Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım tekrar aradım negatif dedi 1 in altında bizim değerlerimiz bu şekilde dedi bu başka yerde 0,1 olur değişir dedi

1 den aşağı dedi canım önemlimi???

Umutcum, BAT günü bir idrar testi yap, o pahalılardan alma, 3liralıklardan al, yap, eğer onda da negatif çıkarsa, üzülme, bir sonraki ay yine denersiniz, herkeste öyle ha deyince olacak diye birşey yok, ALLAHIM ne zaman ol derse, o zaman olacak, hiç canını sıkma oldumu? Yok eğer zar zor seçilebilecek kadar bile olsa 2. cizgiyi görürsen muhakkak tekrar kan testi yaptır, olurmu bitanem?Yani geç döllenme denen bir şey de var, bugünki sonuç senin %70 ihtimalle hamile olmadığını gösterir. ama kafamızı kurcalayan o %30u kesinleştirmek için ise dediğim gibi BATı bekle, idrar testi yap, silik bile çıksa, koş kan testi yaptırmaya ok canım?

öyle bitanem esmer gerçi kan çeker derler dünta tatlısı cadı ama bize göredir belki.ama görenler hayran kalıyo cadıya.keşke görebilseniz yiyip bitirirsiniz inanın.

kesinlikle öyledir eminim, ben çocukları çok severim, hepsini yiyesim gelir, kendi çocuğum olunca napıcam acaba, 2 günde yer bitiririm onu her halde teyzesi

kesinlikle öyledir eminim, ben çocukları çok severim, hepsini yiyesim gelir, kendi çocuğum olunca napıcam acaba, 2 günde yer bitiririm onu her halde teyzesi

bende öyle bitanem bende çok seviyorum çocukları çocuklarda beni çok sever.teyzeleri yiyecek bebişleri bir gelsinler bir kavuşalımmmmmmmmmmmmmmmm.

Kızlar canım çok sıkkın ağlıyorummmGözyaşlarıma engel olamıyorum...

ağlama bitanem nooolur ilk ay canını sıkmamalısın böyle kendini bırakma bak ben 11 aydır bekliyorum ve gelmeyecekmiş gibi geliyor bazen ama rabbime dua ediyorum hepimiz için ilk ay bu kadar bırakırsan çok zor.moral çok önemli yapma bebişine bunu.

canım benim ağlama ne olur, bak ilk denemeniz bu, böyle çıkması çok normal, önemli olan da şu, sende bir sorun yok, yani hamile kalma şansın çok yüksek, belki bu ay yumurtlamamışsındır, en sağlıklı kadının bile yılda 1 veya 2 defa yumurtlamadığı aylar olur, sen bu ay belki öyle bir ayına denk gelmişsindir sadece, üzülmene gerek yok hayatım, sen sağlıklısın, gençsin, benim gibi yaşlanmadın ki daha ben yaşım 30 olacak diye panikliyorum bebek istiyorum, sen daha çok küçüksün daha çok gençsin, kendini üzüp de strese sokma, bir sonraki ayını, adet siklüsünü komple etkiler, yapma bunu kendine, stres insanda olmayan hastalıklara davetiye çıkarır. yapma bitanem, hadi gülümse bakiim, bak yeğenim hep telefonlardan birini alır eline resmimizi çekmeyi çok sever, çekerken de "hadi gümülseyin" der, sen de gümülse canım, biz hamile adaylarıyız, göz yaşına yer yok hayatımızda.

Kızlar adet günüm geçsin bakalım artıkkk sonrası allaha kalmışş

kızlarrr bu konunun listesi yok muuu??
bende adımı yazdıracaktım ama listeniz yok sanırım??
varsa neden ilk sayfada değil??

çok soru sordum

canım bende aslında aynı şeyi umutdenize söylemek istemiştim idrarda negatif çıkmış üzülme yani kesin sonuç değil bu demek istemiştim yanlış anlaşıldım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…