kızlar ben çok merak ediyorum,nasıl yapıyorsunuz bu umursamazlığı. ben gün geçtikçe çok daha kötü oluyorum.
bi kere girdi aklıma bu bebek nasıl çıkaracam anlamıyorum.
temizlik yapmaktan artık iflağım kesildi. mesela gittim az önce temiz dolabı bi daha temizledim düşünmim diye ama yok aklımda. bebeğim olsa şöyle olur bebeğim olsa böyle olur.
off offf...
ayy çok güldümkızlar nasılsınız..bugün yataktan kalkarken sol böbrek tarafıma ağrılar girdi..sol ayağımı bile basmakta zorlandım..sonra gün boyu ara ara batıyormuş gibi devam etti..yumurtluyormuyum..gıt gıt gıt...
ya hatunice çok güldürüyorsun beni. gülmekten karnıma ağrı girdi burdasen beni güldürdün Allahta seni güldürsün,çok yaşa emi. eşininden senden aşşa kalır yanı yokmuş,Allah ağzınızın tadını bozmasın
kızlar ben çok merak ediyorum,nasıl yapıyorsunuz bu umursamazlığı. ben gün geçtikçe çok daha kötü oluyorum.
temizlik yapmaktan artık iflağım kesildi. mesela gittim az önce temiz dolabı bi daha temizledim düşünmim diye ama yok aklımda. bebeğim olsa şöyle olur bebeğim olsa böyle olur.
off offf...
off offf...
bnd aynı cnm neler yapıorum ama herşein sonundan bebek cıkıor...hergünüm bebek odası,kıyafet bakmakla gecio..daa simdiden doum fotoğrfcısı bile ayarladım...psikljmz bozuluo umarm delirmedn hamiş kalrz...
Hanımlar en erken gebelik belirtisi kendisini adet gecikmesinden sonra gosterirmis normalde
kızlar nasılsınız..bugün yataktan kalkarken sol böbrek tarafıma ağrılar girdi..sol ayağımı bile basmakta zorlandım..sonra gün boyu ara ara batıyormuş gibi devam etti..yumurtluyormuyum..gıt gıt gıt...
Canım aynen ben de öyleyim...Sürekli aklımda bebek var,hele bu düşükten sonra daha çok aklımda artık,bu ay korunmak zorundayım birde,halime bak yaaaa....
kızlar aslında hatayı tam da burada yapıyoruz işte.. sanıyoruz ki biz çok çabalarsak çok dikkat edersek daha çabuk olacak. aslında bu güzelliğin bize nasip olacağı zaman belli.. bize bunu sabırla duayla beklemek düşüyor işte.. kendimizi üzsek yıpraksak ta sonucu değiştiremiyoruz aksine kendimize zarar vermiş oluyoruz bir de. en iyisi nasılsa olacağı varsa olacak diyebilmek ve anın tadını çıkarmak.
sevdiğimiz adamla birlikte olmayı bile bir amaca bağlamak durumunda kaldık böyle.
anın tadını çıkarın.. gerisi teslimiyet.. gerisi nasip...
To maximize your chances of conception, keep having intercourse until ovulation is confirmed by a clear and sustained thermal shift as intercourse closer to ovulation is much more likely to get you pregnant.
Harikasin canimHamilee kalma sansinizi arttirmak icin, surekli ve net bir sicaklik artisi olup ovulasyon zamani kesinlesene kadar iliskiye devam edin.. Sonucta ovulasyona yakin girilen iliskilerde hamile kalma sansi daha fazladir..
aynen tercume edersek boyle, biraz karisik yazmislar ama demek istedikleri su bence: (simdi kendi yorumumu da katiyorum)
Ovulasyon olup, yumurta catladiktan sonra vucutta sicaklik artisi oluyor ya, ates olcme yontemi filan duymussaniz ondan da hatirlarsiniz... Iste hamile kalma sansinizi arttirmak icin o sicaklis artisi surekli ve net olana kadar devam edin iliskiye diyor... Cunku sonucta sicaklik yukseldikten sorna yumurta catlamis ve atilmis oluyor, ve hamile kalma sansin kalmiyor...
kizlar burasi yeri degil ama suan bana bence siz yardimci olursun sadece bide acele cevap bekliyorum
ben daha demin sos yedim galiba mayonezde vardi icinde
ve mayonezde cig yumurta var hamileler yiyemez.
söyle bir yemek kasigi kadar yemisimdir simdi icime kurt düstü
bebegime birsey olurmu ki:18::18::18:
bitanem hic endisen olmasin canım mayonezden bisey olmaz her hamile yer yani benim sahsi fikrim tabi bu yinede arastir icinde kalmasin
yok canim normalinde yasaktir icinde cig yumurta oldugu icin, cig köfte gibi cig etten yapilan seyleride yemek yasak
ya ne bilim iste icime kurt düstü:18::18:
bide ben sey duydum ne kadar asli var bilmiyorum, taze maydanoz düsüge mi yol aciyor???
yasak oldugunu bilmiyordum canim
Yüksek miktarda maydanoz rahimde kasılmalara sebep olarak hamilelerde düşüğe yol açabilirmis
yok canim normalinde yasaktir icinde cig yumurta oldugu icin, cig köfte gibi cig etten yapilan seyleride yemek yasak
ya ne bilim iste icime kurt düstü:18::18:
bide ben sey duydum ne kadar asli var bilmiyorum, taze maydanoz düsüge mi yol aciyor???
takvimi buraya nasıl koyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?