3 martta adet olcaktım erken bile geldi benim bu ayda olmadı(
Geçmiş olsun cnm
bence 1 ay korun, rahmin dinlenmesi gerekiyormuş, en az 1 regl geçmesi gerekirmiş. Ben de başka bir doktora da sordum, o da 3-4 ay dedi, kadın yaşlı ve tecrübeli bir doktor, demek ki tedbirli davranmayı seven doktorlar bekletiyorlar en az 1-2 ay. Yine de hayırlısı olsun diyelim, Ben korunmaya devam ediyorum, tekrarlayabilirmiş düşük eğer rahim dinlenmezse.
çok saoll... Allah hepimize sağlıklı bebişler nasıp etsın inşallah
Kızlar ben küçükken çok mız mız mışım annem artık bıkmış bi yöntem bulmuşşş hiç unutmam hep anarım böyle annemiiii....
Bakmış bu sürekli ağlıyo bi odaya kilitlermiş nurhan ağla ağla çık dermiş...Bende ağla ağla ağla sonra kapıyı tıklatırmışımmm annneeeee bittti açççç
tsk ederım cnm ... drum bana 1 ay korunsan ıyı olur dedı ama başka bı dr a sordum gerek yok dedi. sonucta kürtaj olmadan vücut kendılıgınden gebelıgı adetle dışarı atıyor dedi. Ne bılıyım kafam karıştı bnmde... Burda kımyasal gebelıkle ılgılı bı topıkte de düşükten snrakı ay hemen sağlıklı gebelık yaşayan ınsanların yazısını okuyunca korunmuyorum ama hamıle kalmak ıcınde çaba sarfetmıyorum , yumurtlamamı hesaplamıyorum yada dıkkat etmıyorum bazı seylere gıbı
canım hemen korkma bence kasıklarda batma hamilelik belirtiside olabiliyor ben ilk hamileliğimde kasığımdaki ağrılardan uyuyamıyordum birde yürürken bile göğüslerim acıyordu inşallah hamilesindir canım benim kafanı rahat tutmaya çalış
çok teşekkür ederim desteğin içinallah hepimize sağlıklı sıhatli bebişler versin...ama bugün kahverengi bi leke geldi çok erken aslında regl 3 mart acaba başka bir anlamı olablirmi yoksa umudum öbür ayamı kaldı
ben bu yazının aynısı nerede okudum??okuduğuma eminm... burada hangi topikte? yada itiraf.com mu??
çok teşekkür ederim desteğin içinallah hepimize sağlıklı sıhatli bebişler versin...ama bugün kahverengi bi leke geldi çok erken aslında regl 3 mart acaba başka bir anlamı olablirmi yoksa umudum öbür ayamı kaldı
ben bu yazının aynısı nerede okudum??okuduğuma eminm... burada hangi topikte? yada itiraf.com mu??
hoş geldincanım aramıza listemiz tabiki var sen batını ve yaşını yaz arkadaşlar ekler seni listeye
cimeka sen bir itiraf.com müdavimlerindemisin her gece okumadan uyumadığım bir site
Arkadaşlar merhaba günaydın.....Deliyim ben yaaa bugünde erkenden kalktım...Dün biraz ağladım üzüldüm ama şimdi iyiyim çünkü beni seven bi sürü insan var çevremde ben üzülünce üzülen ben gülünce gülen bunun için mutluyum Bakalım adet bi geçsin o zaman net sonuç alacağıma inanıyorum çok umutlanmamak şartıyla... Bu arada ben istanbulu çok seviyorum (bursada yaşıyorum)Eşim iki günlük istanbul kaçamağı yapalım dedi dün moralim çok bozuk olunca bende çok sevindim.. Belki hafta sonu sizinle olamayabilirimm o yüzden yazıyorum sizi çok çok çokkkkkkkkkkkk seviyorum iyiki varsınızzzzz (çok yazışmayın yaaa sonradan okuması zor geliyorrrr )
Günaydın kızlar,benim kasık ve bel ağrılarım devam ediyor,daha önce de demiştimya aynı adet sancısı gibi,ama bu ay nedense 9-10 gün önceden başladı hem de çok sık,anlayamadım ya,ben galiba umudumu yitiriyorum,sanki adet olcakmışım gibi geliyo bu ay,zaten 5-6 gün kaldı,az kaldı,görücez bakalım ama umudum yok :84: :84:
gunaydın kızlarrr
bır sorum olucak
Gecen cınsıyet forumunda bır arkadasımız sagolsun hesaplamısdı benım son uc adetıme gore ılıskı gunlerımı
17 subat cıkmısdı
ben 21 subatta kan testı yapotım negatıf
20 subatta felan ıdrarda negatıfdı zaten ben tamamen psıkolojıkmen rahatlamak ıcın test yapdımkı bosu bosuna adet gunune kadar sancı cekmıyım dıye
Bugun beklenen adet tarıhım bır gun gecıkdı ama hıc bır belırtıde yok
zaten 2 aydır 29 gunde bır oluyordum
belkıde normal gecıkmedır dıye dusunuyorum
Ayrıca suan ıdrarda baksam olurmukı ?
yemekde yedım ama :S
Hamıleysemde degılsemde ogreneyım bolede zor ya :d
halbukı ben hamıle olmadıgıma cok ınandırdım kendımi yanıo adetım bole bır olaydan gecıkmez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?