cnmmm idrar testlerıne kırmızıları görmeden güvenme derım ben... Ne kdr hassas olursa olsun eğer yeni bir gebelikse idrar testleri görmüyor gebelıgı. Kırmızıları görmeden umudunu kaybetme derım ben :) Belirtin varmı peki batına kaç gun var?
canımm bende inan ki hiiç güvenmek istemiyorumama alırken eczacıya sordum,yanılma payı çok çok düşük dedi bu da benim moralimi bozdu tabi, olumsuz çıkınca... yazdıkların bana moral verdi canım benim sağol bat ıma 4 ya da 5 gün war. senin nezaman cnm ..
ooo.. sinemcimmmm, belkide hamilelik belirtisidirrr... insallah ikimizde hamile cikariz canim 15inde....:81::81::81:kizlar benim sag gögsüm sizliyor acaba adet mi olucam yoksa belirti i ?
maalesef ultrasonla bakmadi elle muayene yapti.onun icin uzuluyorum.rahmimi elle kontrol etti haber bile vermeden
kızlarr ben geldimmm:86: bikaç gündür bakamıyodum şimdi fırsatım oldu canlarım benim bat 16 nisan çook az kaldı ama ben tabi duramadım şu adet zamanından önce sonuç veren testlerden aldım eczaneden. 10 dk bekledim ve sonuç tek çizgi15 dk sı dolunca attım çöpe. acaba atmasamııydım diyorum böyle olup sonra çift çizgiye dönüşen de çok duydum ama sinirle attım işte
bi de bu testler çok hassaasmış falanmış filanmış doğru çıkarırmış... hiç mi yanlış çıkma ihtimali yoktur yaatabi adeti bekleyip görcez ama dayanamıyooooooooooommmmm sabır YaRabbim SABIRRR..
Son olarak da bende hiç bir belirti yok sadece göğsümdeki kabarıklıklar arttı göğüslerim büyüdü..bunlar adet belirtileri mi sadece yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi ??
ayyy kızlarrr burda kar yağıyor süperrr... birde ne sorcaktım sizlere.. benim adetim düzensiz oluyor geçen ay 11de lekelenme oldu 13 de tam gelmişti regl. bu ayda boş geçmedik. ben 15 nisan adet günüm olarak belirledim ama bellide olmaz yani erkende oldugum oluyordu. test alsam sizce nasıl olur?? hadi biraz motive edin beni canlarım.. ihtiyacım var walla...
kar miiiii? nerdesin canim sennn?
malatyadayım canım :) sabah eşimi işe yolluyordum dedim havaya bakım ayyyyy baka kaldım öyle:) bir arada lapa lapa yağdı.. şimdi seyrek ama hızlı yağıyor.. hadi gelin kar topu oynamaya
malatyadayım canım :) sabah eşimi işe yolluyordum dedim havaya bakım ayyyyy baka kaldım öyle:) bir arada lapa lapa yağdı.. şimdi seyrek ama hızlı yağıyor.. hadi gelin kar topu oynamaya
kar yağsın ben çok severim...
hadi kızlar soruma cevap lütfen.. kar lafını duydunuz soru unutuldu :)
ayyy kızlarrr burda kar yağıyor süperrr... birde ne sorcaktım sizlere.. benim adetim düzensiz oluyor geçen ay 11de lekelenme oldu 13 de tam gelmişti regl. bu ayda boş geçmedik. ben 15 nisan adet günüm olarak belirledim ama bellide olmaz yani erkende oldugum oluyordu. test alsam sizce nasıl olur?? hadi biraz motive edin beni canlarım.. ihtiyacım var walla...
kar yağsın ben çok severim...
hadi kızlar soruma cevap lütfen.. kar lafını duydunuz soru unutuldu :)
Benim de 15i tatlim... Simdilik erkenden test filan yapmayi dusunmuyorum... 15'ine kadar beklicem... O gun yaparim belki...
Gecen ay 3-4 gun onceden yapmistim.. Hep negatif gormustum.. hatta her negatif gordukten sonra lekelenme olmustu... Simdi lekelenme filan yok daha... Bekliyorum...
Ben senin yerinde olsam çoktaaaaaaaaan yapmıştım canımama tabi hayal kırıklığı yaşamak da war işin ucunda. sen en iyisi 15 ini bekle. kendine 15 i diye şartlandırdıysan eğer bırak zaten şurda kaç gün kaldı ki
peki cnm sen ne zamandır istiyosun ???
walla canım bende ilk gebeliğim olsa inan çoktaaaann yapmıştım.. bir yandan korkularım var bir yandan heycan telaş ayy karışığım... birde ben coraspirin kullanıyorum.. doktor gebe kalacağın zamanlara dikkat et demişti. hayırlısı olsun ne diyim.. ama benim dışarda işlerim var ben test alıp yaparım merakımda gider stresimde.. sonra birde cuma yaparım tabi kırmızı ışıklara yakalanmazsam :)
yani sunu sormak istedim adete 3-4 gün kala belli olurmu idrar testinde?
canımm bende inan ki hiiç güvenmek istemiyorumama alırken eczacıya sordum,yanılma payı çok çok düşük dedi bu da benim moralimi bozdu tabi, olumsuz çıkınca... yazdıkların bana moral verdi canım benim sağol bat ıma 4 ya da 5 gün war. senin nezaman cnm ..
walla canım bende ilk gebeliğim olsa inan çoktaaaann yapmıştım.. bir yandan korkularım var bir yandan heycan telaş ayy karışığım... birde ben coraspirin kullanıyorum.. doktor gebe kalacağın zamanlara dikkat et demişti. hayırlısı olsun ne diyim.. ama benim dışarda işlerim var ben test alıp yaparım merakımda gider stresimde.. sonra birde cuma yaparım tabi kırmızı ışıklara yakalanmazsam :)
yani sunu sormak istedim adete 3-4 gün kala belli olurmu idrar testinde?
yanılma payı düşük olsada var bak adamda kesin konuşamamış :) Benım ablam geçen ay adetı gecıktıkten 15 gün snra ıdrar testınde gordu geç döllenmeymıs onunda boyle seylerde olabılıyo yanı :)
Benım batıma cooookk var cnm reglım daha yenı bıttı
Canim benim bu ay 3. denemem oldu...Sen?
Tabiki.. belli eden idrar testleri var.. Hassas olanlarindan alirsan... Ama negatif cikarsa da, kesin hamile degilsin anlamina gelmiyor yani... Kesin sonuc istiyorsan bat'ina kadar beklemelisin bence...
madem öyle canım sen bence 15 inden önce test güvenilir olmayabilir sen kırmızıları bekle ama gelmesinler emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?