Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

duyduklarımı yapmaya çalışıyorum genelde ama bunu yapmam bana biraz sakıncakı geldi. çocuk bide ayyaş doğmasın sonra şaka bir yanada rakı neden sıcak tutsunki ??:26:

Sinemcimmm, erken testlere cok guvenme, kirmizilari gormedigin surece umut var demektir.. Bekle bence acele etme...

günaydın kızlar bugün adetimin 20. günü ama ben ovulasyon mikroskobumda bugün eğrelti otu desenini gördüm.geç yumurtluyorum galiba ben

Iste bundan onemli canim ovulasyon gunlerini hesaplamak.. Demek sen 20.gun civarinda yumurtluyorsun... Ve bu hafta calismis olman senin icin cok onemliydi... Olmazsa her ay kontrol et hep.. Bakalim hep mi 20. gun civarinda yumurtluyorsun, yoksa sadece bu aya ozel birsey mi... Ve bu gunlerini degerlendirrrr cokkk cokk onemliiiiii....

Arzummmmcummm, keske bende bekleyebilsem.. bat'in yarinnn... Ben yarin sabah test yapmayi dusunuyorum.. Aslinda ctesiyi beklesem ne guzel olur... Dayanabilirmiyim bilmiyorummmm...

canım sen şimdi eğer geç yumurtluyorsan geçte hasta olursun. onu dikkate al tamammı.
bide belirtilerin neler. akıntı falan varmı sende

Canim tabi bu da bir opsiyon, ama oyle bir sart yok.. Herkesin luteal fazi 14 gun surmek zorunda degil... Eger hep boyle gec yumurtluyorsa doktoruyla bunu paylasmasi gerek...

Canim tabi bu da bir opsiyon, ama oyle bir sart yok.. Herkesin luteal fazi 14 gun surmek zorunda degil... Eger hep boyle gec yumurtluyorsa doktoruyla bunu paylasmasi gerek...

canım haklısın aslında. ben direk bu ay böyledir diye düşündüğümden öyle dedim. her ay 20. gün yumurtluyorsa o zaman iş değişir dediğin gibi olur

aynen ya benim kızkardeşim de yeni evli hemen hamile kaldı o da.. hiç korunmadı ama.. ben korundum hem ben istemiyorum ki bebek ondan olmuyo ondan :97:

kızlar iki gündür belime birden çok fena bir ağrı saplanıyor benim
aha tutuldum kaldım galiba diyorum 10 saniye filan sürüyor geçiyor

yumurtlama dönemine özel bi durum mu acaba bilemedim :44:

aynen ya benim kızkardeşim de yeni evli hemen hamile kaldı o da.. hiç korunmadı ama.. ben korundum hem ben istemiyorum ki bebek ondan olmuyo ondan :97:

sen nasıl korunmuştun? haplamı? bende 1 sene hap kullandım. şüphe ediyorum şahsen hap mı yapıyor bu bebek gecikmesini diye.

gerçi kız kardeşimde hap kullanıyordu 1 ay tam kullanmamış yani arada aksatmaları olmuş falan o ay ilk bebeğine hamile kaldı 2.yede kaza sonucu sahip oldu. ne bilim ya herşeyi düşünüyor insan. :97:

kızlar iki gündür belime birden çok fena bir ağrı saplanıyor benim
aha tutuldum kaldım galiba diyorum 10 saniye filan sürüyor geçiyor

yumurtlama dönemine özel bi durum mu acaba bilemedim :44:

yumurtlama dönemindende olabilir üşütmüşte olabilirsin. dikkat et kendine valla gülüm. havalar bir sıcak bir soğuk kendine bak rüzgarda durma

evet hapla korundum bende.. 3 ay kullandım 4. ay yarıda bıraktım eşimin yoğunnnnnn bebiş isteği yüzünden :97: bünyeye bağlıymış hapın etkisini vücuttan atma süresi. normalde 2-3 ay sonra hapın etkisinden kurtuluyormuş yani. zaten günümüzde yediğimiz içtiğimiz besinlerin çoğu hormon ve beslenme çevre gibi etkenlerden kadınlar öyle hemen hamile kalamıyorlar.. yani hemen ilk denemede hamile kalanların oranı kalamayanlara göre daha az. ama bizim toplumumuzda o kişi eğer bir de hap kullanmışsa hemen nedeni hapa bağlanıyor. ben inanmıyorum böyle olduğuna. 2-3 ay tamam belki geciktirir süreci ama engel olacağını düşünmüyorum senin de için rahat olsun bence canım
benim arkadaşım ne hap kullandı nme korundu ama 2 sene olmadı çocuğu.
ve tedavisiz bi şekilde 2 sene sonunda hamiş kaldı

kızlar 21 nisan batım fakat bugün inanılmaz bir akıntım var yumurtlamam yeni oluyor galiba çünkü önceden hiç olmadı bu ay akıntım.bu kadar geç olabilir mi sizce???normalde de zaten ben 30-33 günde 1 adet oluyorum.

screamaway bu arada sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini canım

inşallah tutunmuştur bu ay bebişin ve hiççççç bırakmaz.. ama aksi bir durumda da durmak yok yola devam

bizim yumurtalar biraz aval anacımm :97: saf saf etraflarına bakınırken bir tane sperm kapamıyorlar milyonlar arasından

ahhh ahh bize çekeceklerdi ki elimizi sallasak ellisi.. ama nerde bizim safişler anca bakınsınlar öyle

Son düzenleme:

aa evet yarın screamaway batıymış.

screamaway canım yarın test yapacakmısın?

Merhaba arkadaşlar..

Bende Screamaway'ın test yapmasını bekliyorum..

Mart ayında olmayınca nisan tarihleri çok uzak geliyordu, ama işte nisanı bile yarılamışız..
Bebişim tutunsaymış şimdi nerdeyse 2 aylık olacakmış.. Rabbim yazmamış demekki, hayırlısı olsun
benim çalışmalar devam inşallah tutarda Mayısta güzel haber vermek nasip olur..

merhaba kızlar:79::79::79:

bu soğan kürünü uyguluyor musunuz ben 3 gündür yapıyorum ama acayip başım dönüyor sizde böyle bişey oluyor mu......yoksa yoksa hamilemiyim

merhaba kızlar:79::79::79:

bu soğan kürünü uyguluyor musunuz ben 3 gündür yapıyorum ama acayip başım dönüyor sizde böyle bişey oluyor mu......yoksa yoksa hamilemiyim

hadi bakalım inşallah canım

artık şöyle hamileler dökülsün topiğimize

bende içiyorum soğan ama bir etkisi olmadı. bugün 4.gün. sen hemen adet bitimimi başladın? ben 7 gün donra başladım:26:

ben adetimin bittiği gün (7. gün) başladım aslında kafam karıştı herkse bişey dedi başlama konusunda bende yumurtlama döneminden önce başlayayım dedim........ama devam edemeyeceğim sanırım çok başım dönüyor ve midem ağrıyor...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…