omuzlarında bile deildi çene hizasında...hemde hic beklemedn ikinci cizgi cıktı..inşallah cıkar inşallah canımm..bn ermiş snd hamiş olursunn ozaman
bn cıkıorum kızlar hepinze iyi iyi iyi geceler tabi banada
pastirmanin zarari var mi eger hamileysem...? biraz once yedimde...
ama cig degil....az da olsa pismisti....:26:
yeme guzelim sen bekle.. bende toxoplasmose (toksoplazma) var mesela amilelikte cig et yani slam sucuk pastirma a pismis et vb . yiyemiyorum. Allah korusun bebege cok zarar.... $
bu rada cnim listeyi yolladigin icin cok mersiiigecmise donemedim de bugun
kizlar nisan topici de varya baktim sayfa sayilari yaklasmis bize.. bende dahil olmak uzere tembellestik mi ne yahu.. aaaaaaaaa yalniz kalmisimmm
Canim, evet pozitifi gordugumuz gunun gecesi denedik sadece...
Bilmiyorum ama olmayacak bence... Hicccbir belirti filan yok, oyle takiliyorum....
seninde ovulasyonun yaklasiyor... simdiden calismalara baslamis olman gerek... ovulasyondan bir hafta filan onceden baslayin diyorlarrdi....:80:
basliycaz cnm ama kocis bi gelse :))
hayirlisi dur bakalim insallah 12 den vurmussundur hedefi tatlim hemen umutsuzluga kapilma lutfen, belirtisi olmayip hamile oldugunu ogrenen cok hamile var sende ins onlardan birisindir
insallah tatlim...
esin geldikten sonra ihmal etmeyin sakin, gun asiri calisin...
bu arada feryalda ortaliktan kayboldu, esi 12de gelecekti ve calisacaklardi...
yedim bile...:26: ya ama cig yemedim... yerken cok iyi pismedigini farkettim...:26:
neysee... zaten buyuk ihtimal gorcem kirmizilari...
yok canim ben sadece ovulasyon gunu denedim....
benimde yumurtlama donemimde oldu hatunicecim hala da devam ediyor. Bebek dusunmeden onceki donemlerimde hic boyle seyler hatirlamiyorum ama :26:
kızlar ya benden gelen ya yerleşme kanaması değilse ...değilse ozaman ne ? 6 gün daha bekleyemeyeceğim çatlamak üzereyim off nasıl oluyo bu yerleşme kanaması benden gelen 2 damla kadar falandı çok değildi yaniii ama belim hiç bu kadar ağrımamamıştı hala ince ince sızı var ve sol kasığımda gerindikçe batmalar oluyoo ...off çıldırmaya az kaldıı
benim regl. tarihim bugün bakalim ama adet olucagima dair herhangi bir belirti yok gecen ay 6 gün gec adet oldum. Dogm kontrl hapini biraktim 2 ay normal düzenli gitti gecen ay düzensizlesti bu ayda bilmiyorum ne zaman olurum bugün tam 28. günüm
hap kullanmadan öncede hep düzenliydi erken olurdum gec olmazdim 25. gün 26 gün en gec olurdum regl.
bu ay benim umudum yok carsamba test yaptim negatif cikti
insallah tatlim...
esin geldikten sonra ihmal etmeyin sakin, gun asiri calisin...
bu arada feryalda ortaliktan kayboldu, esi 12de gelecekti ve calisacaklardi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?