Benim de 15i tatlim... Simdilik erkenden test filan yapmayi dusunmuyorum... 15'ine kadar beklicem... O gun yaparim belki...
Gecen ay 3-4 gun onceden yapmistim.. Hep negatif gormustum.. hatta her negatif gordukten sonra lekelenme olmustu... Simdi lekelenme filan yok daha... Bekliyorum...
ayyy kızlarrr burda kar yağıyor süperrr... birde ne sorcaktım sizlere.. benim adetim düzensiz oluyor geçen ay 11de lekelenme oldu 13 de tam gelmişti regl. bu ayda boş geçmedik. ben 15 nisan adet günüm olarak belirledim ama bellide olmaz yani erkende oldugum oluyordu. test alsam sizce nasıl olur?? hadi biraz motive edin beni canlarım.. ihtiyacım var walla...
kızlarrrrr içime güneş gibi doğdu yazdıklarınızzzz işte ben bu forumu bu yüzden çokkkkk seviyorum sizi çoook seviyoruminşallah Rabbim ol derse olacak ve ben size güzel haberi vericem ve sırayla hepimiz anne olucaz hayallerini kurduğumuz yavrumuzu kucağımıza alıcaz kokusunu duyarak uyuyacağız herşey çok güzel olacak İNŞALLAH
aaaa. cok sasirdim vallla...:44::44:
mevsimler birbirine karisti iyice... sonumuz hayrola...
bir de uzerine cocuk sahibi olmaya calisiyoruz... acaba kotu mu yapiyoruz...:44::44::44:
:97::97:
feryalcimmm, sakin uzulme.. hayirlisi ise zaten durur ve tutunur bebegin... eger tutunmussa, sen bunlara uzulup de etkileme onu...
ayy çok güzel hadi ikimizde aynı gün inşallah mutlu haberler veririz.. ben gidiyorum giyinmeye..
dışarısıda bir soğuk kalın kalın gıyınıp cıkayım hemen.. öptüm kızlar sizleri..... görüşmek üzere..
valla hıc sorma cnm yaa bende aynı seyi düşünmüyorum değil...
Kızlar bu ara etrafımda hamıle patlaması varrr sızınde oylemı yaa ? Bebek bekleme potansıyelı olan herkez hamıleeee (Ben hariççç )
teşekkür ederim canım test sonucu negatif çıksa bukadar üzülmezdim inan okadar uğraştık 1 ay yediğimiz içtiğimiz herşeye dikkat ettik ve kendini bilmez bi doktorun ihmali yüzünden bebeğim benimle olamayacak diye çok üzüldüm.hastanenin bahçesinde oturdum ağladım eşimi beklerken
aaa feryalllcimmm, bu kadar uzme kendiniiiii... belki doktorun muyanesinden etkilenmedi, senin uzuntunden etkilencek?? lutfen rahat tut kendini....
teşekkür ederim canm moral verdin bana.öyle yapmalıyım sanırım olan oldu bari benimleyse bebişim ben zarar vermiyim ona.bide bişey danışayım ben gebelik öncesi testleri yaptırmak için gitmiştim doktorum istemişti ama hanımefendi uygun görmedi o testleri ama bana beta hcg testi yazmış neden istemiş olabilirki ?
hcg testi hamileligi tespit etmek icin yapiliyordu degil mi? belki hamilelikten suphelendi...
hcg testi hamileligi tespit etmek icin yapiliyordu degil mi? belki hamilelikten suphelendi...
bana hiçbişey söylemedi amagebelik öncesi tarama diye gittim vajinal ultrason ve beta hcg testi verdi ama ben ağlamamak için zor tuttuğum için kendimi hastanenin dışına attım hemen
Cnm beta hcg kanda gebelık testı acaba bıseymi gördü :)
bana hiçbişey söylemedi amagebelik öncesi tarama diye gittim vajinal ultrason ve beta hcg testi verdi ama ben ağlamamak için zor tuttuğum için kendimi hastanenin dışına attım hemen
birsey sorcam kizlar
neselikiz in
hamileliginde bir sorunmu oldu???:18:
gebelik testini her ihtimale karşı istiyorlar canım. sen neden yattın doktorun önüne. ben o alttan muayne masasını görür görmez kaçacak delik arıyorum valla. olmam diyorum kestirip atıyorum.
herneyse olmuş bir kere insan hastanelerde aptala dönüyor ne yapacağını şaşırıyor,sende korkma öyle dokunmayla düşeceğini sanmıyorum bebeğinin.
vajinal ultrosana gir canım bişey olmaz. hamilelerde giriyorlar bildiğim kadarıyla. kendinide üzme boş yere doktorlar onun gereğince kontrol ederler merak etme. ama bence özele gitsen daha iyi ilgilenir ve sana anlatırlar. ben geçen ay gittim devlete bin pişman oldum dahada gitmem. ssk ile anlaşmalı özel hastaneler var oraya gideceğim 1-2 ay sonra.
selamm kızlar
tam da yumurtlama döneminde hasta oldum galiba ben ya
dün misafirim vardı birde.. vallahi gidinceye kadar zor dayandım
birden bire tutan şiddetli bir baş ağrısı
sonradan bulantıya dönüştü.. midemden kıvrandım durdum..
oysa oysa ne hayallerimiz vardı..bir adet soğanın dış kabuklarını soyup 4 parçaya bölecek kaynatacak ve suyunu içecektim.. sonra kocacığımla gün aşırı çalışacak bebiş sahibi olacaktık
offf offf :97:
bi akşam mide bulantısı bile beni canımdan bezdird inşallah gebelikte bulantım filan olmaz yaa :97:
evet canım bebeğini düşürdü
geçmiş olsun canım. soğanı içmesende (bide o mideni bulandırmasın) çalış sen.eşinin kollarına bırak kendini o idare etsin hastaykende seni
yok iyi olsam çalışırdım zaten ama kollarında da durabilecek gibi değildim bi ayağım lavabodaydı resmen
neyse artık bu gece osmancığı izlemeyiz.. ya osman ya biz derim eşime
şu reklamları da o kadar kısalttılar ki reklam arası çalışma yapma imkanı yok
hmmmm anladim canim gecmis olsun neselikiza onunla batimizda ayniydi
simdi bende korktum vallah zaten hamileligim basindan beri sol tarafimda yani cocugun yattigi yerde agrim oluyor
allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?