Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar ben çok merak ediyorum,nasıl yapıyorsunuz bu umursamazlığı. ben gün geçtikçe çok daha kötü oluyorum.

bi kere girdi aklıma bu bebek nasıl çıkaracam anlamıyorum.
temizlik yapmaktan artık iflağım kesildi. mesela gittim az önce temiz dolabı bi daha temizledim düşünmim diye ama yok aklımda. bebeğim olsa şöyle olur bebeğim olsa böyle olur.

off offf...

Hanımlar en erken gebelik belirtisi kendisini adet gecikmesinden sonra gosterirmis normalde

Son düzenleme:

bnd aynı cnm neler yapıorum ama herşein sonundan bebek cıkıor...hergünüm bebek odası,kıyafet bakmakla gecio..daa simdiden doum fotoğrfcısı bile ayarladım...psikljmz bozuluo umarm delirmedn hamiş kalrz...

ayy çok güldüm gıt gıt gıt
bundan sonra kocama yumurtlama döneminde olduğumu böyle ifade ederim ben :90:

amin canım amin.. sorma bize hep siz yaşlanmazsınız derler bu yüzden.. güler gezeriz böyle sürekli
Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallah.. yüzümüzü güldürsün bu bebiş konusunda da

Son düzenleme:

Canım aynen ben de öyleyim...Sürekli aklımda bebek var,hele bu düşükten sonra daha çok aklımda artık,bu ay korunmak zorundayım birde,halime bak yaaaa....

bnd aynı cnm neler yapıorum ama herşein sonundan bebek cıkıor...hergünüm bebek odası,kıyafet bakmakla gecio..daa simdiden doum fotoğrfcısı bile ayarladım...psikljmz bozuluo umarm delirmedn hamiş kalrz...

ooooo, kizlar ne yaptiniz sizz... daha bebegim olursa, soyle oda doserim diye detayli dusunmedim... bebek kiyafetleri satan dukkanlara bende giriyorum, ama onu soyle giydiririm diye dusunmedim, sadece aaaa cok tatli kiyafetlerrr diye bakiyorum....
bu kadar kaptirmayin kendinizi... baska seylere yonelin...

mesela bu aksam is cikisi esim sinemaya gidelim diyor, buyuk ihtimal kabul ederim... en azindan vakit hizli gecer, ve ben forumda bebek hakkindaki yazilari okumaktan en azindan 2 saatligine uzaklasmis olurum...
Havalar guzellesti, disari cikinnn, kendinizi oyalayin... her daim bunlari dusunurseniz vakit gecmez ki...

Hanımlar en erken gebelik belirtisi kendisini adet gecikmesinden sonra gosterirmis normalde

Azracimmmm, daha belirti namina hiccbirseyi olmayan screamaway bu postu cokkk begendiiiiiii...

Ay güldürdün beni de kız,benim de aklıma hep tavuklar geliyo yumurtlama günleri falan diyince)
gıt gıt gıt )

Canım aynen ben de öyleyim...Sürekli aklımda bebek var,hele bu düşükten sonra daha çok aklımda artık,bu ay korunmak zorundayım birde,halime bak yaaaa....

kızlar aslında hatayı tam da burada yapıyoruz işte.. sanıyoruz ki biz çok çabalarsak çok dikkat edersek daha çabuk olacak. aslında bu güzelliğin bize nasip olacağı zaman belli.. bize bunu sabırla duayla beklemek düşüyor işte.. kendimizi üzsek yıpraksak ta sonucu değiştiremiyoruz aksine kendimize zarar vermiş oluyoruz bir de. en iyisi nasılsa olacağı varsa olacak diyebilmek ve anın tadını çıkarmak.
sevdiğimiz adamla birlikte olmayı bile bir amaca bağlamak durumunda kaldık böyle.
anın tadını çıkarın.. gerisi teslimiyet.. gerisi nasip...

