Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ya kizlar, esim bu gece de yok her zamanki gibi.... burda en fazla essiz takilan benim herhalde...

bende varım canım eşim yine yok 12 de gelecek ve ben bugün ovulasyon mikroskobumda eğrelti otu gördüm yani bugünde çalışıcaz.dün akşamda ne olur ne olmaz diye çalışmıştık.artık yine mi yaaaaaaaa demeye başladı kociş

kızlar ya benden gelen ya yerleşme kanaması değilse ...değilse ozaman ne ? 6 gün daha bekleyemeyeceğim çatlamak üzereyim off nasıl oluyo bu yerleşme kanaması benden gelen 2 damla kadar falandı çok değildi yaniii ama belim hiç bu kadar ağrımamamıştı hala ince ince sızı var ve sol kasığımda gerindikçe batmalar oluyoo ...off çıldırmaya az kaldıı

ama arkadaşının problemi varıdr..hormonal bir ilaç diye biliyorum..test falan yapılmadan mı vermş doktor..

Bende aynısını sordum canım. adetlerim duzenli dedi. 7 aydır olmuyo diyince bu ilacı bu ilacı kullan demiş. Evet bende baktım hormonmus rahmin tabakasını kalınlastırıp gebelige eiverişli hale getiriyormus

iyi yapiyorsin canim bence... calisin tabiiki egrelti otunu gorduysen... benimkide gec gelecek... artik iliskiden korkuyorum ben... ya bebek tutunmaya calisiyorsa da, etkilerse onu diye...:97::97:

cnm bgn benim esimde yok dunde yoktu ama yrn gelicek heraldee ...valla yumurtlama donemim cok yaklasti erken yumurtlarim fln diye strese giriyorum esimde yok ya (

canim korkma bence, akinti baslamadiysa ovulasyon baslamamistir... akinti basladiktan yaklasik 1-2 gun sonra yumurta catliyor... yumurta catladiktan sonra 1 gun filan daha vaktin var... daha vaktiniz var yani... calisirsiniz insallah...

canim, bu kadar batma, agri bana cok normal gelmedi... bebek tutunmaya calisiyor bence... insallah hamilesindirr...:81::81::81:

iyi yapiyorsin canim bence... calisin tabiiki egrelti otunu gorduysen... benimkide gec gelecek... artik iliskiden korkuyorum ben... ya bebek tutunmaya calisiyorsa da, etkilerse onu diye...:97::97:

canım etkilemez merak etme sonuçta ilişki rahimi etkilemiyorki bebeişin rahimde.çok ender durumlarda ilişkiyi yasaklıyor zaten doktorlar.

canim, bu kadar batma, agri bana cok normal gelmedi... bebek tutunmaya calisiyor bence... insallah hamilesindirr...:81::81::81:

off güzelim bilmiyorumm eşime söyledim geçen ayda söyledin kesin regli olacaksın diyor yazık kabullenmek istemiyr ama o kanamadan haberi yok tabi söylemedim :18::18:

canım etkilemez merak etme sonuçta ilişki rahimi etkilemiyorki bebeişin rahimde.çok ender durumlarda ilişkiyi yasaklıyor zaten doktorlar.

bilemedim canim, korkuyorum, zaten esim kizmaya baslicak yakinda... ovulasyon zamani disinda yaklastirmiyorum...

off güzelim bilmiyorumm eşime söyledim geçen ayda söyledin kesin regli olacaksın diyor yazık kabullenmek istemiyr ama o kanamadan haberi yok tabi söylemedim :18::18:

bence esinin yaklasimi guzel olmus... cok umitlenmeyin, en kotusune kendinizi hazirlayin, eger hamileysen cokk daha sevinirsiniz....:81::81:

Son düzenleme:
bilemedim canim, korkuyorum, zaten esim kizmaya baslicak yakinda... ovulasyon zamani disinda yaklastirmiyorum...

canım ben eşimin bana yaklaşmak isteyeceğini de sanmıyorum bundan sonra geçen hafta hergün çalıştık.bugün de aradım ovulasyonum yeni başlamış çalışmamız lazım dedim.geçen hafta boşunamı çalıştık yaaaa dedi

bence bunlar hamilelik belirtileri..ben ilkinde yaşamıştım aynısı.

kizlar yaa dizilerde bile hamile sezoni acildi kafayi yiycem:)
fatmagulun sucu ne hamile bende onlari bob bon izliyorum iste :)))

kızlar benim durumun daha da kötü... face de olan arkadaşlarım beni hamile olarak biliyorlar ve doğuma ne kadar kaldı diye soruyorlar...

Buda ister istemez üzüyor insanı

şuan 6 aylık olacatı.

yaaaa be çok duygusallaştım.... Eşimde yok yanımda.........

üzme kendini canım daha zamanı gelmemiş demdkki hem sana tutunamadığına göre sağlıklı değilmiş demdkki bebiş.Allah daha sağlıklısını vermek için almış onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…