Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

esin de senin gibi neseli demek canim...
listeden baktim bu arada... sizin en onemli gunlerinizzz bu aralar...:81::81:

esin de senin gibi neseli demek canim...
listeden baktim bu arada... sizin en onemli gunlerinizzz bu aralar...:81::81:

sorma evde çocuklar gibiyiz resmen eminim komşular bizim gülüşmelerimizden şikayetçidir
evet önemli bu hafta bizim için.. gerçi stres yapmıyorum kasmıyorum hiç kendimi.. oluruna bırakmış vaziyetteyim.geç olsun ama sağlam tutunsun napalım :97:hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

stresten uzak durmak mümkün mü yaaa

evet oluruna birakmak gerek... bunu da aylar gectikce ogrenecegiz gibi geliyor bana...
yani ilk aylarda ister istemez stres yapiyor insan, ama olmayinca, daha sonraki aylarda "olmuyor napalim" modunda olup rahatlayabiliriz.. ben boyle yapiyorum sahsen... amannn olmuyor iste, ne yapayim, 1-2 daha deneyip, doktora gideyim diye dusunuyorum....
ve biraz da baska seylerle mesgul olmak lazim sanirim... is cok yogun bu aralar... istesem de bebek uzerine cok dusunemiyorum....:97::97::97:

bencede başka şeylerle uğraşmak unutturuyo okulda çocuklardan bir türlü aklıma gelmiyo ama eve gelip pc başına oturunca başlıyorum oflamaya :) düşündükçe geriliyo insan bide burda yazılanlarda bazen geriyo benii gerçi benm 3 .denemem ama bakalım nolcak çok abartmamada gerek yok sanırım

canım o öyle olmuyor aylar geçtikçe insan daha çok stres yapıyor... özelliklede olmaması için bir neden yoksa... ne yaparsan yap ne kadar yoğun olursan ol hiç aklından çıkmıyor... ama günün birinde inş. rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder...

kaçıncı denemeniz cnm??

ya kızlar bana moral verin şu ana kadar yaptığım testler hep negatif çıktı, hamilelik belirtisi de yokk. arar ara adet sancısı gibi sancı geliyo inceden..bat a 3 gün kaldı kırmızılar yaklaşıyo galiba offfffff

selam güzel hatunlar.. kisa ve öz..

Dün kocis gec ve yorgun geldi eve morel bozuklugu da cabasi. Bende hic sesimi cikarmadim, bende yorgundum. Bakalim bugün filim cekimi olacak mi.

Suan öyle bir piskolojiye sahibim ki allah nasip etmicekse anne olmami, boynum kildan ince demek hakkimda hayirlisi böyle. Boynum kildan ince rabbim ne derse raziyim.

Bir yandan bebek özlemi bi yandan esimin isiyle ilgili problemler. Korku endise hepsi bi arada. Bunaldim. :95:

Cevremde öyle insanlar var ki cabalamadan, gelecekten endise etmeyen. vurdum duymaz, sorumsuz ve sükürsüz herseye sahibler.
Bense bi cok sorunu omuzlarimda tasiyorum düsünüyorum tasiniyorum cabaliyorum dua ediyorum arzu ediyorum ve daima sükrediyorum, ama gel gör ki ilerleyemiyorum. Yürüdügüm yollar daima tasli oluyor.
Bir adaletsizlik mi söz konusu yada rabbimin sinamasi mi. Eger allahim yüce rabbim beni siniyorsa raziyim.

kızlar nasılsınız..bugün yataktan kalkarken sol böbrek tarafıma ağrılar girdi..sol ayağımı bile basmakta zorlandım..sonra gün boyu ara ara batıyormuş gibi devam etti..yumurtluyormuyum..gıt gıt gıt...

selam şekerim...
sanki içimi okumuşsun sen benim..benimde çevremdekiler öyle..belki de gamsızlıklarından şıp diye hamile kalıyorlar..ve benim bebek istediğimi bile bile hep bana bebek muhabbeti açıyorlar..kaç aydır deniyorum ama ben gene de allahıma şükrediyordum..her gece dua okuyorum..ooff ooff diycek olsam aman diyorum kendime..şükretmesini bilmeliyim..dur bakalım be sabreden derviş muradına ermiş..
bizim de olur inşallah..sen sadece umudunu yitirme..olmuycak deme..olumsuzluk düşünürsek olumsuzluklar çıkar karşımıza..hep olumlu düşünelim bence..
dün rüyamda kendimi hamile gördüm zaten..

