Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Çalış çalış tabi canım.Kocişleri rahat bırakmak yok.Mutlu sona giderken yorulmak mübahtır.

aaa kızlar kafanıza takmayın bu kadar ya..hemen ilk deneme de olacak değil ya..sizin aklınız türk filimlerine takıldı heralde..
ben neler yaşıyorum ve neleri var bir blseniz..hasta olmadığınıza sağlıklı olduğüunuza duacı olun..ben bu ay 6.denemdeyim..umutlu değilim ama kısmet..

neredesinfiruze ve nihalla Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin canlarım.. tebrik ediyorum ikinizide

liste her geçen gün yeşilleniyor.. çok güzel çokk..

umutsuzluğa kapılmayın canlar hepimiz burdan gebe ayrılcaz inşallah. sonra hep birlik bebişlerimizi büyütürken sohbet edeceğiz.

Son düzenleme:

aşılama yaptıranlar varmı arkadaşlar

kızlaarrr kan değerim 3384. 5-6 haftalıkmış. hala inanamıyorum ya

rosemmcim ben aşılama yaptırmadım canım..

darısı bütün isteyenlerin başına inşallah..

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmm, tebrik ederim.... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.....

canimmmm, uzerinden cokkkk uzun sure gecmisss... buyuk ihtimal hamilesin sen... cokkk sevindimmmm:81::81::81::81::81:

ptesi mujdeni bekliyoruzzzzz insallah o zaman....

topigimiz cok durgundu, seninle neselensin insallah....

inşallah canım bende adet düzensizliğide var çok umutlanmakta istemiyorum ilk defa böyle oluyor kahve akıntı sadece hiç olmamıştı siz bana çok iyi geliyorsunuz

canım ben bugün adet oldum mayısa inşallah 9 mayıs:)

inşallah canım bende adet düzensizliğide var çok umutlanmakta istemiyorum ilk defa böyle oluyor kahve akıntı sadece hiç olmamıştı siz bana çok iyi geliyorsunuz

inşallah hamilesindir canım moralini bozmak istemem ama bendede adet düzensizliği var ve geçen ay bendede bu kahve lekelenme oldu. malesefki devamı gelmedi. umarım seninki öyle olmaz inşallah yerleşmeden olmuştur.

senin adet düzensizliğinin sebebi ne?

Saol canim benim... Evet cok umursamamam lazim... Gecen ayki gibi zaten sabirsiz, heyecanli degilim.... Biraz umutsuzum.. Sen boyleyken hamile kalmissin, insallah bende hamile kalirim...

Tamam selincimmmm, uzulme sakinnnn... Hayirlisi degilmis demek... Insallah mayisa hamile kalirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…