Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

insallah canimmm, en azindan ctesiyi beklesem daha iyi olacak galiba...

CANIM yaaa bana hayal gibi geliyo çift çizgiyi görmek rüyalarıma giriyo. sanki hiç çift çizgi çıkmayacak hiç görmicem gibi hissediyorum bzen oturup ağlıyorum. özellikle batımın geldiği şu son günlerde. bir de adet sancısı kendini göstermeye başladı çok korkuyorum :18:
inşallah sen göreceksin mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyorum cts nete girmem aslında ama senin güzel haberin için giricem

cokk tesekkur ederim canimm... bana da hayal gibi geliyor... bakalim hayal olarak da kalacak mi?

ctesi yaparsam burda paylasirim insallah... cuma gunu yapmasam daha iyi, hem cuma adetim baslarsa, test yapmama da gerek kalmaz, 3-5 kurus kara gecerim..

ben varim canım 25 gunde bi adet oluyorum 11. gun olmasi gerekirken 15 yada 16. gun yumurtladim:97: gerci benim test 4-5 gun full pozitif gozuktu bana
simdi senin adetinde uzuycak 20. gunde yumurtladin adetin +14 olcak bana oyle demislerdi

hadi ya :18:uzamasın ama ya zaten ayın 24 üne kadar beklemek bile zor.geçen hafta boşuna çalıştık bide bu hafta tekrar çalışıcaz elimiz mahkum.herşey bebişimiz için

bide aklıma şu gelio acaba bu ovulasyon testlerinin pozitif gösteriyor olması hamielik belirtisi olabilirmi.sonuçta östrojen miktarı artınca eğrelti otu deseni görünüyor bu testlerde

canım benim dualarımız seninler tabiki. inşallah hamilesindir. aynı sende benim gibi olmuşsun. artık kendime ambargo koymaktan bi tuhaf oldum. hayaller hep bebeğe kayıyor. hayal değil aslında tam olarak plan program yaparken onlarıda bir yerlere sıkıştırıyoruz işte. şöyle söylerim böyle müjde veririm falan diye. Hakkımızda hayırlısı valla tatlım inşallah bu düşünceler gerçek olur.

test mevzusuna gelince. şimdi sen yarın hasta olmazsan o zaman yap. bekle yani 1 günde olsa. hatta bekleye biliyorsan hafta başına kadar bekle ama ben olsam bekleyemezdim heralde. bide sen sanki bu ay biraz geç yumurtlamaştın. benmi yanlış hatırlıyorum yoksa:26:

kasık ağrısı yaşayan arkadaşlar bende 2 aydır yaşıyorum bu ağrıları. ben yumurtlama ağrısı olabilir diyorum kendi kendime. ama yumurtlama dönemi dışındada böyle batma oluyor. belkide rahim kendini hazırlıyordur kim bilir:97:

bide aklıma şu gelio acaba bu ovulasyon testlerinin pozitif gösteriyor olması hamielik belirtisi olabilirmi.sonuçta östrojen miktarı artınca eğrelti otu deseni görünüyor bu testlerde

canım çok stres yapıyorsun ama sen. böyle olmazki. ya hamileysen ve dediğin gibiyse. bırak relax ol. sen çalış yine adet gününe kadar gün aşırı.

canım çok stres yapıyorsun ama sen. böyle olmazki. ya hamileysen ve dediğin gibiyse. bırak relax ol. sen çalış yine adet gününe kadar gün aşırı.

aslında dün akşama kadar takmıyordum ama geçen hafta doktora gittiğimde iki gün içinde çatlar demişti.bizde ona göre çalışmıştık.ama ben testte şimdi eğrelti otu deenini görüyorum gün aşırı mı çalışsak hergün mü ona bile karar veremiyorum kafam çok karıştı

progestan diye bi ilac varmis arkadasim 7 ay denemis doktora gitmis doktor bu ilaci vermis kullandigi ay hamile kalmis hanimlar

perim, hatunice dogru diyorsunuz, ben biraz daha beklesem daha iyi olur belkide.. strese girdim bugun biranda... test yapmak icimden gelmiyor su an, yarin da boyle olursam yapmam herhalde... gecen ay istemeye istemeye yaptigimda negatif gormustum...

