Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canımm bende inan ki hiiç güvenmek istemiyorum ama alırken eczacıya sordum,yanılma payı çok çok düşük dedi bu da benim moralimi bozdu tabi, olumsuz çıkınca... yazdıkların bana moral verdi canım benim sağol bat ıma 4 ya da 5 gün war. senin nezaman cnm ..

canım daha çok erken varsada gözükmez bu zamanda çok nadir çıkıyor unut o testi sıkma canını belki bebeğin seninledir onuda üzme

Kizlarrrr gunayyyydinnnn....

kizlar benim sag gögsüm sizliyor acaba adet mi olucam yoksa belirti i ?
ooo.. sinemcimmmm, belkide hamilelik belirtisidirrr... insallah ikimizde hamile cikariz canim 15inde....:81::81::81:

maalesef ultrasonla bakmadi elle muayene yapti.onun icin uzuluyorum.rahmimi elle kontrol etti haber bile vermeden

feryalcimmm, sakin uzulme.. hayirlisi ise zaten durur ve tutunur bebegin... eger tutunmussa, sen bunlara uzulup de etkileme onu...

Canim, zaten belli bir sureden sonra cift cizgi ciksada gecerli sayilmiyor testlerde.. umidini kaybetme, daha bat'ina var... testte bu kadar erkenden gorunmeme ihtimali cokkk yuksek...

ayyy kızlarrr burda kar yağıyor süperrr... birde ne sorcaktım sizlere.. benim adetim düzensiz oluyor geçen ay 11de lekelenme oldu 13 de tam gelmişti regl. bu ayda boş geçmedik. ben 15 nisan adet günüm olarak belirledim ama bellide olmaz yani erkende oldugum oluyordu. test alsam sizce nasıl olur?? hadi biraz motive edin beni canlarım.. ihtiyacım var walla...

kar miiiii? nerdesin canim sennn?

kızlarrrrr içime güneş gibi doğdu yazdıklarınızzzz işte ben bu forumu bu yüzden çokkkkk seviyorum sizi çoook seviyorum inşallah Rabbim ol derse olacak ve ben size güzel haberi vericem ve sırayla hepimiz anne olucaz hayallerini kurduğumuz yavrumuzu kucağımıza alıcaz kokusunu duyarak uyuyacağız herşey çok güzel olacak İNŞALLAH

malatyadayım canım :) sabah eşimi işe yolluyordum dedim havaya bakım ayyyyy baka kaldım öyle:) bir arada lapa lapa yağdı.. şimdi seyrek ama hızlı yağıyor.. hadi gelin kar topu oynamaya

burdada yağdı geçti. peşine güneş açtı..

havalarda kafayı yedi

bu arada yumurtlamada göğüsleri şişen oluyormu??

malatyadayım canım :) sabah eşimi işe yolluyordum dedim havaya bakım ayyyyy baka kaldım öyle:) bir arada lapa lapa yağdı.. şimdi seyrek ama hızlı yağıyor.. hadi gelin kar topu oynamaya

aaaa. cok sasirdim vallla...:44::44:
mevsimler birbirine karisti iyice... sonumuz hayrola...
bir de uzerine cocuk sahibi olmaya calisiyoruz... acaba kotu mu yapiyoruz...:44::44::44:
:97::97:

kar yağsın ben çok severim...

hadi kızlar soruma cevap lütfen.. kar lafını duydunuz soru unutuldu :)

Ben senin yerinde olsam çoktaaaaaaaaan yapmıştım canım ama tabi hayal kırıklığı yaşamak da war işin ucunda. sen en iyisi 15 ini bekle. kendine 15 i diye şartlandırdıysan eğer bırak zaten şurda kaç gün kaldı ki

Benim de 15i tatlim... Simdilik erkenden test filan yapmayi dusunmuyorum... 15'ine kadar beklicem... O gun yaparim belki...
Gecen ay 3-4 gun onceden yapmistim.. Hep negatif gormustum.. hatta her negatif gordukten sonra lekelenme olmustu... Simdi lekelenme filan yok daha... Bekliyorum...

peki cnm sen ne zamandır istiyosun ???

walla canım bende ilk gebeliğim olsa inan çoktaaaann yapmıştım.. bir yandan korkularım var bir yandan heycan telaş ayy karışığım... birde ben coraspirin kullanıyorum.. doktor gebe kalacağın zamanlara dikkat et demişti. hayırlısı olsun ne diyim.. ama benim dışarda işlerim var ben test alıp yaparım merakımda gider stresimde.. sonra birde cuma yaparım tabi kırmızı ışıklara yakalanmazsam :)
yani sunu sormak istedim adete 3-4 gün kala belli olurmu idrar testinde?

peki cnm sen ne zamandır istiyosun ???

Canim benim bu ay 3. denemem oldu... Sen?

Tabiki.. belli eden idrar testleri var.. Hassas olanlarindan alirsan... Ama negatif cikarsa da, kesin hamile degilsin anlamina gelmiyor yani... Kesin sonuc istiyorsan bat'ina kadar beklemelisin bence...

yanılma payı düşük olsada var bak adamda kesin konuşamamış :) Benım ablam geçen ay adetı gecıktıkten 15 gün snra ıdrar testınde gordu geç döllenmeymıs onunda boyle seylerde olabılıyo yanı :)
Benım batıma cooookk var cnm reglım daha yenı bıttı

madem öyle canım sen bence 15 inden önce test güvenilir olmayabilir sen kırmızıları bekle ama gelmesinler emi

seninki de ablan gibi geç döllenmeyse canım ?? çok var diyemeyiz ozaman..içini ferah tut canım hayırlııs olsun

madem öyle canım sen bence 15 inden önce test güvenilir olmayabilir sen kırmızıları bekle ama gelmesinler emi

söz dinlerlermi bilmiyorum ama gelmeyin diye sıkı sıkı temmihledim :)

hayırlısı olsun ne diyim... ben yavaştan çıkayımda hazırlanıp dışarı cıkıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…