Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kimyasal gebelikle rahimin alakası yokki. Yumurta döllenıyor ve rahıme yerleşmeden düşük ile sonuçlanıyor. Yani aslına bakarsan sorun zaten yumurtanın döllenmesi değil, rahime yerleşmesi...Ne biliyim hakkımızdan hayırlısı. Eğer merak edip adet günümde kan testi yaptırmasaydım kimyasal gebelik geçirdiğimi bilmeyecektım bıle çünkü adet günümden 3 gün sonra düşük oldu. Adetim gecikti sanacaktım , insanın başına ne gelirse meraktanmış derler ya doğruymuş

ben bu yazının aynısı nerede okudum??okuduğuma eminm... burada hangi topikte? yada itiraf.com mu??

ben de yaşadım yaşadıklarınızı, Allah kimseye de yaşatmasın...benim doktorum hiç dinlenme vermedi.. çünkü bebek veya kese hiç birşey rahme gitmedi ki kandaydı ve gitti.. rahmin dinlendirilmesi gereken bir durum yok ortada..wifeof demon sen bir doktora daha mı gitsen?? çünkü rahimle ilgili bir durumu senin de yaşadığını düşünmüyorum.. biz hemen başladık...

çok teşekkür ederim desteğin için allah hepimize sağlıklı sıhatli bebişler versin...ama bugün kahverengi bi leke geldi çok erken aslında regl 3 mart acaba başka bir anlamı olablirmi yoksa umudum öbür ayamı kaldı

canım sen yinede bi doktora danış ama adetten önceki kahverengi kanamalar yerleşme kanaması da olabiliyor ama diyorum ya bi doktora danış sen başka bir tehlike varsa erkenden önlemi alınır inşallah hamilesindir canım ya bi hamile görelim artık

canım kanama sürekli bir haldemi geldi yoksa damla damla geldi bittimi çünkü aynısını ablam yaşadı hatta 6 aya kadar her ay ufak ufak kananmaları oldu hemen ümidini kaybetme fazlada umutlanma Allahtan hayırlısı dileğimiz hamile olmandan yana inşallah

ben bu yazının aynısı nerede okudum??okuduğuma eminm... burada hangi topikte? yada itiraf.com mu??

Yok canım yine burda okumuşsundur...Çünkü burada çocukluk anılarınızı paylaşırmısınız diye bir bölüm vardı oradada anlatmıştım bunu

Arkadaşlar merhaba günaydın.....Deliyim ben yaaa bugünde erkenden kalktım...Dün biraz ağladım üzüldüm ama şimdi iyiyim çünkü beni seven bi sürü insan var çevremde ben üzülünce üzülen ben gülünce gülen bunun için mutluyumBakalım adet bi geçsin o zaman net sonuç alacağıma inanıyorum çok umutlanmamak şartıyla...Bu arada ben istanbulu çok seviyorum (bursada yaşıyorum)Eşim iki günlük istanbul kaçamağı yapalım dedi dün moralim çok bozuk olunca bende çok sevindim..Belki hafta sonu sizinle olamayabilirimm o yüzden yazıyorum sizi çok çok çokkkkkkkkkkkk seviyorum iyiki varsınızzzzz(çok yazışmayın yaaa sonradan okuması zor geliyorrrr)

gunaydın kızlarrr
bır sorum olucak
Gecen cınsıyet forumunda bır arkadasımız sagolsun hesaplamısdı benım son uc adetıme gore ılıskı gunlerımı
17 subat cıkmısdı
ben 21 subatta kan testı yapotım negatıf
20 subatta felan ıdrarda negatıfdı zaten ben tamamen psıkolojıkmen rahatlamak ıcın test yapdımkı bosu bosuna adet gunune kadar sancı cekmıyım dıye
Bugun beklenen adet tarıhım bır gun gecıkdı ama hıc bır belırtıde yok
zaten 2 aydır 29 gunde bır oluyordum
belkıde normal gecıkmedır dıye dusunuyorum
Ayrıca suan ıdrarda baksam olurmukı ?
yemekde yedım ama :S
Hamıleysemde degılsemde ogreneyım bolede zor ya :d
halbukı ben hamıle olmadıgıma cok ınandırdım kendımi yanıo adetım bole bır olaydan gecıkmez sanırım

Günaydın kızlar,benim kasık ve bel ağrılarım devam ediyor,daha önce de demiştimya aynı adet sancısı gibi,ama bu ay nedense 9-10 gün önceden başladı hem de çok sık,anlayamadım ya,ben galiba umudumu yitiriyorum,sanki adet olcakmışım gibi geliyo bu ay,zaten 5-6 gün kaldı,az kaldı,görücez bakalım ama umudum yok :84: :84:

günaydınlar gülüm gez bence en güzel moral bu biz seni bekliyoruz pazartesiye görüşürüz.

Günaydın kızlar,,

KAsıklarımda bi gerginlik var,yüzüstü uzanınca mesela sancıyo.Bacaklarımı hep karnıma bükme ihtiyacı duyuyorum.Sizde de var mı böyle şeyler...

hayırlısı olsun canım benim bazı kişler hamile olduğunu anlamıyormuş.kasık ve bel ağrısı adet belirtiside olabiliyor bebek olduğu anlamınada gelebiliyor.inşaallah bebiş belirtisidir.bekleyelim hayırlısı gülüm.

çıkabilir belki canım ama kan testi daha güvenilir.idrarda bazı kişilerde 7-8 gün sonra çkabildiğide oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…