Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

cok hos yazmissin canimmmm... sen calis o zaman, cok takilma buralarda... ay bu arada benimki de stres yapiyor yaa... neden bilmem... cocuk soz konusu olunca strese giriyor...:97::97::97:

bugün doktora gittim hamileymişim.kaç haftalık bilmiyorum ama tahlile gerek kalmadan ultrasonda bebeğin kesesi göründü.doktor bebeğin kesesi göründü diyince bir garip oldum.Allah isteyen herkese versin

günaydın kızlar :80: yeni hamişimiz ve bir de hamiş olduğunu öğrenmek üzere olan adayımız varmış tebrikler kızlarr Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.. :92::92::81::81:
ve bizlere de nasip etsin en kısa zamanda :26:

çok tşkler canım benim.. ama hayırlısı bakalım.. benim ikinci çizgi çok silikti ondan kafam karışık. test umarım hatalı felan değildirde rahat bir nefes alırım. darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah...

tatlim tebriklerrr.. bu 2. denemenizdi yani? cok sevindim.. hemen guncelledim listede seni...
bize bol boll dua et...
hayırlı olsun bebişin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. bizede dua et canım

evet cnm 2.denememizdi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhepinize dua ediyorum

Son düzenleme:
slm arkadaslar nasilsiniz ben yine ayni sorundan stres oldum tamam cocuk istiyoruz ama boyle zamansiz kahve rengi akintilarda ne oluyor ay basim gelcekse gelsin artik biktim dunde bugunde ayni ne oldugunuda biilmiyorum normalde 24 de ay basi olcaktim buda neyin nesi oluyor

canım şimdi sana şöyle anlatayım. bu kahve akıntı bendende geldi 3 gün sürdü aynı senin gibi beklediğim adet tarihinden önce gelmişti. sonra ha hastalandım ha hastalanacam derken 1 ay geçti bende bir daha doktora gittim ve öğrendimki bende pko varmış. (küçük küçük kistlerden oluşan bişey)

seni korkutmak istemem bazen yerleşme kanamasıda kahverendi bir şekilde gelebiliyormuş.

yani dememoki sende 2 şeyde olabilir. biraz bekle hasta olamazsanda direk doktora git geciktirme. ve devlete gitme!! ilgilenmiyorlar. pco var deyip yolladılar beni. ne ilaç ne bişey. (ilaç için 1 sene geçmesi gerekiyor onların nazarında) herneyse sen stres yapma belki bebişin yerleşmiştir ondan oluyordur belkide bir hastalığın vardır. illa bende oldu diye sendede olacak diye bişey yok. umarımda bebişin yerleşmiştirde ondan oluyordur.

tskler canim icimi rahatlattin ama bende zaten pcos vardi bilemiyorum neyse hayirlisi insallh guzel haberdir ama ay basiysa bile gelsin artik neyse cok saol canim

benimde 3 gün war canım bat 16 nisan. ben dün test yaptım keşke yapmasaydım tek çizgi çıktı yapma bence bekle bat ını. herşey olacağına warır. yoksa bile erkenden üzülme

haklisin canim yaa ama iste insan yine meraklaniyor. normalde benim 27. günde olayor adet bazende tam28. gün oluyor bakalim bekliyorum belki yarin test alip cuma günü yaparim bilmiyorum kararsizim beklim biraz daha zaten herhangi bir belirti de yok ki.

gecen ay stresden gec oldum direksiyon sinavim vardi kazanamadim vebaya bir stres yaratti bende ondan 6 gün gec geldi reglm

bende cuma gunu yapcam sinemcim insallahh.. kirmizilari gormezsem tabiii...

kızlar bugün sabah okulda bende çok hafif kan geldi sizce yerleşme kanaması olabilir mi çok azdı ve bi daha da gelmedi şimdi ben umutlanmalımıyım yoksa umursamayım mı batım 20 bi alaka kuramadım ya siz

kızlar bugün sabah okulda bende çok hafif kan geldi sizce yerleşme kanaması olabilir mi çok azdı ve bi daha da gelmedi şimdi ben umutlanmalımıyım yoksa umursamayım mı batım 20 bi alaka kuramadım ya siz

yerlesme kanamasi olabilir tatlim.. yerlesme kanamasi son hafta oluyor...
insallah tutunur bebeginn....

aklıma geldikçe gülüyorum sizinle de paylaşayım istedim

ilişkiden sonra belinin altına yerleştirdiği yastıkla bebişi tutturabilmek umuduyla ööööylece duran karısına tuhaf tuhaf bakıp, olayı kavrayıp,
birden bire derbi maç izliyormuş edasıyla

''hadi koçlarım hadiii göreyim siziiiiiii yürüyün parçalayın o yumurtayı ''
diye yatakta alkış tutmak suretiyle spermlerine uzaktan gaz veren bir kocaya sahibim :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…