kızlar size bşey danışmam lazım.doktora gitmiştim prşembe günü büyük ihtimalle çatlar yumurtan demişti.perşembe akşamı çalıştık.ben dün akşam dayanamadım kaçırmayalım diye takrar çalışalım dedim ve çalıştıkacaba diyorum bu akşamda çalışsakmı yoksa yarın sabahı yada akşamımı beklesem bugün çatladıysa yumurtam eğer yarın akşam herşey için geç olacak.kasık ağrılarım sabaha kadar vardı ama şuan yok yani bugün çatlamış olabilir.napıyım bi fikir verin
evet kisiden kisiye degisiyor, bazilarinda belirti olmuyor...
bende gecen ay hicc bir belirti yoktu, sonra kirmizilari gordum... bu ayda oyle olcak bu gidisle.. 3. denememiz bu... 5 gun kaldi bat'a.. Ama neden olmuyor ki? anlamiyorum.. Bir problem var herhalde esimde veya bende... Artik cok sIkIldim, bu durumlardan...Gelecek aya denemem zaten zor... Misafirim olacak....:97::97:
calisabildigin kadar calis bence... zarari olmaz, faydasi olur...
calisabildigin kadar calis bence... zarari olmaz, faydasi olur...
selam kızlar 28ngünde bir adet oluyorum. Adetim 1 hafta geçti dün kan testi yaptırdım. Beta hcg 1500 çıktım hamileyimmmmmmmm
bence de zararı olmaz daha bile iyi olur
slm canim benim sikma canini daha 3. ayindasin denemede ben 1 seneyi gecti ama en azindan ben nedenini biliyorum bu arada en az 6 ay denemeniz gerekiyor doktora basvurmadan yinede siz bilirsiniz bakarsin umadigin anda melegine kavusursun allah her kadina annelik duygusunu yasatin cunku bayanlarimiz bunlari hak ediyor olumsuz dusunme canim her zaman pozitif dusun faydasi olur zarari olmaz hayirlisi yinede
doktor iki günde bir dedi ama ben dayanamıyorum napıyım kaçırmak istemiyorum yumurtlamamı.yarın sabah tekrar deneyelim ozaman.bide iki günde bir işini sperm kalitesi için söylediklerini biliyorum ama biz keçi boynuzu kürü uyguluyoruz ona güveniyorum biraz
Canım çooook sevindim.veeeeeeeeeeeeeeee sonuç: pozitif
kızlar kan verdim biraz önce telefondan sorduk pozitif dedi emin misiniz dedim kesin mi dedim evet dediböyle işte kızlar akşam 5 buçukta da kaç haftalıkmış değeri neymiş onu öğrenicem hala inanamıyorum yaaaaa doğrudur de mi
darısı size olsun arkadaşlar Allah hepinizin kalbine göre versin
Canım doktorlar gün aşırı diyor ama öyle bir kural da yok.Canlı örnekleriyiz biz zaten.Ben hergün yaptım.Hiç öyle spermin kalitesi düşer filan demedim.Sen nasıl hissediyorsan öyle yap.Ama kazanmak için çooook çalışmak lazım biliyorsun.doktor iki günde bir dedi ama ben dayanamıyorum napıyım kaçırmak istemiyorum yumurtlamamı.yarın sabah tekrar deneyelim ozaman.bide iki günde bir işini sperm kalitesi için söylediklerini biliyorum ama biz keçi boynuzu kürü uyguluyoruz ona güveniyorum biraz
evet kisiden kisiye degisiyor, bazilarinda belirti olmuyor...
bende gecen ay hicc bir belirti yoktu, sonra kirmizilari gordum... bu ayda oyle olcak bu gidisle.. 3. denememiz bu... 5 gun kaldi bat'a.. Ama neden olmuyor ki? anlamiyorum.. Bir problem var herhalde esimde veya bende... Artik cok sIkIldim, bu durumlardan...Gelecek aya denemem zaten zor... Misafirim olacak....:97::97:
canim bilemiyorum... Bu ay kendimi cok bunalmis hissediyorum... Baslarda boyle degildim, bat'a dogru boyle hissetmeye basladim... Insallah hamileyimdir... Haziranda tr'ye gidecegim, artik o sira doktora gitmeyi dusunuyorum olmazsa.. Allah hepimiz icin hayirlisini versin...
Canim senin zaten artik catlamis, veya catlamak uzere olabilir... O yuzden dedim ben calis calisabildigin kadar diye.. Evet sperm kalitesi azalabilir.. Ama hic sperm olmamasindan iyidir diye dusundum....:97::97:
Slm canım benı lısteden almısın benım bat tarıhım 24 nısan bu aydan sonra zaten ara vermeyı dusunuyorum sıkıldım ıyıce bu ay oldumu demekten hakımızda hayırlsı
cnm malesef evet çok sıkıldık ama bir de söyle düşünelim daha 3.ayımız...problemleri düşünmek için daha vaktimiz var..erken yani..ne kadar zor olsada bunu
bende başaramasam da böyle düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi bizim bebeğimizin de bi
zamanı vardır mutlaka sabretmemiz gerekiyor sadace..biraz önce ne haldeydim şimdi seni teseli
ediyorum bu ben miyim allahım:44:evet kilit sözcük sabretmek ama NASIL??işte bunu bilmiyorum...
senın ıcın dıyorum ben canım sıkma canını dıye bakarsın tr de hamıle kalırsın hava deısıklı ıyı gelır hayırlısı bakalım uzme kendını
Canım doktorlar gün aşırı diyor ama öyle bir kural da yok.Canlı örnekleriyiz biz zaten.Ben hergün yaptım.Hiç öyle spermin kalitesi düşer filan demedim.Sen nasıl hissediyorsan öyle yap.Ama kazanmak için çooook çalışmak lazım biliyorsun.
veeeeeeeeeeeeeeee sonuç: pozitif
kızlar kan verdim biraz önce telefondan sorduk pozitif dedi emin misiniz dedim kesin mi dedim evet dediböyle işte kızlar akşam 5 buçukta da kaç haftalıkmış değeri neymiş onu öğrenicem hala inanamıyorum yaaaaa doğrudur de mi
darısı size olsun arkadaşlar Allah hepinizin kalbine göre versin
Kızlar listenin son haline baktım da gerçekten çok güzel .Bir sürü bebiş var.İnşallah daha da kalabalıklaşacak.
Ama bu arada artık aramıza hiç uğramayan arkadaşlar var.Neredeler acaba.Özellikle aborjinosun hala dönmemesi çok ilginç.Değil mi ama?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?