Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ayyy ne zamandır bekliyosun 3 güncük daha beklicen olsa da bekklesem

testi bugün yapmasaydım beklemek kolay olurdu sımdı .kafam karıstı ya silik çıkınca haliyle böyle stres oluor insan... hayırlısı canım bakalım... sende hamiş olursun canm sıkma kendini demek zamanı var daha...

bugün doktora gittim hamileymişim.kaç haftalık bilmiyorum ama tahlile gerek kalmadan ultrasonda bebeğin kesesi göründü.doktor bebeğin kesesi göründü diyince bir garip oldum.Allah isteyen herkese versin

hayırlı olsun canım yeni evlisin anladığım kadarıyla planlı bi gebelikmiydi?belirtilerin nelerdi anlatırmısın biraz ?nasıl ulaştınız bu mutlu sona benim buara sürekli aklıma takılan bi nokta hergün mü gün aşırımı yumurtlama dönemnde konusu

olsun bebeğim erkenden öğrenmek daha iyi. kendine yediğine içtiğine hareketlerine dikkat edersin.öğrenmesen de için içini yicekti sonuçta

olsun bebeğim erkenden öğrenmek daha iyi. kendine yediğine içtiğine hareketlerine dikkat edersin.öğrenmesen de için içini yicekti sonuçta

ewet canım erken ögrenmekte iyi tabiki ama ben hala inanamıyorum yaaa.. kan testi yaptırınca içim tam anlamıyla rahatlıycak.. hayırlısı bakalım...

ayyy belim nasıl ağrıyor anlatamam yaa.. ben yavaştan kalkayım pc den uzanayım.. birde çay demliyim dizilerde başlıycak onlara bakıyım şoktan çıkayım biraz öptüm kızlarr....

misvikvik tebrikler tatlimmm, darisi butun topigin basinnaaaa...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan tarihi ??? mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
busra_17 | 24 | 19 Mart | Nisan tarihi ??? xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan tarihi ??? 9papatya | 31 | 25 Mart | Nisan tarihi ???
nazooooo| 25 | 28 Mart | bekliyoruz???
sezen75| 27 | 28 Mart | bekliyoruz??? deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
pocapoca | 27 | 29 Mart | Nisan tarihi ???
tubaerkan | 26 | 30 Mart | bekliyoruz??? bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
gida_pinar | 25 | 31 Mart | bekliyoruz??? atlanta | 26 | 31 Mart | Nisan tarihi ??? dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
pembiq | 28 | 2 Nisan| bekliyoruz???
meltemali | ?? | 3 Nisan| bekliyoruz??? missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz???
Alisaa | 29 | 6 Nisan| bekliyoruz??? neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz nefsim | 26 | 13 Nisan| Mayis tarihi?
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi?
esiiin | 32 | 14 Nisan| bekliyoruz
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
peri_m | 25 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
azra3434| 30 | 19 Nisan
muhasebe75| 35 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
leplepi | 21 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
aysegul21072008 | 23 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 26 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
derya78_40 | 29 | ??
|||

tatlıcadı incir kürüne baktım ama illa şu gün başlayacaksın diye bir şey bulamadım soğan kürü uyguluyrsan bitsin öyle başla benm soğan kürü pazar günü bitiyor 1 gün dinlenme molası sonrada incir kürüne devam eğer hamile değilsem yumurtlama günümüde kapsıyor ilk 21 günlük kür daha etkili olcağını düşünüyorum yumurtlamaya denk gelirse

yeni evliyiz ama bebek istiyorduk zaten uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz.planlı bir gebelikti.ben doktora gitmeden önce hissetmiştim ama eşime söylememiştim.hiçbilgim yoktu bu topiğe yazılanları takip ettim.aslında hergündü niyetimiz ama günaşırı fırsatımız oldu.bacaklarımı havaya kaldırıp duvara yasladım bunun etkisi olmuş olabilir.çok uykum geliyor.kokulara karşı hassasiyet oluştu.devamlı midem kazınıyor gibi yeme ihtiyacı duyuyorum 4.haftada çok az 2damla kan gelmişti.yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum.ilk denemede çok istedik olmasını olmadı.bu kez olsada olur olmasada üzülmem diyordum.kendimi rahat hissettim bu ay oldu.her zaman hakkımda hayırlı gebelik ne zamansa ozaman nasip et Allahım dedim.Allah isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin.

tatlim tebriklerrr.. bu 2. denemenizdi yani? cok sevindim.. hemen guncelledim listede seni...
bize bol boll dua et...

ayy ne güzel bir hamile daha..bana ne zamn gelicek bebeiş ya..sanki burda en çok deneyen benim gibi geliyor..oofff oooff..:2::2:.umarım daha çok beklemem..
iştekiler bana mays haziran da hamile kal falan diyorlar..sanki o kadar kolaydı..olsun ama ne zaman olursa o9lsun..kendileri ilkinde hamile kalınca kolay gibi geliyor..burdan bana şu ay hamile kal diyen arkadaşlarıma ohaaa çüs salaklar manyaklar diye haykırıyorum..beni deli ediyosunuz tamam mııı..

