Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

valla bilemiyorum canım. soğanın etkiside olmayabilir,denk gelmiş olabilir. ben aslında çiğ soğan hiç yiyemem mesela ama bu hiç birşey yapmadı. ne mide ağrısı ne başka bişey. biraz akıntım var oda sanırım yumurtlamadan. ben yumurtluyorum ama geliştiremiyorum. pcos yüzünden.! inşallah işe yarar bu bitsin işe yaramazsa incir yapacağım. inciri dene istersen sende. ama soğanla beraber içme

Pollyanna canım sen de kimyasal gebelik mi yaşadın?Doktorun korunma önerdi mi???

ibr iki gün daha deneyeceğim devam ederse bırakırım olmazsa bidahaki ayda inciri denerim inşallah bu ay olurda başka şeyler denemek zorunda kalmayız.........

merhaba kızlar:79::79::79:

bu soğan kürünü uyguluyor musunuz ben 3 gündür yapıyorum ama acayip başım dönüyor sizde böyle bişey oluyor mu......yoksa yoksa hamilemiyim

soğanla alaksı olduğunu sanmıyorum benim 12 .günüm bana bişi yapmadı tansiyonunuzu bi kontrol edin isterseniz çünkü soğan suyunun bir yan etkisi yok sadece içerken mide bulantısı oluyo oda kokudan belli bir süre sonra alışıyorsun

kız benim de aldığım testlerin haddi hesabı yok yapıyom hep negatif hep negatif gitti paracıklarımmmm
ben de aslında cumayı beklicektim bat cuma günü ama oooooo nerde bende o sabır

canim belkide usutmussundurr...?:26:

aa evet yarın screamaway batıymış.
screamaway canım yarın test yapacakmısın?

hatunice, tatlicadi, pollyannaa, kizlar bana cokkkk dua edinnnn.. ne olurr... hiccc umutlu degilim ama, yarin sabah test yapmayi dusunuyorummmm...
ama burda Arzum bir hafta beklenmeli bat'dan sonra filan demisti... ne yapmaliyim? yarin yapmayip daha da beklesem mi acaba??:26:
kafam karisik...
burda konusuyorduk ya, hayal kuruyoruz bebekler uzerine diye.. farkettim, benim de aklim gidiyor ara ara... bir hafta sonra tatile cikacagiz arkadaslarla, hamile olursam soyle dikkat ederim kendime filan diye hayal kuruyorum, ve o arkadaslara soylermiyim ki diye dusunuyorum, sonra ya sacmalama screamaway, dusunme bunlari diye kendimi engelliyorum..
veya annemlere nasil soylerim hamile olursam acaba diye dusunuyorum, ve sonra hemen kendimi toparliyorum, engelliyorum bunun uzerine dusunmemi... bende biraz biraz hayal kurmus oluyorum herhalde, hep yarida kaliyor, kendimi engelliyorum ama....:97::97::97::97:

ne yapayim kizlar, yarin sabah test yapayim mi, yoksa daha bekleyeyim mi? :44: korkuyorum negatifi gormekten, bugun dusundukce stresten mideme agrilar girmeye basladi...

bebeğim yarın yapma cts sabahı yap 1 gün geçsin en azından. bekle derim ben.inşallah olmaz ama negatif görüceksn üzüleceksin belki kafan karışacak ama birgün geçsin kırmızıları görmezsen ozaman yap.kalbim seninle canım

kız benim de aldığım testlerin haddi hesabı yok yapıyom hep negatif hep negatif gitti paracıklarımmmm
ben de aslında cumayı beklicektim bat cuma günü ama oooooo nerde bende o sabır

ahh ahh boşuna demiyorum işte azıcık sabredebilsek şu testlere verdiğimiz paraları biriktirsek suda değil uzayda bile doğum yaparız diye
hayırlısıyla gönlüne göre olsun canım

dualarım hepinizle canım. inşallah Allah en kısa zamanda hepimize hayırlı, rahat, sağlıklı, huzurlu hamilelik nasip etsin. sonra da bebişlerimizle beraber olmanın tadını çıkaralım hayırlısıyla

