Kizlar, o postu yazdiktan sonra yatmadan cok acik pembe lekelenme oldu... Camasirima bile gelmedi yani, cok az...
Oturdum agladim gece, sinirlerim bozuldu...
Sabah erkenden test yaptim, bari negatifi goreyim de kafam rahatlasin da adetim artsin diye.. Negatifi gordum tabiki testte, dusa filan da girdim artsin adetim diye.. Geceki lekelenmeden sonra henuz daha birsey gormedim... Biran once baslasin diye bekliyorum...:97::97::97::97:
Canim cok sIkkIn...Bu ay da olmadi... Cocugum filan olmuyor yani benim... Yas 30a yaklasti...:97::97::97:
Canim, boyle dongulerdeki uzamalar kimyasal gebelik yuzunden olabilir yani...? Burdaki testler de hic supheye firsat vermiyor... Silik cizgi aradim, yok.. cok net tek cizgi...Kimyasal gebelikte idrar testinde silik de olsa gorulmesi gerekiyor sanirim... Benim kimyasal gebelik bile degil yani bence...
kızlar reglime son 7 gün kala pembemsi kan geldi bugünde 5 gün kala kahverengi akıntılar geliyor noluyor yaa bat 20 nisan karnımda hafif bi sancı var sizce ne bu yaa potbori yapıyor vücüdüm resmen offf bebek tutunduğunda gelen kahverengi akıntı kaç gün sürüyorr yada ne kadar oluyorr ?
screamaway canım üzülme lütfen. 3 ay olmadı diye hiç olmayacak lafları falan,hiç yakıştıramadımdur bakalım bu ay olmadı diye sorun olacak diye bir kural yok. hiç sorunu olmadan aylarca uğraşanlar var.
neden türkiyeye gelmeyi bekliyorsun orda zormu oluyor doktor işleri?
stres yapma bekle gelsin kırmızılar mayıstada gün aşırı 1 ay boyunca çalış balım,öyle yumurtlama günlerini bekleme. belki test yanılttı sizi bu ay. Allahım gönlüne göre versin inşallah.
canim üzülme bak bende tets yaptim benimde tek cizgi en belirgin sekilde cikti valla bakalim nezaman adet olucam biran önce olsam bare. insan üzülüyor ama napalim hayirlisi olsun.
Screamaway cnm üzülme dicem ama üzüleceksin biliyorum yaşamayan bilemez tabii ben ilk deneme olmasına rağmen yıkıldım. sana söliceğim şu ki ; sadece yumurtlama döneminde birlikte olmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam ? normal zamanlarda günaşırı, yumurtlama günlerinde her gün deneyin bebeğim.şansınızı arttırın. zaten şu an bunları belki de boşa konuşuyoruz henüz kırmızıları görmemişsin umut war yani. sana Tr den mis kokulu öpücüklerimi yolluyorum bebeğim
canım hayırlısı neyse o olsun sıkma canını .... benimde umudum kalmadı bugünde kahverengi akıntı gelmeye başladıı off off
Canıııım üzülme ne olur kıyamam... Olacak Allah'ın izniyle ama var demekki daha vaktine..
yaa kizlar olumlu düsünelim ki olumlu olsun hersey
yapmayin yaa durun bakalim bende dogm kontrl hapi kullandim diye pismanim
screamaway sen kac yillik evlisin sende dogm kontrl hapi mi kullaniyordun ß
Canım benim kimyasal gebelik dedi doktor bana ama benim testte silik çizgiden eser yoktu..
Dur bakalım hele bi adetin gelsin tam olarak..
kızlar reglime son 7 gün kala pembemsi kan geldi bugünde 5 gün kala kahverengi akıntılar geliyor noluyor yaa bat 20 nisan karnımda hafif bi sancı var sizce ne bu yaa potbori yapıyor vücüdüm resmen offf bebek tutunduğunda gelen kahverengi akıntı kaç gün sürüyorr yada ne kadar oluyorr ?
Kizlar, o postu yazdiktan sonra yatmadan cok acik pembe lekelenme oldu... Camasirima bile gelmedi yani, cok az...
Oturdum agladim gece, sinirlerim bozuldu...
