Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

calisabildigin kadar calis bence... zarari olmaz, faydasi olur...

slm canim benim sikma canini daha 3. ayindasin denemede ben 1 seneyi gecti ama en azindan ben nedenini biliyorum bu arada en az 6 ay denemeniz gerekiyor doktora basvurmadan yinede siz bilirsiniz bakarsin umadigin anda melegine kavusursun allah her kadina annelik duygusunu yasatin cunku bayanlarimiz bunlari hak ediyor olumsuz dusunme canim her zaman pozitif dusun faydasi olur zarari olmaz hayirlisi yinede

calisabildigin kadar calis bence... zarari olmaz, faydasi olur...

doktor iki günde bir dedi ama ben dayanamıyorum napıyım kaçırmak istemiyorum yumurtlamamı.yarın sabah tekrar deneyelim ozaman.bide iki günde bir işini sperm kalitesi için söylediklerini biliyorum ama biz keçi boynuzu kürü uyguluyoruz ona güveniyorum biraz

Neredesinfiruzecim, seni listede degistirdim...
Nihalle canim sen bizim listede yoksun....

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan tarihi ??? mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
busra_17 | 24 | 19 Mart | Nisan tarihi ??? xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan tarihi ??? 9papatya | 31 | 25 Mart | Nisan tarihi ???
nazooooo| 25 | 28 Mart | bekliyoruz???
sezen75| 27 | 28 Mart | bekliyoruz??? deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
pocapoca | 27 | 29 Mart | Nisan tarihi ???
vasfiyeee | 21 | 29 Mart | bekliyoruz???
tubaerkan | 26 | 30 Mart | bekliyoruz??? bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
gida_pinar | 25 | 31 Mart | bekliyoruz??? atlanta | 26 | 31 Mart | Nisan tarihi ??? dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
pembiq | 28 | 2 Nisan| bekliyoruz???
meltemali | ?? | 3 Nisan| bekliyoruz???
missvikvik | 25 | 4 Nisan| bekliyoruz???
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz???
Alisaa | 29 | 6 Nisan| bekliyoruz neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
selin7 | ?? | 10 Nisan| bekliyoruz
happylife | 27 | 11 Nisan| bekliyoruz
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz nefsim | 26 | 13 Nisan| Mayis tarihi?
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
peri_m | 25 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
azra3434| 30 | 19 Nisan
muhasebe75| 35 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
leplepi | 21 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
sentez | 27 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 26 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| ?? | 5 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
derya78_40 | 29 | ??
|||

screamawaycim çok teşekkürler sen de sıkma canını daha çok yenisin stres yapmayınca daha çabuk olur inan

selam kızlar 28ngünde bir adet oluyorum. Adetim 1 hafta geçti dün kan testi yaptırdım. Beta hcg 1500 çıktım hamileyimmmmmmmm

hayırlı ugurlu olsun hakkımızda hayırlısı allah melegını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah allah bı avazda kurtarsın ınsallah canım benım ınan cok sevındım hayırlı ugurlu olsun optum

canim bilemiyorum... bu ay kendimi cok bunalmis hissediyorum... baslarda boyle degildim, bat'a dogru boyle hissetmeye basladim... insallah hamileyimdir... haziranda tr'ye gidecegim, artik o sira doktora gitmeyi dusunuyorum olmazsa.. Allah hepimiz icin hayirlisini versin...

Canim senin zaten artik catlamis, veya catlamak uzere olabilir... O yuzden dedim ben calis calisabildigin kadar diye.. Evet sperm kalitesi azalabilir.. Ama hic sperm olmamasindan iyidir diye dusundum....:97::97:

Slm canım benı lısteden almısın benım bat tarıhım 24 nısan bu aydan sonra zaten ara vermeyı dusunuyorum sıkıldım ıyıce bu ay oldumu demekten hakımızda hayırlsı

Canım çooook sevindim.:92::92::92::92::92:
Hayırlı olsun bebişin .Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin ona.
Ne güzel topicimiz şenlendi yine.Ama zaten inanıyorum ki bu topic hepinize de uğurlu gelecek bize geldiği gibi.Ve sırayla melekler gelecek annelerine.

