Kızlarrrrr acaba arasammı polikliniği gelmişmidir sonuçlarrr:18::18:
bilmiyorumki canım ama niye bu kadar bekletiyorlar yaaaaaaaaaaaaaa.zamanda geçmiyor:84::84::84:
Sen gerisini deme anladım ben Ayyy hadi inş. yaaaaa Allahım lütfen bize bebişlerimizi hediye etttt Daha fazla ağlatma yarabbim beni onu o kadar çok istiyorum ki şuan göz yaşlarımdann anlaşılıyor bu zaten yalnızlığımı onunla doldur yarabbimmmm Kızlar biliyorum hepimiz çok istiyoruz hepimizin istekleri türlü türlü ama ben onu yalnızlığımı dindirsin bana yoldaş olsun diye çok istiyorummmmm
Kızlarrrrr acaba arasammı polikliniği gelmişmidir sonuçlarrr:18::18:
Arayayım canım bakalım belki gelmiştirrr çatlıcam yaaa kalbim küt küt atıyorrr....:18::18:
Kızlar çıkmışşşş negatif....
Kızlar çıkmışşşş negatif....
test sonucu kaçmış canım sorsaydın belki 5 ten aşağıysa öyle diyorlar ama sonucu bilmek lazım belkide erkendir daha üzülme sakın.daha adetine var gülüm sakın canını sıkma.
1 den aşağıymış değer canım....
herşeyde bir hayır vardır gülüm öbür aya inşaallah burada hamileyim olarak yazarsın.üzülme sakınnnnnnnnnnnn.
Hevesim gitti yaaa...Yinede bakalım adetten sonrada çıkarmı acaba...
bence bekle gülüm adetin olmazsa birdaha yaptırırsın daha kırmızılar gelmemiş.ben 10 aydır bunu yaşıyorum bu ay 11 ay.allahım tez zamanda kavuştursun bebişlerimize.
İnş. canım acaba kan testi için erkenmi davrandımm...Yoksa olsa çıkarmıydı????
çıkardı diye biliyorum ama allahtan umut kesilmez bence.inşaallah erken yaptırdığın için çıkmamıştır canım inşaallah.
yerim ben onu bizimkide birgün babası işten geldi.biz baba geldi koş dedik mama aymışmı dedi.
Kızlar ben küçükken çok mız mız mışım annem artık bıkmış bi yöntem bulmuşşş hiç unutmam hep anarım böyle annemiiii....
Bakmış bu sürekli ağlıyo bi odaya kilitlermiş nurhan ağla ağla çık dermiş...Bende ağla ağla ağla sonra kapıyı tıklatırmışımmm annneeeee bittti açççç
1 den aşağıymış değer canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?