Umutcum, sonuç 1den aşağımı yoksa 0,1den aşağımı?
Umutcum, sonuç 1den aşağımı yoksa 0,1den aşağımı?
vay tatlı şey seni, kendin o mamadan tatlısındır şeker şey
1 den aşağı dedi canım önemlimi???
öyle bitanem esmer gerçi kan çeker derler dünta tatlısı cadı ama bize göredir belki.ama görenler hayran kalıyo cadıya.keşke görebilseniz yiyip bitirirsiniz inanın.
kesinlikle öyledir eminim, ben çocukları çok severim, hepsini yiyesim gelir, kendi çocuğum olunca napıcam acaba, 2 günde yer bitiririm onu her halde teyzesi
Kızlar canım çok sıkkın ağlıyorummmGözyaşlarıma engel olamıyorum...
Keşke bi umut olsa yaaa
Kızlar canım çok sıkkın ağlıyorummmGözyaşlarıma engel olamıyorum...
Kızlar adet günüm geçsin bakalım artıkkk sonrası allaha kalmışş
Kızlar çıkmışşşş negatif....
kızlarrr bu konunun listesi yok muuu??
bende adımı yazdıracaktım ama listeniz yok sanırım??
varsa neden ilk sayfada değil??
çok soru sordum
Tubacım, idrar testinin adet gecikmesinden 6 gün önce negatif çıkması çok normaldir, hatta şunu söyleyeyim, adet gecikmesinden 6 gün önce kan testinin bile hamile bir kadında negatif çıkma ihtimali var. Bazı kadında adet gecikmesinden 5 gün önce 10-100 arası beta HCG değeri çıkabiliyor, bazı kadınlarda ise 5'ten daha düşük bir rakam çıkar ki, bu durumda doktorlar genellikle 2 gün sonra bu testin tekrarlanmasını isterler. Yani ben umutdeniz kardeşimize, değerinin 10 ile 100 arası olduğu durumda kesinlikle hamilesin diyebilmeyi umut ediyorum. Yok eğer daha düşük bir değer çıkarsa veya tam negatif çıkarsa bile 2 gün sonra testi tekrarlamasını tavsiye edeceğim. Yani kısaca durum şu, negatif ve pozitif olma ihtimalimiz %50/%50. Bize tek kalan dua etmektir. İnşallah ALLAHIM bebişle ödüllendirir bu forumdaki ve bebek isteyen tüm kadınları!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?