani..nereye kadar sürecek bu böyle canım..
hamişleri tekrardan tebrik ediyorum...bizlere bol bol dua edin ama..:80::80:
Maşallah maşallah maşallah..veeeeeeeeeeeeeeee sonuç: pozitif
öyle canım ya ben de burda kaç kişiye sevindim kaçına üzüldüm.. insan çok etkileniyor çünkü yaşananların hepsi gerçek biz burda etrafımıza anlatamadıklarımızı sırdaşmışız gibi anlatıyoruz herkes çok samimi paylaşımlar çok özel
tekrar teşekkür ediyorum canım.
senin batına da az kalmış bence 13üne kadar bekle idrarda silik de çıksa kan testi yaptır hadi bakalım hayırlısısakın stres yapma negatif çıkarsa da ki inşallah çıkmaz moralini bozma bi dahaki aya diye düşün
kızlarrr dualarım sizlerle..allah gönlünüze göre versin inşallah bana da dua edin.. önceki bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim gelişmediği için hamile kaldığımda gribe yakalanmıştım.. şimdide hamileyim ve yine gribimm
kızlarrr dualarım sizlerle..allah gönlünüze göre versin inşallah bana da dua edin.. önceki bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim gelişmediği için hamile kaldığımda gribe yakalanmıştım.. şimdide hamileyim ve yine gribimm
Kizlar ben aynen gecen ay gibiyim... Hiccccbir belirti yokk... Bu sefer de tutmadi galiba...:97::97::97:
Bu ay tutmazsa ara vermeyi dusunuyorum....:97::97:
aynen cnm yaa bende de hamilelik belirtisi namına en ufak bişey yok ama regl namına istemediğin
kadar:44: ama şöyle birşey de var burdan da okuyoruz kimisinde de sıfır belirti olabiliyomuşş..ne bilim
işte o kadar çok sey var ki söylenen kendi başımıza gelmeden anlayamıcaz sanırım:44:
ama bu durum çok yorucu yaa ben de çok sıkıldım artık stres yapmıyım diyorum ama 1 2 gün var
surda reglime gel de stres yapma yani bu mümkün değil ki..birde ha oldum olucam dedirten kasık
agrıları yok mu kendi kendimle konuşur oldum artık eee hadi gelceksen cabuk gel ümitlendirme beni
diye habire kendimle konuşuyorum allahım sıyırmadan gelsin şu bebişlerr:95:
bazılarınız biliyordur ben yine de anlatayım: yaklaşık 1 yıl hapla korundum, 2 ay önce hapı bıraktım ve geçen ay iilk denememizi yaptık sonuç hüsran oldu. o kadar stres yapmıştım ki daha adetime bir hafta varken kan testi yaptırmıştım sonra da idrar testi. moralim nasıl bozuldu anlatamam.
bu ay da adetimden sonra, ki adetim 5 gün sürer, 5 gün her gün çalışma yaptık öyle gün aşırı falan değil. ve çalışmadan sonra 1-2 dakika onu beklettim sonra da 10-15 dk kendim kalkmadan öyle durdum. içimden hep hayırlıysa olsun dedim. hiç stres yapmadım. eşim çok stresliydi ama, hapı kullandın ya hiç çocuğumuz olmazsa dedi hatta. ben de ne de olsa genciz dedim bu ay olmazsa öbür ay bu yıl olmazsa öbür yıl dedim ne acelemiz var dedim Allah istedi mi hemen olur dedim. sonra 15-16 gün ayrı kaldık. o 5 günde oldu demek ki.
bende özellikle bir haftadır aşırı uyku hali var ki hala da zor tutuyorum kendimi. sürekli yorgunluk hali var. karnımın sol tarafında bir şey hissediyorum, özellikle öksürünce ya da koşturunca. tırnaklarım kırılmaya başladı. aslında ben bunları belirti diye düşünmemiştim çünkü rahatsız edici hiçbir şey yok. bir de geçen haftta kahverengi akıntı oldu ama sarı kahverengi arası onu da yerleşme kanamasından saymamıştım. meğer hepsi belirtiymiş. öyle aşerme bulantı falan olmadı. meme ucu da sadece sıkınca acıyor normalde ağrı sızı yok. baş dönmesi ve bir haftadır ateşim varmış gibi üşüme hali bunlar da oldu.baş dönmesini zayıflığıma yorgunluma yordum. ara ara karnım ve belim çok hAfif ağrıyıp geçiyor. burda okumuştum bazılarının şiddetli oluyormuş karıncalanma falan oluyormuş bende böyle olduğu için pek kafa yormamıştım ve o kadar hafifti ki hepsi hiçbirini ciddiye almadım.
umarım belirtilerimi iyi anlatabilmişimdir. kızlar moralinizi yüksek tutun dua edin çalışın sonra inşallah olur. bu ay olmazsa öbür ay.
tebrik eden arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum çok sağolun iyiki varsınız iyiki destekliyorsunuz sizin dualarınız da kabul olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?