içim çok sıkılıyor içimde bir şey böyle yiyip bitiriyor beninamaz kılayım diyorum bir şey engel oluyor o da sıkıyor iyice
içim çok sıkılıyor içimde bir şey böyle yiyip bitiriyor beninamaz kılayım diyorum bir şey engel oluyor o da sıkıyor iyice
ya kizlar, esim bu gece de yok her zamanki gibi.... burda en fazla essiz takilan benim herhalde...
ya kizlar, esim bu gece de yok her zamanki gibi.... burda en fazla essiz takilan benim herhalde...
ama arkadaşının problemi varıdr..hormonal bir ilaç diye biliyorum..test falan yapılmadan mı vermş doktor..
bende varım canım eşim yine yok 12 de gelecek ve ben bugün ovulasyon mikroskobumda eğrelti otu gördüm yani bugünde çalışıcaz.dün akşamda ne olur ne olmaz diye çalışmıştık.artık yine mi yaaaaaaaa demeye başladı kociş
cnm bgn benim esimde yok dunde yoktu ama yrn gelicek heraldee ...valla yumurtlama donemim cok yaklasti erken yumurtlarim fln diye strese giriyorum esimde yok ya(
kızlar ya benden gelen ya yerleşme kanaması değilse ...değilse ozaman ne ? 6 gün daha bekleyemeyeceğim çatlamak üzereyim off nasıl oluyo bu yerleşme kanaması benden gelen 2 damla kadar falandı çok değildi yaniii ama belim hiç bu kadar ağrımamamıştı hala ince ince sızı var ve sol kasığımda gerindikçe batmalar oluyoo ...off çıldırmaya az kaldıı
iyi yapiyorsin canim bence... calisin tabiiki egrelti otunu gorduysen... benimkide gec gelecek... artik iliskiden korkuyorum ben... ya bebek tutunmaya calisiyorsa da, etkilerse onu diye...:97::97:
canim, bu kadar batma, agri bana cok normal gelmedi... bebek tutunmaya calisiyor bence... insallah hamilesindirr...:81::81::81:
canım etkilemez merak etme sonuçta ilişki rahimi etkilemiyorki bebeişin rahimde.çok ender durumlarda ilişkiyi yasaklıyor zaten doktorlar.
off güzelim bilmiyorummeşime söyledim geçen ayda söyledin kesin regli olacaksın diyor yazık kabullenmek istemiyr ama o kanamadan haberi yok tabi söylemedim :18::18:
bence esinin yaklasimi guzel olmus... cok umitlenmeyin, en kotusune kendinizi hazirlayin, eger hamileysen cokk daha sevinirsiniz....:81::81:
bilemedim canim, korkuyorum, zaten esim kizmaya baslicak yakinda... ovulasyon zamani disinda yaklastirmiyorum...
kızlar ya benden gelen ya yerleşme kanaması değilse ...değilse ozaman ne ? 6 gün daha bekleyemeyeceğim çatlamak üzereyim off nasıl oluyo bu yerleşme kanaması benden gelen 2 damla kadar falandı çok değildi yaniii ama belim hiç bu kadar ağrımamamıştı hala ince ince sızı var ve sol kasığımda gerindikçe batmalar oluyoo ...off çıldırmaya az kaldıı
bence bunlar hamilelik belirtileri..ben ilkinde yaşamıştım aynısı.
canım ben eşimin bana yaklaşmak isteyeceğini de sanmıyorum bundan sonra geçen hafta hergün çalıştık.bugün de aradım ovulasyonum yeni başlamış çalışmamız lazım dedim.geçen hafta boşunamı çalıştık yaaaa dedi
cokk dogruu demis ama yaa.... napsin, yazik.. hep calis calis...
kızlar benim durumun daha da kötü... face de olan arkadaşlarım beni hamile olarak biliyorlar ve doğuma ne kadar kaldı diye soruyorlar...
Buda ister istemez üzüyor insanı
şuan 6 aylık olacatı.
yaaaa be çok duygusallaştım.... Eşimde yok yanımda.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?