üzme kendini canım daha zamanı gelmemiş demdkki hem sana tutunamadığına göre sağlıklı değilmiş demdkki bebiş.Allah daha sağlıklısını vermek için almış onu
kızlar benim durumun daha da kötü... face de olan arkadaşlarım beni hamile olarak biliyorlar ve doğuma ne kadar kaldı diye soruyorlar...
Buda ister istemez üzüyor insanı
şuan 6 aylık olacatı.
yaaaa be çok duygusallaştım.... Eşimde yok yanımda.........
iyi aksamlar guzellikler.......... nasilsini herseyler yolunda insallah... iki gundur var mi guzel haber... bekleyen hepimize cici cici haberler insllahhhh
kızlar benim durumun daha da kötü... face de olan arkadaşlarım beni hamile olarak biliyorlar ve doğuma ne kadar kaldı diye soruyorlar...
Buda ister istemez üzüyor insanı
şuan 6 aylık olacatı.
yaaaa be çok duygusallaştım.... Eşimde yok yanımda.........
*** İlişkiden 2 saat önce sert bır kahve eşinizin sperm hareketlerını uyarmaktadır. ***
Kızlarr bı sıtede aynen bunu okudum hızlı ve kolay hamıle kalmanın şartları arasında :)
pastirmanin zarari var mi eger hamileysem...? biraz once yedimde...
ama cig degil....az da olsa pismisti....:26:
evet biz 3 aydir uyguluyoruz bunu... :81::81::79::79:
canım zararlı olabılırr cunku çiğ et zararlı e senınkıde az pişmiş dıyosun bılmıyorum yemeeee dur :)
ayyyy adama tam ezıyet :)
cnm sen bu ay günaşırımı denedın ?
yedim bile...:26: ya ama cig yemedim... yerken cok iyi pismedigini farkettim...:26:
neysee... zaten buyuk ihtimal gorcem kirmizilari...
yok canim ben sadece ovulasyon gunu denedim....
Ovulasyon testınde pozıtıfı gordugun gun denedın yanı oylemı ? Ayrıca ne oyle hemen umutsuzluga kapılmışsınnnn aaa altın gunu degerlendırmıssın işte ne guzel :)
iyi geceler kızlar...sabahtan beri okyorum öle...ve inanıyorum Allahım bizim bu hallerimizi görüp bize evlatlarımız verecektir...yatıoruz bebiş,,kalkıyoruz bebiş..
artık rüyamda bile topicteimm
iyi gecelerrr tatlim....:80:
dün gece rüyamda seni gördüm canım..sacın kısaydı yani küt okdrnı hatrlıyorum snle ilgili...test yapıosn veee pozitif cıkıoama bn eşime gidip hamile olduğumu söylüorum felan filan..
bnd umut yok inşallah snde bebiş olduunun göstergesi olur bu rüyaa
dün gece rüyamda seni gördüm canım..sacın kısaydı yani küt okdrnı hatrlıyorum snle ilgili...test yapıosn veee pozitif cıkıoama bn eşime gidip hamile olduğumu söylüorum felan filan..
bnd umut yok inşallah snde bebiş olduunun göstergesi olur bu rüyaa
ayyy gercektenn miiii.. tuylerim diken dikennn oldu....
pozitif mi cikiyoooo, hafta sonu yapcam test, insallah cikarrrrr....:81::81::81:
sacim ne kadar kisaydi? belki gercekten beni gormussundur....
ayyy gercektenn miiii.. tuylerim diken dikennn oldu....
pozitif mi cikiyoooo, hafta sonu yapcam test, insallah cikarrrrr....:81::81::81:
sacim ne kadar kisaydi? belki gercekten beni gormussundur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?