Sabah erkenden test yaptim, bari negatifi goreyim de kafam rahatlasin da adetim artsin diye.. Negatifi gordum tabiki testte, dusa filan da girdim artsin adetim diye.. Geceki lekelenmeden sonra henuz daha birsey gormedim... Biran once baslasin diye bekliyorum...:97::97::97::97:
Canim cok sIkkIn...Bu ay da olmadi... Cocugum filan olmuyor yani benim... Yas 30a yaklasti...:97::97::97:
bitanem üzülmek için daha erken..olmadı olmuycak diye düşünme hemen..allahın bize ne zaman nasip edeceğini bilemeyiz..bak ben ilkinde ilk ay hamile kaldım ve düşürdüm..şimdi 6 denememdeyim..olmazsa üzülmüycem çünkü olupta düşmesi daha üzücü bunu yaşayan bilir..geç olsun ama sağlıklı olsun..sıkma canını daha üçüncü denemedeymişsin ve çok erken..daha kırmızıları tam olarak görmedende üzme kendini..varsa da düşmesin bebeğin..üzüntü çok tehlikeli biliyorsun..
Screamaway canım sen bi kafanı dağıt istersen.. topikten çık, dışarda hava güzelse ve bugün çalışmıyorsan gez dolaş.. bişeylerle uğraş.. Ama SAKIN AĞLAMA
screamaway canım üzme kendini. ağlamada.. birşey yoktur sabırlı ol.rabbim bizide böyle sınıyor demekki. türkiyeye ne zaman geleceksin? fazla geciktirmeden kontrollerini ol. eğer çok geçse gelme tarihin o zaman orda sor soruştur vardır illaki iyi doktor. bide ordada burdada doktora 3 aydır olmuyor deme daha çok söyle. 1-1,5 sene felan deki ilgilensinler.
Ben haziranda 6 senelik evli olcam canim.. Ondan da canim sIkIliyor zaten... Bu kadar uzun sure evli olup, cocuk sahibi degilim henuz...
Evliligimin ilk 6 ayinda dogum kontrol hapi kullaniyordum.... Sonra kullanmadim... Esim korundu hep...:97:
Eeee diğer kızlar bugün ne yapıyorlar bakalım??
Hatunice eşinin köyüne gidiyormuş,ben de biraz sonra komşuma gidicem oturmaya)
Bugünün planlarını alalım kızlarrr??
Screamaway kaç yıllık evlisin?Ne kadardır korunuyorsun?Hap falan mı kullandın?
Cevapla bakalım tabii istersennn:80:
Ben haziranda 6 senelik evli olcam canim.. Ondan da canim sIkIliyor zaten... Bu kadar uzun sure evli olup, cocuk sahibi degilim henuz...
Evliligimin ilk 6 ayinda dogum kontrol hapi kullaniyordum.... Sonra kullanmadim... Esim korundu hep...:97:
canım yazmıyorum ama devamlı takipteyim kafa dinlemeye çalışıyorum bu ayyy sen böyle yazınca içim gitti.yanındayım birtanem.bak 3 ay olmuş ben 1 senedir bekliyorum bende sen gibiydim taki geçen aya kadar doktor doktor gezdim olmadı eşimide sürükledim doktor için şehir dışına bile çıktık.normal herşey normal dedi doktor.dedim 1 sene oldu artık klomen verdi geçen ay süreci hızlandıralım diye kullandım 3 yumurta oluştu adetim 9 gün geçti.sonuç soracaksın bildiğin gibi hüsran.yıkıldım resmen yıkıldım.sonra dedimki kendime sen ne yapıyorsun yaaa taktir allahın neyi zorluyorsun RABBİMİN HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ bu laf öyle huzur veriyorki bana.sende düşün allahım ol derse olacak yıkımla bişey elde edemeyiz tevekkül etmeliyiz.
ben evdeyim,yine...!belki akşama kocişi kandırırsam dışarı çıkarız ama şimdilik bişi yok.
üff ya benim neden komşum yok. memeleketimi özledimmmm
Canimmmm, az once yazmistim bunlari... Yine buraya alinti yapiyorum:
Kalbimin, tatlim o kadar dogru diyorsun ki, olmamasinin bir anlami vardir elbet...Ama cok agir geliyor artik...
Simdi bir yandan internetten arastiriyorum da, erkekler icin sperm konsantrasyonunu ve hareketliligini filan olcen testler varmis... Evde yapilabiliyor yani... Esimi doktora gitmeye ikna etmem zor... Bunlardan almayi dusunuyorum.. Bari evde yapsin once test....:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?