Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ayy çok güzel hadi ikimizde aynı gün inşallah mutlu haberler veririz.. ben gidiyorum giyinmeye..

dışarısıda bir soğuk kalın kalın gıyınıp cıkayım hemen.. öptüm kızlar sizleri..... görüşmek üzere..

bence olabılır cnm ama sen yıne 15 nisana kadar bekle kesın olsun derim ben :) Bekle dıyom ama beklemenın ne kadar zor oldugunu bılıyomda ama sabrın sonu selamet derler :)

heh şöylee umutsuzluk yok... Bu ay olmadı sonraki ay olmadı sonrakı ayyy umutsuzluk yok :) Bebişler göbüşe gelene kdr calısmalara devam :))

aaaa. cok sasirdim vallla...:44::44:
mevsimler birbirine karisti iyice... sonumuz hayrola...
bir de uzerine cocuk sahibi olmaya calisiyoruz... acaba kotu mu yapiyoruz...:44::44::44:
:97::97:

valla hıc sorma cnm yaa bende aynı seyi düşünmüyorum değil...

Kızlar bu ara etrafımda hamıle patlaması varrr sızınde oylemı yaa ? Bebek bekleme potansıyelı olan herkez hamıleeee (Ben hariççç )

feryalcimmm, sakin uzulme.. hayirlisi ise zaten durur ve tutunur bebegin... eger tutunmussa, sen bunlara uzulup de etkileme onu...

teşekkür ederim canım test sonucu negatif çıksa bukadar üzülmezdim inan okadar uğraştık 1 ay yediğimiz içtiğimiz herşeye dikkat ettik ve kendini bilmez bi doktorun ihmali yüzünden bebeğim benimle olamayacak diye çok üzüldüm.hastanenin bahçesinde oturdum ağladım eşimi beklerken

insallah tatlimmm...:81::81::81:

aynennnn herkes hamile ben haricccc.. bana zamaninda neden korunuyorsun, isteyince hemen olacak mi saniyorsun diyorlardi... dogru diyorlarmisss....:97::97::97:

aaa feryalllcimmm, bu kadar uzme kendiniiiii... belki doktorun muyanesinden etkilenmedi, senin uzuntunden etkilencek?? lutfen rahat tut kendini....

aaa feryalllcimmm, bu kadar uzme kendiniiiii... belki doktorun muyanesinden etkilenmedi, senin uzuntunden etkilencek?? lutfen rahat tut kendini....

teşekkür ederim canm moral verdin bana.öyle yapmalıyım sanırım olan oldu bari benimleyse bebişim ben zarar vermiyim ona.bide bişey danışayım ben gebelik öncesi testleri yaptırmak için gitmiştim doktorum istemişti ama hanımefendi uygun görmedi o testleri ama bana beta hcg testi yazmış neden istemiş olabilirki ?

hcg testi hamileligi tespit etmek icin yapiliyordu degil mi? belki hamilelikten suphelendi...

bana hiçbişey söylemedi ama gebelik öncesi tarama diye gittim vajinal ultrason ve beta hcg testi verdi ama ben ağlamamak için zor tuttuğum için kendimi hastanenin dışına attım hemen

gebelik testini her ihtimale karşı istiyorlar canım. sen neden yattın doktorun önüne. ben o alttan muayne masasını görür görmez kaçacak delik arıyorum valla. olmam diyorum kestirip atıyorum.
herneyse olmuş bir kere insan hastanelerde aptala dönüyor ne yapacağını şaşırıyor,sende korkma öyle dokunmayla düşeceğini sanmıyorum bebeğinin.
vajinal ultrosana gir canım bişey olmaz. hamilelerde giriyorlar bildiğim kadarıyla. kendinide üzme boş yere doktorlar onun gereğince kontrol ederler merak etme. ama bence özele gitsen daha iyi ilgilenir ve sana anlatırlar. ben geçen ay gittim devlete bin pişman oldum dahada gitmem. ssk ile anlaşmalı özel hastaneler var oraya gideceğim 1-2 ay sonra.

selamm kızlar

tam da yumurtlama döneminde hasta oldum galiba ben ya
dün misafirim vardı birde.. vallahi gidinceye kadar zor dayandım
birden bire tutan şiddetli bir baş ağrısı
sonradan bulantıya dönüştü.. midemden kıvrandım durdum..

oysa oysa ne hayallerimiz vardı.. bir adet soğanın dış kabuklarını soyup 4 parçaya bölecek kaynatacak ve suyunu içecektim.. sonra kocacığımla gün aşırı çalışacak bebiş sahibi olacaktık

offf offf :97:

bi akşam mide bulantısı bile beni canımdan bezdird inşallah gebelikte bulantım filan olmaz yaa :97:

Son düzenleme:

gebelik öncesi kontrol tahlillerini istiyorum dedim biz test önermiyoruz diyip soru sormadan yat dedi bende ultrasonla bakacak diye düşündüm ama elle muayene etti.ultrasonu başka yerde çekiyorlarmış.benimde doktorum özelde sadece doktorumun verdiği testleri yaptırmak çin gitmiştim ama muayene etmeden test yazamazlarmış sonrada yazmadılar zaten testlerimi.az önce tanıdık bi doktoru aradım hamilelere vajinal muayene yapılıomuş bişey olmaz varsada dedi

geçmiş olsun canım. soğanı içmesende (bide o mideni bulandırmasın) çalış sen. eşinin kollarına bırak kendini o idare etsin hastaykende seni

geçmiş olsun canım. soğanı içmesende (bide o mideni bulandırmasın) çalış sen. eşinin kollarına bırak kendini o idare etsin hastaykende seni

yok iyi olsam çalışırdım zaten ama kollarında da durabilecek gibi değildim bi ayağım lavabodaydı resmen

neyse artık bu gece osmancığı izlemeyiz.. ya osman ya biz derim eşime
şu reklamları da o kadar kısalttılar ki reklam arası çalışma yapma imkanı yok

haklısın valla. değil çalışmaya tuvalete girmeye bile yetmiyor reklamlar artık. osmandan sonra yapın şekerim erkenmi yatıyorsunuz? yada koltukta,tv karşısı

bende 2 gündür kocişi kandırmaya çalışıyorum ama malesef hüsranla sonuçlanıyor. naz yapıyor,yorgunum uykum var..vs ama bugün olmak zorunda artık,çünkü sanırım bugün yumurtluyorum.

hmmmm anladim canim gecmis olsun neselikiza onunla batimizda ayniydi

simdi bende korktum vallah zaten hamileligim basindan beri sol tarafimda yani cocugun yattigi yerde agrim oluyor

allah yardimcimiz olsun

korkma canım bişey olmaz. neşelikızın sanırım bir problemi varmış ondan olmuş. sende stres yapma şimdi bebişin etkilenmesin. bol bol yat dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…