bence olabılır cnm ama sen yıne 15 nisana kadar bekle kesın olsun derim ben :) Bekle dıyom ama beklemenın ne kadar zor oldugunu bılıyomda ama sabrın sonu selamet derler :)
heh şöylee umutsuzluk yok... Bu ay olmadı sonraki ay olmadı sonrakı ayyy umutsuzluk yok :) Bebişler göbüşe gelene kdr calısmalara devam :))
valla hıc sorma cnm yaa bende aynı seyi düşünmüyorum değil...
Kızlar bu ara etrafımda hamıle patlaması varrr sızınde oylemı yaa ? Bebek bekleme potansıyelı olan herkez hamıleeee (Ben hariççç )
yok iyi olsam çalışırdım zaten ama kollarında da durabilecek gibi değildim bi ayağım lavabodaydı resmen
neyse artık bu gece osmancığı izlemeyiz.. ya osman ya biz derim eşime
şu reklamları da o kadar kısalttılar ki reklam arası çalışma yapma imkanı yok
yok iyi olsam çalışırdım zaten ama kollarında da durabilecek gibi değildim bi ayağım lavabodaydı resmen
neyse artık bu gece osmancığı izlemeyiz.. ya osman ya biz derim eşime
şu reklamları da o kadar kısalttılar ki reklam arası çalışma yapma imkanı yok
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr çabuk yorum yapın bana.. kalbim deli gibi çarpıyor.... dışarı çıkıp işlerimi halledip geldim eve ama nasıl sıkışmıştım test yapıcaM diye idrarımı tutuordum :) hemen test yaptım ve ikinci çizgi silikti ama görünüordu yani yanyana iki çizgi yani. sizce hamilemiyim??? adetlerim düzensiz oluyor yani 3-4 gün oynama olur. ben bat tarıhımı 15 nisan dıye beklıorum ama ben dayanamdım yaptım walla.. umarım test hatalı felan değildir..
ayyyyyyyy nasıl heycanlıyım nasıl..... ALLAHIM umarım hamileyimidr AMİN..
yaaa yinede umutlanmak istemiyorum silik çıktı ya kafam oraya takıldı... artık bir dahaki test için 15 nisanı beklıycem bakalım hayırlısı olsun canm benim...
yaaa bu günler nasıl geçecek şimdi... 15 nisana kadar kırmızılar felan gelmezse önce idrar sonra hemen kan testi yapıcam... ayyyy kalp atışlarım değişti resmen yaa.....
yaaa yinede umutlanmak istemiyorum silik çıktı ya kafam oraya takıldı... artık bir dahaki test için 15 nisanı beklıycem bakalım hayırlısı olsun canm benim...
yaaa bu günler nasıl geçecek şimdi... 15 nisana kadar kırmızılar felan gelmezse önce idrar sonra hemen kan testi yapıcam... ayyyy kalp atışlarım değişti resmen yaa.....
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr çabuk yorum yapın bana.. kalbim deli gibi çarpıyor.... dışarı çıkıp işlerimi halledip geldim eve ama nasıl sıkışmıştım test yapıcaM diye idrarımı tutuordum :) hemen test yaptım ve ikinci çizgi silikti ama görünüordu yani yanyana iki çizgi yani. sizce hamilemiyim??? adetlerim düzensiz oluyor yani 3-4 gün oynama olur. ben bat tarıhımı 15 nisan dıye beklıorum ama ben dayanamdım yaptım walla.. umarım test hatalı felan değildir..
canım silikte olsa çift çizgi varsa hamilesindir. git kan testi yaptır. beklemene gerek yok 15ine kadar. hayırlı olsun bebişindarısı başıma,darısı başımaaa....
silik de olsa suan hamile görünüyorsun canim.. insallah adet olmasin ve hayirlisiyla gebelin devam eder.
batımız aynıymış inş. çalışmalar işe yaramıştır da hamileyizdir. bu ayda olmazsa bir dahaki ay tedaviye başlıyorum inş. bu ay hamile kalırız...:80:
çoooook tşkler can kızlar..... durun hemen havaya sokmayın beni :)
adet günümü bekliyorum artık. o gün önce bi idrar yaptırırım eger tam anlamıyla varsa ıkı cızgı heen kan testı yaptırmaya gıderım.... ayyyy saatlerde gecmıor anacım :)
kızlarr ALLAHIM hepimiz için mutlu ve huzlu günler nasip eylesin bebişlerimizle inşallah... AMİN...
canım akıntı intihap olunca çoğalıyormuş. o etkisi göstermiştir sen merak erme. karanfil mevzusuna gelince onun tadıda çok güzel değil böle sarelle ile devam edecem (tatlıcıyımdır ben)
incire ne zaman başlayacaksın? ben onu nasıl yapacam anlamadım. şimdi bu soğan zaten adete 4 gün falan kala bitecek,ikisi bir içilmiyormuş sanırım. ne zaman içeceğiz bu inciri anlamadım:26:
bugün doktora gittim hamileymişim.kaç haftalık bilmiyorum ama tahlile gerek kalmadan ultrasonda bebeğin kesesi göründü.doktor bebeğin kesesi göründü diyince bir garip oldum.Allah isteyen herkese versin
canım bence de hamilesin seninle bat ımız aynı ben 4 defa test yaptım 4 üde tek çizgi. çift çizgiyi hiç göremedim ama sen gördünyerinde olsam sevinçten çıldırırdım sen de yaşa mutluluğnu canım doyasıya. darısı isteyen herkesin başına inşallah
hala şoktayım canım ya.. tAaki doktor evet hamilesin diyene kadar inanamıycam sanırım.. hayırlısı olsun.. ALLAHIM sana ve bütün isteyenlerede nasip etsin AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?