Kızlar çıkmışşşş negatif....
canım bende aslında aynı şeyi umutdenize söylemek istemiştim idrarda negatif çıkmış üzülme yani kesin sonuç değil bu demek istemiştim yanlış anlaşıldım galiba
iyi akşamlar birazda buraya takılayım dedim nbersiniz
Pek iyi değiliz be ablacım, kardeşlerimizden biri bugün kan testi yaptırdı, negatif çıktı, biz de önce üzüldük ama sonra düşündük ki daha adeti gecikmedi, bakalım günü geçsin sonra tekrar test yaptırır. Kısacası umitsizliğe kapılmak yok. Sen nereden?
hımss çok iyi anlıyorum sizleri inş. gereksiz bir üzüntüdür, regl si gecikir mutlu haberleri alır inş. sonrada bilzer alalım inş., ben çok uzun zamandır üyeyim bu siteye ama 5 aydır buralardayım, 5 ayın 2 ayı tedavi gei kalanı bebiş çalışmaları oldu bu ay tam 9 gün regl gecikt çok umutlandım çok sevindim fakat maalesef stres üzüntü insan vucudunu çok eetkiliyor, hayırlısı allah herkesin dualarını kabul etsin bebiş isteyenlerin kucakları boş kalmasın inş.
evet 1 .günü kan testi yaptım 2 tanede idrar ama negatifti yinede umutla bekledim belki geç döllenme olmuştur diye maalesef oda olmadı gerildim falan gelince rahatladım biraz ağladım zırlaıdm şimdi normale döndüm biranöce bitsinde çalışmalara devam edelim.9 gün gecikti ve test yaptırdınmı?
evet 1 .günü kan testi yaptım 2 tanede idrar ama negatifti yinede umutla bekledim belki geç döllenme olmuştur diye maalesef oda olmadı gerildim falan gelince rahatladım biraz ağladım zırlaıdm şimdi normale döndüm biranöce bitsinde çalışmalara devam edelim.
sen nezamanda beri düşünüyorsun canım
Biz de aralık ayında korunmayı bıraktık, ocakta hamile kaldım, ve düşürdüm bebişimi, doktor 2 regl gör sonra çalışmalara devam dedi, ben de ilk reglimi yeni gördüm, ikincisinden sonra yani martta değil nisanda hamile kalma şansım olacak ALLAH izin verirse. Yeni topikmi açsam Nisan ayında hamile kalmayı bekleyen anneler diye????? açarım ama inşallah mart listesindekilerden kimsenin nisan topiğine girmeye ihtiyacı kalmaz:)herkesin hamiş haberini mart ayında duymak istiyoruz İnşallah! Peki reglin başladımı?
Biz de aralık ayında korunmayı bıraktık, ocakta hamile kaldım, ve düşürdüm bebişimi, doktor 2 regl gör sonra çalışmalara devam dedi, ben de ilk reglimi yeni gördüm, ikincisinden sonra yani martta değil nisanda hamile kalma şansım olacak ALLAH izin verirse. Yeni topikmi açsam Nisan ayında hamile kalmayı bekleyen anneler diye????? açarım ama inşallah mart listesindekilerden kimsenin nisan topiğine girmeye ihtiyacı kalmaz:)herkesin hamiş haberini mart ayında duymak istiyoruz İnşallah! Peki reglin başladımı?
ah kıyamam sana çok üzüldüm, inş. Allah sağlıklıbebişler versin, ama birde iyi yönünden bak doğrugan bir hatuncuksun inanıyorum nisan ayındada güzel haberleri alacaksın eminim buna, çok bekletmesin Allahım, açma açma çok erken nisan için, biliyorum sen sabırsızlanıyorsun biran önce gelsin istiyorsun ama ay ne bilim ya hayırlısı inş. bu konular hassas yorumada pek gelmiyor,
Reglim 24 şubat itibariyle başaldı şükür darısıda bitmeye bve önümüzdeki 9 ay boyuncada gelmesin inş. onun yeirne bebiş gelsin:)))
kimyasal gebelıkmı geçirdin ? bende bu ay kımyasal gebelık sonucu bebegımı düşürdümde
Sorun değil, canım, zaten kan testi sonucu çıktı ve negatif, ama böyle olabiliyor bir kaç gün sonra bakalım, adeti gecikecekmi? gecikirse önce idrar, pozitif çıkarsa da kan testi yapar bakalım. Kadriyede, bikeresevdimde yani battan 13 gün sonra pozitif çıkmış, yani böyle durumlar gerçekten olabiliyor, ALLAH mart ayında hepinizin hamiş adayından anne adayına dönüşmenizi nasip etsin inşallah!
evet canım 13 gün geçmişti öyle pozitif çıkmıştı benim dış gebelik geçirmeme geç döllenme sebeb oldu zaten inşallah bunda böyle olmaz 7 gün geçti negatif 13 gün geçti pozitif ne olduysa o bir haftadmı olduki acaba nihalcim bak hiç bunu araştırmadım ben günüm geçti negatif çıktı adet görmedim ama ilişkiye devam etmiştik :44:
İnşallah canım, dediğim gibi, inşaalah en yakın zamanda hamile adayından anne adayına dönüşelim inşallah!
evet kimyasal gebelikti, yani daha kese görünmeden düştü bebiş. Sana da geçmiş olsun canım. Doktorun sana da yasak koydumu 1 ay veya 2 ay?
tsk ederım cnm ... drum bana 1 ay korunsan ıyı olur dedı ama başka bı dr a sordum gerek yok dedi. sonucta kürtaj olmadan vücut kendılıgınden gebelıgı adetle dışarı atıyor dedi. Ne bılıyım kafam karıştı bnmde... Burda kımyasal gebelıkle ılgılı bı topıkte de düşükten snrakı ay hemen sağlıklı gebelık yaşayan ınsanların yazısını okuyunca korunmuyorum ama hamıle kalmak ıcınde çaba sarfetmıyorum , yumurtlamamı hesaplamıyorum yada dıkkat etmıyorum bazı seylere gıbı
yeni yaşın kutlu olsunumarım güzel haberlerle dolu bir yaş olur
nice senelerebenim de 4 gün önce 27 oldu
tsk ederım cnm ... drum bana 1 ay korunsan ıyı olur dedı ama başka bı dr a sordum gerek yok dedi. sonucta kürtaj olmadan vücut kendılıgınden gebelıgı adetle dışarı atıyor dedi. Ne bılıyım kafam karıştı bnmde... Burda kımyasal gebelıkle ılgılı bı topıkte de düşükten snrakı ay hemen sağlıklı gebelık yaşayan ınsanların yazısını okuyunca korunmuyorum ama hamıle kalmak ıcınde çaba sarfetmıyorum , yumurtlamamı hesaplamıyorum yada dıkkat etmıyorum bazı seylere gıbı
3 martta adet olcaktım erken bile geldi benim bu ayda olmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?