Canım benim rabbim herkesi bi sinavdan gecirir bir değil hatta bircok bundan isyan etmeden duayla ustesinden gelebilirsek en güzel mukaffati eninde sonunda alacagiz ben buna inaniyorum sende eminim eninde sonunda cektiklerinin mukafatini goreceksin kendini sakın sıkma üzme

Son düzenleme:
Rabbim hepinize bebiş nasip eylesin,en kısa zaman da inş. ben de kaç ay bekledim,sabrettim,düşük yaptım,troit tedavisi odum,çok şükür Rabbim bana 1 isterken 2 bebiş verdi,umudunuzu yitirmeyin,Rabbim hepinize verecek inş.:79::79:

deryacim ikizlerinimi bekliyosun süperrr bisey buuu yaaa herhangi bir tedavi goremeden değilmi canım? Ailenizde varmi ikiz?

ayy canım senin ikiz olacaktı demi ya.belli olmadı diyordun..olmuş demekki..Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin..:81::81:

Canim belkide kisiden kisiye degisiyor bu... Ilk aymizda bazi problemler oldu.. Oturdum agladim... Ikinci ay, hersey yolunda gitti, bat'i zor bekliyordum, olur herhalde diye dusunuyordum... Olmadi, cok moralim bozuldu... Bu ay, olmayacak nasilsa, neden kasayim kendimi diye dusunuyorum... O yuzden daha rahatim... Belkide ben istedigim gibi pat diye hamile kalcam saniyordum, ama ilk aylarda olmayinca benim istememle birsey olmadigini anladim belkide.... Ama ben artik rahatladim gibi hissediyorum... O stres yok artik... He mesela bu ay olmadi diyelim, gelecek ay da strese girecegimi sanmiyorum... Sadece icimde gitgide artan bir huzun olacak.....:97::97::97:

Canim, o kadar iyi anliyorum ki seni... Senelerdir korununan arkadasim burda bir denemeyle hamile kaldi... Baska birsuru arkadasim yanlislikla hamile kaldi... Biz boyle imtihan ediliyoruz belkide.. :97::97:

ya hatunice çok güldürüyorsun beni. gülmekten karnıma ağrı girdi burda sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün,çok yaşa emi. eşininden senden aşşa kalır yanı yokmuş,Allah ağzınızın tadını bozmasın

canım çok güzel birşey olsa gerek ikiz hamilelil. hep isterim ikizim olsun. bizim tarafta yok malesefki ama eşimin ailesinde baya bir var. kısmet inşallah etki ederde benimde ikizim olur.

gerçi şuan bir tane olsada razıyım ya neyseee:97:

mrb kızlar..buhafta hep doktrlardydm..polikistk war bnd..28 nisan tedawiye baslıyoruz 9 ay snra nihayet...incir kürü yapıorum birz etkisi olmuş ama çatlamadı yumrtackları...dün gittiim doktr brz daa erteleyelm tedawiyi ddi bnd kızdm nieoyalıosnz bni diye..doktrda coğul gebelik yasamak kolay deil ve snn gbi pkolu olanların coğu coul gebelk yasıolar ddi:18::18: korktm brz ama teawiye baslıcam Allahım hayrlısını versn..bu beklemelrmzn karsılığını alırız inşallah...ikiz yada tek bn bakmaya hazrm yeterki olsunn..nolur hepimiz birbrmze dua edelim cok ihtiacım var...

buaraada bütün hamileleri kutluorum..rahat bi hamililk gecirrsnz insallah ve sağlıkla kucaınıza alırsnz..en cokta sizler dua edin hamişlern duası kabul olur derler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…