cnm bekle demek cok kolay ama beklemesi o kadar kolay degil iste hepimiz bunu biliyoruz ama gecen her dk saat gibi geciyo sanki... beklemek daha mantikli bunu biliyoruz ama sabretmek zor... bana sorarsan bende kesinlikle bekle derim.. bence en azindan bi hafta olmasada bikac gun bekle buarada surekli biseyler ya is cikisi gezmelere fln gitde zmn cabuk gecsin sana

Evet canim, ben de kendime ambargo koydum resmen, aklima bu tarz seyler geldiginde saniyesinde aklimdan cikariyorum..:96: Sukur ki bu aralar cok yogunum, dusunecek pek cok farkli problem bulabiliyorum...
Ben ctesiye kadar bekleyeyim, daha da bekleyemem herhalde...
Ben bat olarak hesapladigimdan biraz daha ileri bir tarih soylemistim... Sonra ovulasyonum gec oldu, soyledigim bat'dan 14 gun onceye denk getirdi...
Simdi kontrol ettim, ilk olarak 1 Nisanda gormusum ovulasyon testinde pozitifi... 2 Nisanda da pozitif gormeye devam etmistim.. Hangisine 14 gun eklemek gerekiyordu emin degilim...:44::44::44: Yoksa pazari mi beklesemmm acaba... iyice kafam karisti simdi...:26::26:

ama arkadaşının problemi varıdr..hormonal bir ilaç diye biliyorum..test falan yapılmadan mı vermş doktor..

evet o hormonal bir ilac olabilir, doktora danismadan alma bence de....

evet canim... yarin yapmiyorum vazgectimm, ama bir onceki postta yazdigim gibi, kafam karisti...:44::44: ctesi mi yapsam, pazar mi... :97::97::97::97:

ama pazar bir isim var... sabah sabah testle ugrasmam zor olabilir..:97::97::97: napsammm.....

Son düzenleme:
evet canim... yarin yapmiyorum vazgectimm, ama bir onceki postta yazdigim gibi, kafam karisti...:44::44: ctesi mi yapsam, pazar mi... :97::97::97::97:

ama pazar bir isim var... sabah sabah testle ugrasmam zor olabilir..:97::97::97: napsammm.....

bence pazar yap cnm insallah kirmizilarin gelmezde pozitifi gorursun tatli
dualarimiz seninle :) valla ben bile seni. icin cok heycanliyim yrn. mubarek gun hepimiz icin dua edi cemm...

buarada bgn hamis bi arkadasima gittim hergun iliskiye girmis gun asiri denememiss bende bundan sonra oyle yapmaya karar verdim kizlarr

canım bence pazartesi yap garanti lsun en az 3 gün geçmiş olsun adetinden

bence de bekle..bta hcg bir günde ikiye katlanıyor..sen zatn biliyorsun bunu..eğer bir gün daha beklersen pozitif görme ihtimalin artar bebişin sendenyse..annesi sen bir gün daha bekle..sonra dokuz ay daha beklersin inşaallah canım..dua ediyorum inşallah hamilesindir..ben de sen gibi sabırsızlıkla bekliyorum seni valla..sonra sıra bana gelince beni bekleriz..:
screamawaycım demin msjı naptımsa karışmış..sanaydı..

canım bence pazartesi yap garanti lsun en az 3 gün geçmiş olsun adetinden

evet kizlar, dediginiz gibi herhalde pazar yapmak daha mantikli.... kendimi insallah tutabilirim...
insallah hamileyimdir, ama umutsuzum ben acikcasi... hic birsey hissetmiyorum...:97::97::97:
hicbir belirti yok... ya kasiklarim bile agrimiyor... yani adet olmaya yakin agrirdi... bakalim nolcak sonum....:96:

içim çok sıkılıyor içimde bir şey böyle yiyip bitiriyor beninamaz kılayım diyorum bir şey engel oluyor o da sıkıyor iyice

farkettimmmm tesekkur ederimmm canimmm, anladimm zaten, cevap verirken toparladim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…