diyelim ki sonuç pozitif ama buna rağmen testte negatif görme ihtimalin var canım. çünkü herkeste hemen sonuç çıkmıyormuş ya idrar testinde..sen bilirsin çok üzülmeyeceksen yap madem yarın demek isterdim ama demişsin ya korkuyorum negatifi görmekten diye :44: sonuç ne olursa olsun emin ol senin için hayırlı olan odur üzülmek bunalmak vazgeçmek yok tamam mı

kızlar belime ağrı giriyor demiştim ya kasıklarımda da ara ara batmalarım başladı bugün :44:
hamilelik belirtisi mi dicem ama daha çok erken zaten.. bat 28 nisan ( aslında 26 ama hemen heveslenmemek için 2 gün geriden takipteyim :97: )

nerde ne zaman ve nasıl bilmiyorum ama üşüttüm ben üşüttüm kesin :85:

perim, hatunice dogru diyorsunuz, ben biraz daha beklesem daha iyi olur belkide.. strese girdim bugun biranda... test yapmak icimden gelmiyor su an, yarin da boyle olursam yapmam herhalde... gecen ay istemeye istemeye yaptigimda negatif gormustum...

yok yok öyle düşünme belki de bebişin gelmiştir tık tık tık orda kimse war mııı diyodur senin de kasıkların batıyodur canım aslında bat 26 nisansa çok da imkansız değil hanii

yok yok öyle düşünme belki de bebişin gelmiştir tık tık tık orda kimse war mııı diyodur senin de kasıkların batıyodur canım aslında bat 26 nisansa çok da imkansız değil hanii

düşüncesi de güzel inşallah öyledir canım inşallah :97:

pek sanmıyorum gerçi hatta bu ay hiçbir belirtiyi gebeliğe yorasım yok çünkü geçen ay hayatımda ilk defa kasık batması yaşamıştım adetten önce 1 hafta boyunca. bel ağrısı uyku hali bir de 4 gün gecikme olunca tamam dedim bebiş geldi ama sonra kırmızı kartı yedim :85:

neyse artık hakkımızda hayırlısı
(uzun zamandır bebişime şarkı armağan etmiyorum ona bir şarkı göndereyim aklıma gelmişken )
ibrahim tatlıses - gelmezsen gelme

Son düzenleme:

ya neden bilmem ama ben de de oluyor aynısı..batmalar dün başladı benimde..eğilirken falan nasıl batıyor..benim de batım 26 sı valla..ayyy hadi hayırlısı..çalışmaya devam..tempoooo.

rakili pamukmuuu alkol o bolgenin ph ini bozar mahveder yahu yakar kavurur deneyen varmiki aramizda acaba:18:

kızlar aranızda benim gibi geç yumurtlayan varmı bugün 20. günümde

ben varim canım 25 gunde bi adet oluyorum 11. gun olmasi gerekirken 15 yada 16. gun yumurtladim:97: gerci benim test 4-5 gun full pozitif gozuktu bana
simdi senin adetinde uzuycak 20. gunde yumurtladin adetin +14 olcak bana oyle demislerdi

Son düzenleme:
kızlar iki gündür belime birden çok fena bir ağrı saplanıyor benim
aha tutuldum kaldım galiba diyorum 10 saniye filan sürüyor geçiyor

yumurtlama dönemine özel bi durum mu acaba bilemedim :44:

benimde yumurtlama donemimde oldu hatunicecim hala da devam ediyor. Bebek dusunmeden onceki donemlerimde hic boyle seyler hatirlamiyorum ama :26:

Son düzenleme:

bende bebeğime bu şarkıyı gönderiyorum: gelirsen yoluna güller sererim BEBEĞİM

perim, hatunice dogru diyorsunuz, ben biraz daha beklesem daha iyi olur belkide.. strese girdim bugun biranda... test yapmak icimden gelmiyor su an, yarin da boyle olursam yapmam herhalde... gecen ay istemeye istemeye yaptigimda negatif gormustum...

Canım idrar testi yapcaksin büyük bir ihtimal. Bencede 1-2 gun sonra yaparsan II gorme ihtimalin dahada articak
4 gözle senin mutlu haberini bekliyorum canım inşallah bebişin seninledir

Hormon testlerini yaptiran varmı? Hangi gunler yaptirmam gerek ve fiatini merak ediyorum bi tanidigim ozel hastanede 400 tl oldugunu soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…