kızlar merhaba hamilelerimizi tebrik ediyorum.darısı tüm isteyenlerin başına.bu arada bu takvimi nasıl yaptınız ya ben de yapmak istiyorum.
Histtttt,
parrhisia azra3434 feryal_efe topigi sessizzz birakmayin kizlarrr...
Ben bu gece buralardayimmmmm, esim evden calisacakkk tum gece....
canım ben buralardayım sürekli.gelmeden duramıyorumki.neyse sabahki durumu atlattım.akşamda eşim doktorumu aramış çok üzülmüş adamcağız gelsin ben konuurum üzmesin kendini demişçok seviyorum ben doktorumu ya. eşim benimde bugün akşam çalışıyo onun için çalışma yapmadık ama yarın devam ederiz.adetime kadar devam edicem iki günde bir.aslında 24 ü batım ama ben garanti olsun diye 26 sına kadar beklicem sonra geçmiş sayıcam çünküçen 31 günde geldi kırmızılar.ay çok konuştum yine yalnız kalınca çenem düştü
iyi yapiyorsun canim... riske atmayip beklemek gerek...
ben rahatim rahatim diyordum, simdi bat yaklastikca kendimi yavas yavas strese giriyormus gibi hissediyorum... :18: test yapmadan en azindan bat'a kadar beklicem ama insallah... insallahhh kirmizilari gormem bu ay artik...
hangi takvimi canım?
inşalah canım bu ay güzel haberleri alırız bizde şu listede karşımızda hamiş yazar.benimde elimde 5 tane gebelik testi var.kullanmamak için zor tutucam kendimi ama tutucam.
hani yorum yazıyoruz ya onun altında bazılarında takvim var onun nasıl yapıldığını merak ediyorum.
aynen canim... bende kullanmiyorum duruyor gebelik testleri... hatta ovulasyon testlerinin bir kismini da gelecek aya ayirdim.. bu ay tutmicak diye...:26:
bende ovulasyon mikroskobu aldım ama kullanamadım sanırım.eğrelti otu deseni çıkması lazım yazıyo ama hiç çıkmadı sadece çok yoğun siyah noktalar çıktı pazar günü okadar.şimdide azaldı anlamadım yani.idrarla ovulasyon testi mi alsam kullanmak en azından yorumlamak daha kolay geldi bana
ovulasyon mikroskobu, su cokk cokk pahali olanlari diyorsun di mi? memnun kalmadin mi ondan?:26:
ben clearblue'nin digital ovulasyon testlerini kullaniyordum, idrarla yapilan... ve memnundum. bunlarda biraz pahali ama...:96:
bir de sunu dusuyorum, kullanimi sinirsiz olan ve tukurukle yapilan ovulasyon testleri var ya, onlardan almayi dusunuyorum gelecek aya... ama once biraz daha arastirmam gerek onlar hakkinda..
benimkide tükürükle çalışıyo ama eğrelti otu deseni falan çıkmadı bilmiyorum yumurtam çatlamadımı ama.focus baby start tavsiye ediyor herkes olmazsa bide onu alıp denerim.inşallah bu ay olurda ihtiyaç duymam diyorum bi yandanda.bu ay cidden yorucu oldu bizim için her sabah incir kürü her akşam keçiboynuzu kürü hazırladım bide yumurtlama döneminde hergün çalışıncabaya bi yorucu oldu
aaa, pardon canimmm, sen zaten benim dedigimden bahsediyormussunnn... tukurukle calisan ovulasyon mikroskobuymuss... diger benim cokk pahali dedigim ovulasyon monitoruymusss...
sen memnun kalmadin yani tukurukle calisandan?:26::26: yaa ben onu almayi dusunuyordum, tatile cikcam cunku yakinda,idrar testleri ile ugrasamam diyee...:97::97: ufff, kafam karisti simdi napsammmm...:44::44:
bizim bu ay esim keci boynuzu pekmezini icti, bende incir kuru iccektim, sonra tembellik yaptim, ugrasamadim... biz booole kafamiza gore takildik ama bakalim sonu nolcak..
canım bende olabilr problem yada benim mikroskopta çok memnun kalanlar var yorunlara bakarsan kaliteli markalar var yani.çok pratik gerçekten ama orası doğru.bende aldığım adama mesaj atıp sorucam sorun bende mi diye.sen yinede al dene bence
tamam canim, ben alimmmm,, cuma gunu gebelik testinde tek cizgiyi gordugum anda, internetten ovulasyon mikroskobunun siparisini vercem....
insallahhh almam hiccc gerekmezzz....
inşallah görmezsinde hiç ihtiyacın olmaz canım benim daha 2 hafta var nasıl geçer 2 hafta orasını bilmiyorum
gecer canim, gecer... kafani dagitacak seyler yapmalisin.... bunun uzerine cok dusunme... ben gecen hafta cokk rahattim, simdi gunum yaklastikca biraz biraz gerildim....
gecen ay cok odaklanmistim, zaman gecmiyordu...
senin kacinci denemendi?
3. denememdi canım.çalışıyorum ama ders anlatırken bile aklım hep bu konuda:18::18:
canimmm, oyle yapma ama, burda hep okudugumuz, herkesin cok takmayip, kendini rahat biraktiktan sonra hamile kaldigi... Senin de kendini rahat tutman gerekkk.. baska caresi yok...
ya bana da tam tersi oldu... herkes (ozellikle de annemm) neden hala korunuyorsunuz, deneyince hemen olacakmi saniyorsunuz derdi... bende olur olurrrrr diye dusunuyordum.... bak simdi kalakaldimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?