Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Senin kimyasal gebelikmiydi Tugcecim... Ben o sekilde bir yazi okumustum, erken ogrenilirse, ve kimyasal gebelik yasanirsa, cok moral bozucu olabiliyor bayanlar icin diye....
doktor hic bir sebep soyledi mi?:26:

hic bi sebebi yokmus cnm kadinlarin %70 i yasamis bu durumu coguda anlamazmis dusuk yaptigini tabi millet bnm kdr merakli olmadigi icin farkinada varmiyo :)) dr lar adet 1 hafta gecmeden kesinle test yapmayin diyolar bu yuzden... hem gec dollenme hemde dusuk tehlikesine karsi... hee bide bebegi ultrasonda gormeden hamileyim demeyin diyolar...

valla bnd cok özeniorumm...hatta türk filmi izledm bgn ALLAHIMM o nası bişi...bikere ilişkiye giriolr bayılıo ayılıo..3 aylık hamile cıkıobnd türk filmlerne özeniyorummm cokk özeniyorummm..

dogru diyorsun canim, Allah hepimize kisa zamanda saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallah...
Ben bat'da test yapcam.. Daha bekleyemem herhalde... ama sonucuna cok uzulmemek veya cok sevinmemek lazim.. onu anladim...:44:
Ultrason meselesi zor yaa... Burda 9 ay boyunca anca bir kez ultrasona giriyorsun, o da herhalde 4 veya 5. aylardadir... Ohoo o zamana kadar karnim burnumda olurr...

yok artk 4,5 ay beklenirmi ya 4,5 gun zor geciyo :) burda batinda ztn bebek 3,4 hftalik oluyo testlerde ciktiginda 6. haftada bebek hazretleri boy gosteriyo ultrasonda :))

valla bnd cok özeniorumm...hatta türk filmi izledm bgn ALLAHIMM o nası bişi...bikere ilişkiye giriolr bayılıo ayılıo..3 aylık hamile cıkıobnd türk filmlerne özeniyorummm cokk özeniyorummm..

benim gibi yaklasik 6 sene filan korunmus bir arkadasim var... bebek dusunmeye basladilar... ilk ayda oldu! ben de onlarin haberini alinca, ooo kolay bu isss demistim.. yanilmisimmm....:96::96:

yok artk 4,5 ay beklenirmi ya 4,5 gun zor geciyo :) burda batinda ztn bebek 3,4 hftalik oluyo testlerde ciktiginda 6. haftada bebek hazretleri boy gosteriyo ultrasonda :))

tr cok iyi saglik sektorunde zaten... ayyy bu ay tutarsa, yazin tr'ye gitcemmm, hemen ultrasona girerim...:81::81:
tutmazsa da gittigimde tedavi icin doktora goruncem...

tr cok iyi saglik sektorunde zaten... ayyy bu ay tutarsa, yazin tr'ye gitcemmm, hemen ultrasona girerim...:81::81:
tutmazsa da gittigimde tedavi icin doktora goruncem...

insallah bebisini gorursun geldiginde cnm gerek kalmaz tedaviye fln...

kizlar benden bu gecelik bu kdr sajim bitti :)) iyi geceler herkezee

bende cuma gunu yapcam sinemcim insallahh.. kirmizilari gormezsem tabiii...

ben dün aksam yaptim canim yine dayanamayip ve sonuc negatif.

bir tane daha aldim bakalim eger adet olmazsam onuda cumartesi yapicam.

off ya bu ayda Olmadi acaba hapin etkisi halen daha mi sürüyor ne

ben 1 sene dogm. kontrl hapi kullandim 21 aralikta biraktim dr. heran hamile kalbilirsin dedi ocakta ama bisey yok gecen ayda giitik dr. dedi hersey normal gözüküyor vajinal ultrasyonla bakti

ben birde netten okudum rahim filmi cekildikten sonra genelde hemen hamile kaliniyormus o zaman rahime verilen sividan sanirim kaynaklaniyormus.

günaydın kızlar bugün adetimin 20. günü ama ben ovulasyon mikroskobumda bugün eğrelti otu desenini gördüm.geç yumurtluyorum galiba ben

Kızlar günaydın,

Nasılsınız keyifler nasıl,

Ben bu ay kesin karar verdim. Eğer kırmızıları görmezsem adetten 1 hafta sonra test yapıcam. Tabi sabredersem dicem ama sabredicem inat ettim...

Yani 9 Mayıs olmadan test yapmayacağım....

offff offf neredeyse 1 ay var yaaa böle de çok mu uzak oldu nee...

(yok yok kesin kararlıyım ... )

arkadaşlar mrblar....!!:) az önce ananem aradı arkadaş toplantısında kulak misafiri olmus da;hamile kalmak isteyen kadınlar özel bölgesinin içine rakılı pamuk koycaklarmış.bunu söyleyen kadı da hacıymış.çok garantili demiş ve de düşüğe karsığa da süpermiş bu tedavi.(pamuk çok büyük olmasın ha,erik büyüklüğünde felan sanırım.)

ananem bana bunu söyledi ama çekiniyorum da biraz ben çok pimpirikliyimdir ama bi zararı olacagını da sanmıyorum arastırdım netten sıcak tutuyormus rahmi böylelikle spermler korunuyormuş vs yazıyordu.siz de bir arastırın...valla duyar duymaz yazdım,belki kimilerimizin işine yarar...ayyyyy denesem mi acaba.... bi de herkes sunu diyor,hemen kalkma hemen kalkma!!!! ben de doktoruma sormustum alakası yok demişti saniyede ulaşıyor spermler demişti.ona kalırsa ben hemen wc ye kosuyorum çünkü rahatsız oluyorum...bu arada bana gına geldi artık reglimin de 17.günü !bi zorunluluk gibi oldu ve istemeye istemeye oluyor bi de regl biter bitmezden beri çalıştıgımız için (bazen hergün bazen gün aşırı) bittim ben!

ne güzeş işte bnde rglim bittiğimden beri yalnızca iki kere çalışabildim ve yumurtlamamda bitti

canım olcağı varsa tek seferde de oluyor ama bizimkisi ihtimalleri yükseltmek işte...ama acayip sinir stres oldum ya bi de üşüttüm sanrıım kendimi hiiiç iyi hissetmiyorum. bakalım artık hayırlısı...

günaydın kızlaarr :80:

maşallah pek çalışkanız topic olarak

çalışıyoruz çalışıyoruz ve sabahları işe geç kalıyoruz kaç gündür

çalışın kızlar çalışın. fazladan zarar gelmez.:78:

bu aralar gündüzleri aşk ve ceza var onu izliyorum. ordaki esas kadın 2.ye hamile. bir özendim bir özendim. haberi bile yoktu ayıldı bayıldı. doktora gitti gebesiniz dedi doktor. Anam ceket atsa hamile kalıyor bu millet biz çalış çabala gene yok bene yok. bu ceket muhabbetne kız kardeşim 1. elden örnektir. korunmadığı ay direk hamile neden ırsi olarak banada bulaşmamış bilmiyorumki. ben anama benzedim heralde. oda beni yapabilmek için 5 sene beklemiş zavallım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…