Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ewet cnm war benim etrafımda da çok hamile war, akrabalarım, iş arkadaşlarım hep kocaman göbişleriyle geziyolar darısı başımıza

kızzzz reklam arasına sığdırabiliyo muydun önceden alemsin walla çok güldüm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr çabuk yorum yapın bana.. kalbim deli gibi çarpıyor.... dışarı çıkıp işlerimi halledip geldim eve ama nasıl sıkışmıştım test yapıcaM diye idrarımı tutuordum :) hemen test yaptım ve ikinci çizgi silikti ama görünüordu yani yanyana iki çizgi yani. sizce hamilemiyim??? adetlerim düzensiz oluyor yani 3-4 gün oynama olur. ben bat tarıhımı 15 nisan dıye beklıorum ama ben dayanamdım yaptım walla.. umarım test hatalı felan değildir..

ayyyyyyyy nasıl heycanlıyım nasıl..... ALLAHIM umarım hamileyimidr AMİN..

silik cizgi miiii ayyy canim belkide hamilesin sen o zaman??? yaptirabiliyorsan kan testi yaptir bence....:81::81::81::81:

yaaa yinede umutlanmak istemiyorum silik çıktı ya kafam oraya takıldı... artık bir dahaki test için 15 nisanı beklıycem bakalım hayırlısı olsun canm benim...

yaaa bu günler nasıl geçecek şimdi... 15 nisana kadar kırmızılar felan gelmezse önce idrar sonra hemen kan testi yapıcam... ayyyy kalp atışlarım değişti resmen yaa.....

cnm eğer silikte olsa ikinci çizgiyi gördüysen hamilesin tebriklerrrr bence ıdrarda cıktıgına göre kanda kesin çıkar varsa bekleyebilirsen batında kan testi yaptır ama bekleyemzsen de o zamana kadar kanda varsa kesin cıkar cnm hadi hayırlı olsundarısı başımıza allahımmmm

silik cizgi cikmasi onemli degil... hamilelik testlerinde silik ciksada hamilesin... bence kan testi yaptir...

canım silikte olsa çift çizgi varsa hamilesindir. git kan testi yaptır. beklemene gerek yok 15ine kadar. hayırlı olsun bebişin darısı başıma,darısı başımaaa....

ne var ne yok buralarda bakayim :82:

isten toplanti nedeniyle gec ciktim sükür ki simdi evimdeyim

bu ayki calismalara 10 nisanda basladik bugün devam etmek gerekiyor insallah bizimki yorgun bir sekilde gelmez eve

çoooook tşkler can kızlar..... durun hemen havaya sokmayın beni :)

adet günümü bekliyorum artık. o gün önce bi idrar yaptırırım eger tam anlamıyla varsa ıkı cızgı heen kan testı yaptırmaya gıderım.... ayyyy saatlerde gecmıor anacım :)

kızlarr ALLAHIM hepimiz için mutlu ve huzlu günler nasip eylesin bebişlerimizle inşallah... AMİN...

silik de olsa suan hamile görünüyorsun canim.. insallah adet olmasin ve hayirlisiyla gebelin devam eder.

bugün doktora gittim hamileymişim.kaç haftalık bilmiyorum ama tahlile gerek kalmadan ultrasonda bebeğin kesesi göründü.doktor bebeğin kesesi göründü diyince bir garip oldum.Allah isteyen herkese versin

canım bence de hamilesin seninle bat ımız aynı ben 4 defa test yaptım 4 üde tek çizgi. çift çizgiyi hiç göremedim ama sen gördün yerinde olsam sevinçten çıldırırdım sen de yaşa mutluluğnu canım doyasıya. darısı isteyen herkesin başına inşallah

ne zaman başlanmalı onu araştırıyorum şimdi benm soğan kürü pazar günü bitecek inş .ama hesaplarıma göre incir kürü bitince reglim başlayacak zamanınıda öğrenip yazayım güzelim

İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin.

Önemli: İncirleri kaynayan suya ikiye bölerek atın ve üzerinde beyaz pudrası varsa önce soğuk su ile yıkadıktan sonra kaynamakta olan suyun içerisine atın.

Eğer yumurta çatlatmak için kuru incir kürünü kullanmayı düşünürseniz;
Öncelikle incirlerimizi 6 dakika kadar kaynattıktan sonra içerisine orta boy taze gevrek 1 adet havuç dilimleyin ve kaynamaya 4 dakika kadar daha devam edin. Kürün içerisine ilave ettiğiniz havuç sayesinde yumurtaların çatlaması kolaylaşacaktır.
Kürün etkisini artırmak için ufak bir beyaz kuru soğanı ince kıyın ve üstüne 1 kaşık sumak serptikten sonra yemekten 15 dakika kadar önce tüketin. Haftada 4 kez tüketin. Böylece yumurtalık kisti , polikistik over rahatsızlıklarından korunmuş olursunuz.
Lütfen Profesör Doktor İbrahim Saraç ‘ın bu konu ile ilgili diğer öneri ve kür tariflerini de mutlaka inceleyin ve size en uygun uygulamayı seçin

bugün doktora gittim hamileymişim.kaç haftalık bilmiyorum ama tahlile gerek kalmadan ultrasonda bebeğin kesesi göründü.doktor bebeğin kesesi göründü diyince bir garip oldum.Allah isteyen herkese versin

gözün aydın canımmm rahat bir hamileliğin olur inşallah hakkında hayırlısı olsun

hala şoktayım canım ya.. tAaki doktor evet hamilesin diyene kadar inanamıycam sanırım.. hayırlısı olsun.. ALLAHIM sana ve bütün isteyenlerede nasip etsin AMİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…