Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Buldummmm, ama listenin bekliyoruz sirasi bende tikandiiii...

sana once bekliyoruz sonrada yakisir cnm :) hadi insallah olur

aynen bnm gibi olmussun yaa cok okuyoruz kafamiz bulaniyo iste :))

Neselikiz, senin doktor cok uzun korunma soylemis, acaba baska bir doktora daha mi sorsan?:97::97:

Bu arada Neselikiz ve tugce, kizlar az once yazdiklarinizi okuyordum da, adet tarihinizden ne kadar sonra dusuk oldu sizin?:26:

Neselikiz, senin doktor cok uzun korunma soylemis, acaba baska bir doktora daha mi sorsan?:97::97:

Bu arada Neselikiz ve tugce, kizlar az once yazdiklarinizi okuyordum da, adet tarihinizden ne kadar sonra dusuk oldu sizin?:26:

cnm benim battan sonra 3.gun kanamam basladi batimda kan testiyle ogrenmistim... drda 1 hafta bekleyip test yapmasaydin dusuk yaptigini anlamiycaktin ve uzulmiycektin diyip bana kizmisti ama nerde o kdr sabirr :)

Benim adet tarihimden tam 1 hafta sonra oldu canım:-((

ilk 3 ay cok tehlikeli di mi? yani dusuk riski cok fazla... hamile kalsak bile tedirgin yaklasmak gerek sanirim.. cok sevinmemek lazim...:97::97:
seninkisi kimyasal gebelik degildi ama di mi? Kimyasal gebelik adetle zamani adetle birlikte dustugunde deniyordu diye hatirliyorum...:97::97::97:

Aynen canım ya çok okuyoruz ondan oluyo gerçekten,girmiyim diyorum dayanamıyorummmm)

elimiz ayagimiz durmuyoki :)) okuma sen artk bosver okuyozda noluyo yine kendi bildigimizi okuyoruz isimize gelmeyince :)) baksana dr bana 1 ay koruma verdu korunmadim ama bak hamilede kalmadim :)))

Evet tehlikeli ilk 3 ay,her şeye dikkat etmek lazım bence,valla canım doktor bana kimyasal gebelik dedi.

cnm benim battan sonra 3.gun kanamam basladi batimda kan testiyle ogrenmistim... drda 1 hafta bekleyip test yapmasaydin dusuk yaptigini anlamiycaktin ve uzulmiycektin diyip bana kizmisti ama nerde o kdr sabirr :)

Senin kimyasal gebelikmiydi Tugcecim... Ben o sekilde bir yazi okumustum, erken ogrenilirse, ve kimyasal gebelik yasanirsa, cok moral bozucu olabiliyor bayanlar icin diye....
doktor hic bir sebep soyledi mi?:26:

Kızlar ben çıkıyorum artık,daha önce iyi geceler demiştim ama konu açılınca kalmıştım,tüm arkadaşlarım iyi gecelerr,tatlı rüyalar

evet cnm ilk aylar cok riskli ... kimyasal gebelik testlerde pozitifi gorup bebek kesesi olusmadan dusmesi yani yumurta dolleniyo ama rahime tutunamayip kurtaja gerek duymadan adetle birlikte dusuyor. kurtaj olmadan adetle dusenlerin hepsi kimyasal oluyomuss

Evet tehlikeli ilk 3 ay,her şeye dikkat etmek lazım bence,valla canım doktor bana kimyasal gebelik dedi.

yaa neselikiz, baska bir topic var "kimyasall gebelik ile bos gebeligin farki" diye... orda da yaziyor, kimse ara vermemis... korunmamis... orayi oku bence...

ama sasirdim bu arada ben kimyasal gebelik ise en gec bat'da adet baslar saniyordum... gecikebiliyormus demek...:26:

Evet ben de böyle biliyorum kimyasal gebeliği...

canim cokkk zor isler bunlarr... valla hic sorunsuz cocuk sahibi olan arkadaslarima ozeniyorum..

Kızlar ben çıkıyorum artık,daha önce iyi geceler demiştim ama konu açılınca kalmıştım,tüm arkadaşlarım iyi gecelerr,tatlı rüyalar

iyi geceler tatlim..

Tamam canım ben bi okuyayım,teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…