Hatunice evet canım ya geçen ay ben de eşimle birlikte olmayı bi görev haline getirmiştim :78: ama dediğin gibi ne zaman olacaksa o zaman olacak bebek,yeterki sağlıklı olsun bebişkolarımız)
Ben bu ay rahatım zaten yani beklemek yok batı,bu sıralar hamilelikti düşüktü düşükten sonra 2-3 hafta ilişki yaşamayındı falan derken benim eşim beklemekten isyanlarda zatennn ayyy bomba gibi bir ay bizi bekliyor ama boşunaaa :78:

Son düzenleme:
To maximize your chances of conception, keep having intercourse until ovulation is confirmed by a clear and sustained thermal shift as intercourse closer to ovulation is much more likely to get you pregnant.

To maximize your chances of conception, keep having intercourse until ovulation is confirmed by a clear and sustained thermal shift as intercourse closer to ovulation is much more likely to get you pregnant.

Hamilee kalma sansinizi arttirmak icin, surekli ve net bir sicaklik degisimi olup ovulasyon zamani kesinlesene kadar iliskiye devam edin.. Sonucta ovulasyona yakin girilen iliskilerde hamile kalma sansi daha fazladir..

aynen tercume edersek boyle, biraz karisik yazmislar ama demek istedikleri su bence: (simdi kendi yorumumu da katiyorum )
Ovulasyon olup, yumurta catladiktan sonra vucutta sicaklik artisi oluyor ya, ates olcme yontemi filan duymussaniz ondan da hatirlarsiniz... Iste hamile kalma sansinizi arttirmak icin o sicaklis artisi surekli ve net olana kadar devam edin iliskiye diyor... Cunku sonucta sicaklik yukseldikten sorna yumurta catlamis ve atilmis oluyor, ve hamile kalma sansin kalmiyor...

Son düzenleme:
kizlar burasi yeri degil ama suan bana bence siz yardimci olursun sadece bide acele cevap bekliyorum

ben daha demin sos yedim galiba mayonezde vardi icinde

ve mayonezde cig yumurta var hamileler yiyemez.

söyle bir yemek kasigi kadar yemisimdir simdi icime kurt düstü

bebegime birsey olurmu ki:18::18::18:

Harikasin canim benim sicaklik artisim bu sekilde yani devam etmelimiyim sence?
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

bitanem hic endisen olmasin canım mayonezden bisey olmaz her hamile yer yani benim sahsi fikrim tabi bu yinede arastir icinde kalmasin

bitanem hic endisen olmasin canım mayonezden bisey olmaz her hamile yer yani benim sahsi fikrim tabi bu yinede arastir icinde kalmasin

yok canim normalinde yasaktir icinde cig yumurta oldugu icin, cig köfte gibi cig etten yapilan seyleride yemek yasak

ya ne bilim iste icime kurt düstü:18::18:

bide ben sey duydum ne kadar asli var bilmiyorum, taze maydanoz düsüge mi yol aciyor???

yasak oldugunu bilmiyordum canim

Yüksek miktarda maydanoz rahimde kasılmalara sebep olarak hamilelerde düşüğe yol açabilirmis

yasak oldugunu bilmiyordum canim

Yüksek miktarda maydanoz rahimde kasılmalara sebep olarak hamilelerde düşüğe yol açabilirmis

hmmm demek maydanozun asli varmis

benim arkadas 2 ay önce düsük yapti, ve cani cok maydanoz ve dereotu cekiyordu, ve hergün bol bol da yiyyormus, banada düsükten sonra dedi, önce bilseydim uyarirdim kendisini, ama tabi hersey bahane olacagi varmis

aslinda dogru eger birsey olacaksa onun önpne kimse gecemez. diger hersey bahane

çig eti anlıyorumda neden çig yumurta yasak onu anlamadım.

ayrıca narda düşüğe yol açıyormuş aklında olsun. çok canın çekerse aşerme felan 3-4 tane ye(içindeki tanelerinden bahsediyorum) o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…