Histtttt,
parrhisia azra3434 feryal_efe topigi sessizzz birakmayin kizlarrr...

Ben bu gece buralardayimmmmm, esim evden calisacakkk tum gece....

ya bana da tam tersi oldu... herkes (ozellikle de annemm) neden hala korunuyorsunuz, deneyince hemen olacakmi saniyorsunuz derdi... bende olur olurrrrr diye dusunuyordum.... bak simdi kalakaldimmmmm...

ya bana da tam tersi oldu... herkes (ozellikle de annemm) neden hala korunuyorsunuz, deneyince hemen olacakmi saniyorsunuz derdi... bende olur olurrrrr diye dusunuyordum.... bak simdi kalakaldimmmmm...

aynen yaaa bende bilmiş bilmiş yok daha erken yok daha genciz hemen çocuk ypmıcazz amannn günümüzü gün ediyoz derken henüz gerçekleri bilmiyodum hopp deyince hamile kalınır diye düşünüyorum yok burç hesapları yapıyordum a aman akrep olmasın falan

oysa herşey o kadar kolay değil,bunları umarım bizler gibi düşünen,çocuk yapmayı çocuk oyunu sanan genç arkadaşlar okur da ellerini çabuk tutarlar

aynennn canim yaa, bende burc hesapliyordummmmm...
ama senin yasin daha cok degilmisss, bence cocuk sahibi olmak icin en ideal yaslar 23-25 arasi...

selam arkadaslar size bi sorum olcakti ben 24 nisan aybasi olcaktim bugun oglen saatlerde damla seklinde kahve rengi bisey geldi kan rengi deildi eger adet olsaydim devam ederdi ama devam etmedi ve hic bir belirtim yok bu esnada progestan d kullaniyrum lutfen akil verin bana tskler simdiden

aynennn canim yaa, bende burc hesapliyordummmmm...
ama senin yasin daha cok degilmisss, bence cocuk sahibi olmak icin en ideal yaslar 23-25 arasi...

ben 25 yaşındayım canım ama ha deyince olacak mı bebeğim sen 3 aydır uğraşıyosun bak benim 1 ay oldu daha ne kadar sürer belli değil. eşim de 30 yaşında, ya bi de geçen gün testin sonucunu beraber bekledik tek çizgiye öyle melül melül baktı gözleri doldu canım aşkım benim ççok etkilendim çok duyguandım sanki benim yüzümden olmadı sanki kabahatim warmış gibi hissettim

bugün doktora gittim hamileymişim.kaç haftalık bilmiyorum ama tahlile gerek kalmadan ultrasonda bebeğin kesesi göründü.doktor bebeğin kesesi göründü diyince bir garip oldum.Allah isteyen herkese versin

hayırlı olsun bebişin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. bizede dua et canım

bana uymuyor. ben dün başladım,bugünde yumurtluyorum sanırım. daha 13 gün var,bu bitecekte incire başlayacam falan.. ohoo hiç olmuyor.soğan kürünün sonrasında (inşallah gerek kalmazda) kür bitince yaparım.

ilahi kız ne güldüm sana. "ohaa çüş salaklar aptallar" haa..

canim ovulasyon zamanlarin bu aralarrrr... bazen ovulasyon zamani oyle az kanama olabiliyor.. onemli degildir bence...

canim yaa.. olur insallahhh... o kadar uzmeyin kendinizi... hem daha ilk aymiss.. bak biz 3 aydir tek cizgiye bakip bakip duruyoruz....

Son düzenleme:
Hanımlarrrrrrrrrrrr iyi geceler bugün sirkette işler cok yoğundu acamadım neti hic. Az once gecmişi hızlıca bi gözden gecirdim yeni hamişlerimiz var cok mutlu oldum darısı bizim gibi gozleri yolda olanların basına inşş.. aminn

kızlar merhaba hamilelerimizi tebrik ediyorum.darısı tüm isteyenlerin başına.bu arada bu takvimi nasıl yaptınız ya ben de yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…