ayyy ne zamandır bekliyosun 3 güncük daha beklicenolsa da bekklesem
bugün doktora gittim hamileymişim.kaç haftalık bilmiyorum ama tahlile gerek kalmadan ultrasonda bebeğin kesesi göründü.doktor bebeğin kesesi göründü diyince bir garip oldum.Allah isteyen herkese versin
testi bugün yapmasaydım beklemek kolay olurdu sımdı .kafam karıstı ya silik çıkınca haliyle böyle stres oluor insan... hayırlısı canım bakalım... sende hamiş olursun canm sıkma kendini demek zamanı var daha...
olsun bebeğim erkenden öğrenmek daha iyi. kendine yediğine içtiğine hareketlerine dikkat edersin.öğrenmesen de için içini yicekti sonuçta
yeni evliyiz ama bebek istiyorduk zaten uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz.planlı bir gebelikti.ben doktora gitmeden önce hissetmiştim ama eşime söylememiştim.hiçbilgim yoktu bu topiğe yazılanları takip ettim.aslında hergündü niyetimiz ama günaşırı fırsatımız oldu.bacaklarımı havaya kaldırıp duvara yasladımhayırlı olsun canım yeni evlisin anladığım kadarıyla planlı bi gebelikmiydi?belirtilerin nelerdi anlatırmısın biraz ?nasıl ulaştınız bu mutlu sona benim buara sürekli aklıma takılan bi nokta hergün mü gün aşırımı yumurtlama dönemnde konusu
gözün aydın canımmm rahat bir hamileliğin olur inşallah hakkında hayırlısı olsun
yeni evliyiz ama bebek istiyorduk zaten uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz.planlı bir gebelikti.ben doktora gitmeden önce hissetmiştim ama eşime söylememiştim.hiçbilgim yoktu bu topiğe yazılanları takip ettim.aslında hergündü niyetimiz ama günaşırı fırsatımız oldu.bacaklarımı havaya kaldırıp duvara yasladımbunun etkisi olmuş olabilir. çok uykum geliyor.kokulara karşı hassasiyet oluştu.devamlı midem kazınıyor gibi yeme ihtiyacı duyuyorum 4.haftada çok az 2damla kan gelmişti.yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum.ilk denemede çok istedik olmasını olmadı.bu kez olsada olur olmasada üzülmem diyordum.kendimi rahat hissettim bu ay oldu.her zaman hakkımda hayırlı gebelik ne zamansa ozaman nasip et Allahım dedim.Allah isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin.
ayy ne güzel bir hamile daha..bana ne zamn gelicek bebeiş ya. .sanki burda en çok deneyen benim gibi geliyor..oofff oooff..:2::2:.umarım daha çok beklemem..
iştekiler bana mays haziran da hamile kal falan diyorlar..sanki o kadar kolaydı..olsun ama ne zaman olursa o9lsun..kendileri ilkinde hamile kalınca kolay gibi geliyor..burdan bana şu ay hamile kal diyen arkadaşlarıma ohaaa çüs salaklar manyaklar diye haykırıyorum..beni deli ediyosunuz tamam mııı..
ya bana da tam tersi oldu... herkes (ozellikle de annemm) neden hala korunuyorsunuz, deneyince hemen olacakmi saniyorsunuz derdi... bende olur olurrrrr diye dusunuyordum.... bak simdi kalakaldimmmmm...
aynen yaaa bende bilmiş bilmiş yok daha erken yok daha genciz hemen çocuk ypmıcazz amannn günümüzü gün ediyoz derken henüz gerçekleri bilmiyodum hopp deyince hamile kalınır diye düşünüyorum yok burç hesapları yapıyordum a aman akrep olmasın falan
oysa herşey o kadar kolay değil,bunları umarım bizler gibi düşünen,çocuk yapmayı çocuk oyunu sanan genç arkadaşlar okur da ellerini çabuk tutarlar
aynennn canim yaa, bende burc hesapliyordummmmm...
ama senin yasin daha cok degilmisss, bence cocuk sahibi olmak icin en ideal yaslar 23-25 arasi...
bugün doktora gittim hamileymişim.kaç haftalık bilmiyorum ama tahlile gerek kalmadan ultrasonda bebeğin kesesi göründü.doktor bebeğin kesesi göründü diyince bir garip oldum.Allah isteyen herkese versin
tatlıcadı incir kürüne baktım ama illa şu gün başlayacaksın diye bir şey bulamadım soğan kürü uyguluyrsan bitsin öyle başla benm soğan kürü pazar günü bitiyor 1 gün dinlenme molası sonrada incir kürüne devam eğer hamile değilsem yumurtlama günümüde kapsıyor ilk 21 günlük kür daha etkili olcağını düşünüyorum yumurtlamaya denk gelirse
ayy ne güzel bir hamile daha..bana ne zamn gelicek bebeiş ya. .sanki burda en çok deneyen benim gibi geliyor..oofff oooff..:2::2:.umarım daha çok beklemem..
iştekiler bana mays haziran da hamile kal falan diyorlar..sanki o kadar kolaydı..olsun ama ne zaman olursa o9lsun..kendileri ilkinde hamile kalınca kolay gibi geliyor..burdan bana şu ay hamile kal diyen arkadaşlarıma ohaaa çüs salaklar manyaklar diye haykırıyorum..beni deli ediyosunuz tamam mııı..
selam arkadaslar size bi sorum olcakti ben 24 nisan aybasi olcaktim bugun oglen saatlerde damla seklinde kahve rengi bisey geldi kan rengi deildi eger adet olsaydim devam ederdi ama devam etmedi ve hic bir belirtim yok bu esnada progestan d kullaniyrum lutfen akil verin bana tskler simdiden
ben 25 yaşındayım canım ama ha deyince olacak mı bebeğim sen 3 aydır uğraşıyosun bak benim 1 ay oldu daha ne kadar sürer belli değil. eşim de 30 yaşında, ya bi de geçen gün testin sonucunu beraber bekledik tek çizgiye öyle melül melül baktı gözleri doldu canım aşkım benim ççok etkilendim çok duyguandım sanki benim yüzümden olmadı sanki kabahatim warmış gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?