Senin kimyasal gebelikmiydi Tugcecim... Ben o sekilde bir yazi okumustum, erken ogrenilirse, ve kimyasal gebelik yasanirsa, cok moral bozucu olabiliyor bayanlar icin diye....
doktor hic bir sebep soyledi mi?:26:
hic bi sebebi yokmus cnm kadinlarin %70 i yasamis bu durumu coguda anlamazmis dusuk yaptigini tabi millet bnm kdr merakli olmadigi icin farkinada varmiyo :)) dr lar adet 1 hafta gecmeden kesinle test yapmayin diyolar bu yuzden... hem gec dollenme hemde dusuk tehlikesine karsi... hee bide bebegi ultrasonda gormeden hamileyim demeyin diyolar...
dogru diyorsun canim, Allah hepimize kisa zamanda saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallah...
Ben bat'da test yapcam.. Daha bekleyemem herhalde...ama sonucuna cok uzulmemek veya cok sevinmemek lazim.. onu anladim...:44:
Ultrason meselesi zor yaa... Burda 9 ay boyunca anca bir kez ultrasona giriyorsun, o da herhalde 4 veya 5. aylardadir... Ohoo o zamana kadar karnim burnumda olurr...
valla bnd cok özeniorumm...hatta türk filmi izledm bgn ALLAHIMM o nası bişi...bikere ilişkiye giriolr bayılıo ayılıo..3 aylık hamile cıkıobnd türk filmlerne özeniyorummm cokk özeniyorummm..
yok artk 4,5 ay beklenirmi ya 4,5 gun zor geciyo :) burda batinda ztn bebek 3,4 hftalik oluyo testlerde ciktiginda 6. haftada bebek hazretleri boy gosteriyo ultrasonda :))
tr cok iyi saglik sektorunde zaten... ayyy bu ay tutarsa, yazin tr'ye gitcemmm, hemen ultrasona girerim...:81::81:
tutmazsa da gittigimde tedavi icin doktora goruncem...
insallah bebisini gorursun geldiginde cnm gerek kalmaz tedaviye fln...
kizlar benden bu gecelik bu kdr sajim bitti :)) iyi geceler herkezee
bende cuma gunu yapcam sinemcim insallahh.. kirmizilari gormezsem tabiii...
ne güzeş işte bnde rglim bittiğimden beri yalnızca iki kere çalışabildim ve yumurtlamamda bitti
kızlar aranızda benim gibi geç yumurtlayan varmı bugün 20. günümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?