iyi geceler kizlarrrr :) bu aksam topik kalabalik ne guzell hergun boyle bereketli olur insallahh batlar geldikce hamis bereketi sarar insallah topigimizi :)
insallahh canimmmm...
evet genelde hep kalabaligiz ama dikkat ediyorum gitgide sessiz kalabaliga donustuk, herkes herhalde eskileri okuyor...
İyi geceler kızlar) Nasılsınız bakalım??
xtugcex canım batın ne zaman?Listemiz yok galiba...
valla ben iyiyim kocis bu aksam yok calisma da yok :)
amaa yanina keciboynuzu pekmezi vermistim yedinmi diye aradim:))) adama uzaktada rahat yok arkasindan 5 bardak su ictim diyede soyleniyo :))
kizlar buarada bi yerde yumurta ve kabak cekirdeginin yumurtaliklara iyi geldigini okumustum duydunuzmu hic??
kızlar gezdim tozdum geldim bende.yorgunum yatacam. ama bakmadanda yatamadım.
Canım ben duymadım valla iyi geldiğini,bilmiyorumki...
Bu arada ben yatıyorum kızlar,iyi geceler hepinize, çok uykum geldiii....
cnm benim bat karanlik :)) daha cok var 4 mayista... sen bu ay korunuyosun yanlis hatirlamiyosam? ne kdr daha korunucaksin? bende subatta kimyasal gbelik gecirdim dr 1 ay koruma verdi ama korunmadik olursa olsun nasip dedim olmadi ve bi sonraki adetim 14 gecikti dusukten sonra olabiliyomus( Allahim kimseye yasatmasin bu durumu...
Canım daha varmış batına.
Evet canım malesef ben bu ay korunucam,yarın doktora gidicem kontrol için,bakalım bir daha sorucam ne kadar korunayım diye ama ben 1 ay korunmayı planlıyorum,daha fazla beklemek istemiyorum çünkü istediğin zaman olmayabiliyor...
Yani mayısta çalışmalara başlamayı düşünüyorum
14 gün mü gecikti canım ayyyy yumurtlama günleri karışacak o zaman off...
bencede git gozuk tatlim bidaha sor belki ne kdr istek oldugunu gorur ve 1 ay korun der ( insallah)
bnm adetlerim cok duzenliydi ama dusukten snra dr olabilir demisti bayada oldu. hersey corba oldu ama hesap yapmadan gun asiri calisiyoruz bakalim insallah basaririz :)
senin kan degerin kaca yukselmisti cnm ? eger cok yukseldiyse bi kac reglde ancak rahim temizlenir diye dr uzun koruma vermistir
cnm bnm yeni olusmustu 2-3 haftalikken terketti bebisimin tohumu :)xtugcex bu arada kaç haftalıktı seninki düştüğünde ve kanaman falan nasıl olmuştu kaç gün oldu yani??
Benim daha yoğun bi kanama oldu ama 6 gün sürdü...Normalde 4-5 gün sürerdi,çok bi değişiklik yoktu ama...
xtugcex canım batın ne zaman?Listemiz yok galiba...
Canım ilk ölçtürdüğümde 78.8 di,kanama olduğunda ölçüldü 11 e düşmüştü...
listteeeeee.... hmmm suralarda bir yerlerdeeee olacaktiiii....:44::44::126::126::126::126:
Screamaway derslerine iyi çalışmıyorsun bu aralar nerde listeee
ya aslinda seninde cok yukselmemis ama neden bu kdr koruma verdi anlamiyorum... dr dan drada degisiyor bu sure. ben 2. kez farkli bi dr a gittim kendini hazir hissediyosan korunma dedi benimde isime geldigi icin hemen uyguladim:) bencede 1 ay korun ona bile insan zor sabrediyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?