Canım doktorlar gün aşırı diyor ama öyle bir kural da yok.Canlı örnekleriyiz biz zaten.Ben hergün yaptım.Hiç öyle spermin kalitesi düşer filan demedim.Sen nasıl hissediyorsan öyle yap.Ama kazanmak için çooook çalışmak lazım biliyorsun.

Bu arada NİHALLA seni de çok tebrik ediyorum.Sağlıkla doğsun bebişin.

cnm malesef evet çok sıkıldık ama bir de söyle düşünelim daha 3.ayımız...problemleri düşünmek için

daha vaktimiz var..erken yani..ne kadar zor olsada bunu

bende başaramasam da böyle düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi bizim bebeğimizin de bi

zamanı vardır mutlaka sabretmemiz gerekiyor sadace..biraz önce ne haldeydim şimdi seni teseli

ediyorum bu ben miyim allahım:44:evet kilit sözcük sabretmek ama NASIL??işte bunu bilmiyorum...

senın ıcın dıyorum ben canım sıkma canını dıye bakarsın tr de hamıle kalırsın hava deısıklı ıyı gelır hayırlısı bakalım uzme kendını

Kızlar listenin son haline baktım da gerçekten çok güzel .Bir sürü bebiş var.İnşallah daha da kalabalıklaşacak.
Ama bu arada artık aramıza hiç uğramayan arkadaşlar var.Neredeler acaba.Özellikle aborjinosun hala dönmemesi çok ilginç.Değil mi ama?????????

Slm canım benı lısteden almısın benım bat tarıhım 24 nısan bu aydan sonra zaten ara vermeyı dusunuyorum sıkıldım ıyıce bu ay oldumu demekten hakımızda hayırlsı

Canimmm, Nisan tarihi versin marttakiler demistik, herhalde sen o sira gormedin.. Sonra marttakileri cikardik, takip etmiyorlar herhalde topigi artik diye... ekliyim yine seni...

Oyle canim, hayirlisi... Burda kotu haberler de aldik bu hafta... Bebeklerini dusurenler oldu.. Belki de hic tutmamasi daha iyi.. Bilemiyorum.. Hayirlisi tatlim... Allah insallah en kisa surede bebek nasip eder hepimize....

senın ıcın dıyorum ben canım sıkma canını dıye bakarsın tr de hamıle kalırsın hava deısıklı ıyı gelır hayırlısı bakalım uzme kendını

Yokk, canim tr'de hamile kalmam imkansiz... Esim farkli sehirde, ben farkli sehirde takiliyoruz... Bu ay olmazsa, gelecek aya misafirim var.. Daha zor durumlar.. Sonra da tr'ye gidiyorum iste... herhalde bu gidisle temmuza filan kalir... Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin canim...

Screamaway ve happylife canlarım canımızı sıkmak yok.Lütfen.Daha çok yeni denemeler.Sonuçta her insan bir değil.Biz hep dizilerde ilk atışta tutturanları görüp böyle düşünüyoruz ama gerçek öyle değil.Sizin bebişlerinizde elbet yolda ama biraz uzaktan geliyorlar demekki.Siz umutla bekleyin onları.Gelecek kuzularınız.

teşekkürler canım cesaret verdin bana kalsa her gün denerim ama işte doktorda gün aşırı diyince tereddütte kalmıştım ama karar verdim sayende yarın sabahıda beklemicem bu akşam tekrar çalışalım bakalım

Canım çok tebrik ederim hayırlısı olsun canım...Bugün topicimizin güzel günü hamile haberleri geliyor hep)

Canım aborjinosun profiline baktımda hemen hergün giriyor KKya ama burayı unutmuş demekki..

Screamaway bu kadar umutsuz olma canım,çünkü kendimden biliyorum,ben de geçen ay çok umutsuzdum ya bizim bebeğimiz hiç olmazsa falan diye üzülüyordum,sonra o güzel haberi aldım neşelendim umutlarım tekrar yeşermişti ama gitti biliyosun düşük oldu,tabiki çok üzüldüm birde ara vermek zorunda kaldım,ama yinede umutlu olmak lazım)
Neşelen hadiiii biraz arkadaşım :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…