screamaway hayatım hep burda olucam da bu aralar çalışmadayım ayoptır söylemesi..stres yapıyor benim ki..çalışma uzuyor ondan gelemiyorum.. bu adam beni öldürücek..bune stres yaaaww..:97::97:
o yüzdendir ki ben bu aralar pek takılamıyorum..ı am from yatakodası anlııycann
neyse bakalım kimsecikler yok..feryal efe varmış..iyi geceler tatlım..
kizlar adetime 3 gün kaldi test alip yapsam mi sizce
bugün doktora gittim hamileymişim.kaç haftalık bilmiyorum ama tahlile gerek kalmadan ultrasonda bebeğin kesesi göründü.doktor bebeğin kesesi göründü diyince bir garip oldum.Allah isteyen herkese versin
çoooook tşkler can kızlar..... durun hemen havaya sokmayın beni :)
adet günümü bekliyorum artık. o gün önce bi idrar yaptırırım eger tam anlamıyla varsa ıkı cızgı heen kan testı yaptırmaya gıderım.... ayyyy saatlerde gecmıor anacım :)
kızlarr ALLAHIM hepimiz için mutlu ve huzlu günler nasip eylesin bebişlerimizle inşallah... AMİN...
günaydın kızlar :80: yeni hamişimiz ve bir de hamiş olduğunu öğrenmek üzere olan adayımız varmıştebrikler kızlarr Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.. :92::92: :81::81:
ve bizlere de nasip etsin en kısa zamanda :26:
tatlim tebriklerrr.. bu 2. denemenizdi yani? cok sevindim.. hemen guncelledim listede seni...
bize bol boll dua et...
hayırlı olsun bebişin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. bizede dua et canım
günaydın kızlar :80: yeni hamişimiz ve bir de hamiş olduğunu öğrenmek üzere olan adayımız varmıştebrikler kızlarr Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.. :92::92: :81::81:
ve bizlere de nasip etsin en kısa zamanda :26:
selam kızlar
napıyorsunuz bakalım,ne var ne yok?
slm arkadaslar nasilsiniz ben yine ayni sorundan stres oldum tamam cocuk istiyoruz ama boyle zamansiz kahve rengi akintilarda ne oluyor ay basim gelcekse gelsin artik biktim dunde bugunde ayni ne oldugunuda biilmiyorum normalde 24 de ay basi olcaktim buda neyin nesi oluyor
kizlar adetime 3 gün kaldi test alip yapsam mi sizce
tskler canim icimi rahatlattin ama bende zaten pcos vardi bilemiyorum neyse hayirlisi insallh guzel haberdir ama ay basiysa bile gelsin artik neyse cok saol canimcanım şimdi sana şöyle anlatayım. bu kahve akıntı bendende geldi 3 gün sürdü aynı senin gibi beklediğim adet tarihinden önce gelmişti. sonra ha hastalandım ha hastalanacam derken 1 ay geçti bende bir daha doktora gittim ve öğrendimki bende pko varmış. (küçük küçük kistlerden oluşan bişey)
seni korkutmak istemem bazen yerleşme kanamasıda kahverendi bir şekilde gelebiliyormuş.
yani dememoki sende 2 şeyde olabilir. biraz bekle hasta olamazsanda direk doktora git geciktirme. ve devlete gitme!! ilgilenmiyorlar. pco var deyip yolladılar beni. ne ilaç ne bişey. (ilaç için 1 sene geçmesi gerekiyor onların nazarında) herneyse sen stres yapma belki bebişin yerleşmiştir ondan oluyordur belkide bir hastalığın vardır. illa bende oldu diye sendede olacak diye bişey yok. umarımda bebişin yerleşmiştirde ondan oluyordur.
benimde 3 gün war canım bat 16 nisan. ben dün test yaptım keşke yapmasaydım tek çizgi çıktıyapma bence bekle bat ını. herşey olacağına warır. yoksa bile erkenden üzülme
haklisin canim yaa ama iste insan yine meraklaniyor.normalde benim 27. günde olayor adet bazende tam28. gün oluyor bakalim bekliyorum belki yarin test alip cuma günü yaparim bilmiyorum kararsizim beklim biraz daha zaten herhangi bir belirti de yok ki.
gecen ay stresden gec oldum direksiyon sinavim vardi kazanamadim vebaya bir stres yaratti bende ondan 6 gün gec geldi reglm
kızlar bugün sabah okulda bende çok hafif kan geldi sizce yerleşme kanaması olabilir mi çok azdı ve bi daha da gelmedi şimdi ben umutlanmalımıyım yoksa umursamayım mı batım 20 bi alaka kuramadım ya siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?