çig eti anlıyorumda neden çig yumurta yasak onu anlamadım.
ayrıca narda düşüğe yol açıyormuş aklında olsun. çok canın çekerse aşerme felan 3-4 tane ye(içindeki tanelerinden bahsediyorum) o kadar.
ooooo, kizlar ne yaptiniz sizz... daha bebegim olursa, soyle oda doserim diye detayli dusunmedim... bebek kiyafetleri satan dukkanlara bende giriyorum, ama onu soyle giydiririm diye dusunmedim, sadece aaaa cok tatli kiyafetlerrr diye bakiyorum....
bu kadar kaptirmayin kendinizi... baska seylere yonelin...
mesela bu aksam is cikisi esim sinemaya gidelim diyor, buyuk ihtimal kabul ederim... en azindan vakit hizli gecer, ve ben forumda bebek hakkindaki yazilari okumaktan en azindan 2 saatligine uzaklasmis olurum...
Havalar guzellesti, disari cikinnn, kendinizi oyalayin... her daim bunlari dusunurseniz vakit gecmez ki...
hmm nari bilmiyordum canim sagol
sadece tanelelerinden bahsediyorsun, yani nar eksisi yada nar suyu yiyip icebilirmiyiz???:44::44:
kontrol paneli-profil bilgilerini düzenle- çizelge yazan yere yaptığın takvimin linkni yapıştır
yapıştırıyorum fakat format uygun değil diyo anlamadım
Harikasin canimbenim sicaklik artisim bu sekilde yani devam etmelimiyim sence?
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
çig eti anlıyorumda neden çig yumurta yasak onu anlamadım.
ayrıca narda düşüğe yol açıyormuş aklında olsun. çok canın çekerse aşerme felan 3-4 tane ye(içindeki tanelerinden bahsediyorum) o kadar.
ya bende öyle oda falan yok. kıyafet bile bakmıyorum. sedece gece mesela şimdi bebek olsa ağlardı diyorum. arada kocişte bakarmı acaba diyorum böyle bir başlıyor o düşünce gidiyorda gidiyor. yada gündüz iş yaparken hamile olsam bu kadar yapamam. bi yardımcı alırım o zaman diyorum. sonra hamile kıyafetleri geliyor aklıma ... vs vs
bende bu akşam dedim eşime beni al götür bugün yemeğe. sonra alışveriş yapalım market görelim falan. kabul etti Allahtan.
bide film alalım bari dönüşte (şöle 1 haftalık her geceye ) film izlim. inşallah işe yarar
screamaway cimdünden beri ovulasyon mikroskobu aldığım doktorla yazışıyorum ve bana yumurtamın kesin çatlayıp çatlamadığını anlamanın yolunun idrarla yapılan ovulasyon testleri olduğunu söyledi hatta hediye olarak gönderecek.yani ovulasyon mikroskobu almak yetmiyor yanında bide ovulasyon testi almak gerekiyor çatlayıp çatlamadığını anlamak için
kızlar ben çok merak ediyorum,nasıl yapıyorsunuz bu umursamazlığı. ben gün geçtikçe çok daha kötü oluyorum.
bi kere girdi aklıma bu bebek nasıl çıkaracam anlamıyorum.
temizlik yapmaktan artık iflağım kesildi. mesela gittim az önce temiz dolabı bi daha temizledim düşünmim diye ama yok aklımda. bebeğim olsa şöyle olur bebeğim olsa böyle olur.
off offf...
Hadiii yaaa feryalcimmm, uzuldum, ben tatilde isin kolayina kacip o sekilde kontrol ederim diye dusunuyordum... yine idrarla filan ugrasmak zorunda kalcam yani...:44::44: soyledigin icin cok sagol canimmm.... guvenmiyim o zaman mikroskoba...
slm arkadaslar nasilsiniz ben hic iyi deilim cunku adet oldum galiba 2 gundur az az kahve rengi birsey geliyo normalde 24 nisan lutfen yardimci olur sizce neden ??
rica ederim canım sağolsun çok yardımcı oldu ama canımda sıkıldı ayın 6 sı ile 10 u arası bu eğrelti otu desenlerini görmen gerekirdi bu ayı kaçırmışsınız dedi.gelecek ay için tarih verdi.östrojen eksikliğin olabilir dedi buarada ama ben bunu nereden bilicem ki test mi yaptırmam lazım acaba.östrojen eksik olunca çatlamazmış yumurta
screamaway cim buarada sen buay ovuasyon testinde çift çizgiyi gördünmü?
bence o yerleşme kanaması olabilir bebeiş yerleşiyor olabilir :))
ostrojen eksik olunca catlamazmiymisss?ya her gun yeni bir sey ogreniyorum... cokk zormusss bu isler cokkk zorrr...
gordum canim... tahmini hesaplamistim, ve tam gununde gordum.... ama clearbluenin digitalleriyle yaptim.. tavsiye ederim.. hic aklinda suphe kalmiyor.. cok net...
YA canım ebnde bu akşam öğrendim ve ümidim hiç kalmadı.ovulasyon mikroskobunda eğrelti otu desene görmediysen kaçırdınız bu ayı dedi doktorartık çalışmadık sandı ondan mı dedi bilmiyoırum gerçi.ama tam yumurtlamam olması gereken günlerde kasık ağrılarım vardı hemde yumurtamın olduğu tarafta.kasıktaki bu ağrılar sancılar yumurtanın çatladığını göstermiyomuydu kafam karıştı:84:
iyi geceler kızlarbu ay umitlerim suya duserse bende clear blue nun testini almayı düsünüyorum ama bu aletin yedek ucları ayrımı satılıyor:26:
ya canim ben sence doktora bakma, uzme kendini, cunku ben internette bazi kisilerin o egrelti otunu goremedigini filan okumustum, yani gormemen bence ovulasyon olmadigini gostermez, belki test problemlidir.. yani sen bence buna takilma, duzenli calisma yaptiysaniz, insallah tutar... bir dahakine idrarla olandan al istersen, en azindan emin olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?