Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canıııım üzülme ne olur kıyamam... Olacak Allah'ın izniyle ama var demekki daha vaktine..

Canım benim kimyasal gebelik dedi doktor bana ama benim testte silik çizgiden eser yoktu..
Dur bakalım hele bi adetin gelsin tam olarak..

valla bir fikrim yok canım. bir doktora gitsen. umarım hamiş kalmışsındırda ondan oluyordur:97:

yaa kizlar olumlu düsünelim ki olumlu olsun hersey

yapmayin yaa durun bakalim bende dogm kontrl hapi kullandim diye pismanim

screamaway sen kac yillik evlisin sende dogm kontrl hapi mi kullaniyordun ß

canim üzülme bak bende tets yaptim benimde tek cizgi en belirgin sekilde cikti valla bakalim nezaman adet olucam biran önce olsam bare. insan üzülüyor ama napalim hayirlisi olsun.

canım hayırlısı neyse o olsun sıkma canını .... benimde umudum kalmadı bugünde kahverengi akıntı gelmeye başladıı off off

Canıııım üzülme ne olur kıyamam... Olacak Allah'ın izniyle ama var demekki daha vaktine..

Kizlar cok tesekkurler cevaplariniz icin... Evet biz birtek ovulasyon zamani denemistik... Bu ayda cok calisamayacagiz sanirim, belki ovulasyon gunu civarinda deneriz, belki de hic deneyemeyiz bilemiyorum.. Misafirimiz olacak cunku...

Burda doktor isleri zor, cok umursamiyorlar, git daha calis derler... tr'ye zaten gidecegim, dugun var, o sirada denk getirip, doktoru da ayarlamam gerek artik.. Baska carem kalmadi...

Cok uzuldum, bu ay olmadi diye degil, niye olmuyor 3 aydir diye... Bir sorun var ama, ne oldugunu bilememek cok kotu... Bu konuda arastirmalara baslayacagim... Artik bulduklarimi burda da paylasirim...:97::97:

yaa kizlar olumlu düsünelim ki olumlu olsun hersey
yapmayin yaa durun bakalim bende dogm kontrl hapi kullandim diye pismanim
screamaway sen kac yillik evlisin sende dogm kontrl hapi mi kullaniyordun ß

Ben haziranda 6 senelik evli olcam canim.. Ondan da canim sIkIliyor zaten... Bu kadar uzun sure evli olup, cocuk sahibi degilim henuz...
Evliligimin ilk 6 ayinda dogum kontrol hapi kullaniyordum.... Sonra kullanmadim... Esim korundu hep...:97:

Canım benim kimyasal gebelik dedi doktor bana ama benim testte silik çizgiden eser yoktu..
Dur bakalım hele bi adetin gelsin tam olarak..

yaa canim, en azindan kimyasal gebelik olsa da, dollenme oldugunu ama tutunamadigini bileyim... cunku ben dollenme bile olmadigini dusunuyorum...

ayyy kizlar, alt ust oldum yaaa, biraz kendimi toparlamaliyim, sinirlerim bozuk bugun, yazdiklarinizi okudukca, aglar oldum...

Canim bu yerlesme kanamasi olabilir, eger artmazsa... ve kirmiziya cevirmezse... Bence beklemekten baska caren yok....

bitanem üzülmek için daha erken..olmadı olmuycak diye düşünme hemen..allahın bize ne zaman nasip edeceğini bilemeyiz..bak ben ilkinde ilk ay hamile kaldım ve düşürdüm..şimdi 6 denememdeyim..olmazsa üzülmüycem çünkü olupta düşmesi daha üzücü bunu yaşayan bilir..geç olsun ama sağlıklı olsun..sıkma canını daha üçüncü denemedeymişsin ve çok erken..daha kırmızıları tam olarak görmedende üzme kendini..varsa da düşmesin bebeğin..üzüntü çok tehlikeli biliyorsun..

Screamaway canım sen bi kafanı dağıt istersen.. topikten çık, dışarda hava güzelse ve bugün çalışmıyorsan gez dolaş.. bişeylerle uğraş.. Ama SAKIN AĞLAMA

screamaway canım üzme kendini. ağlamada.. birşey yoktur sabırlı ol. rabbim bizide böyle sınıyor demekki. türkiyeye ne zaman geleceksin? fazla geciktirmeden kontrollerini ol. eğer çok geçse gelme tarihin o zaman orda sor soruştur vardır illaki iyi doktor. bide ordada burdada doktora 3 aydır olmuyor deme daha çok söyle. 1-1,5 sene felan deki ilgilensinler.

parhisiacim cok tesekkurler... insallah olur ilerde, ne dusunecegimi bilemiyorum aritk...

Screamaway canım sen bi kafanı dağıt istersen.. topikten çık, dışarda hava güzelse ve bugün çalışmıyorsan gez dolaş.. bişeylerle uğraş.. Ama SAKIN AĞLAMA

pollyannacim, esim evde degil, sabah erkenden calismaya gitti... bir saate filan gelcek, biraz disari cikip, kafami dagitmam gerek haklisin....:97:

Canim, tr'de ozel muayeneye gitcem zaten.. Senelerdir annemin gittigi doktor var.. Bana da zamaninda screamaway cocuk meselesini erteleme, bak sonra uzulursun diye cok konusmustu... Beni ikna etmeye calismisti.. Simdi dedigi duruma geldim iste... Daha fazla denedigimi soylemeye gerek yok yani, ben ikna ederim onu, kontrol eder...:97:

Eeee diğer kızlar bugün ne yapıyorlar bakalım??
Hatunice eşinin köyüne gidiyormuş,ben de biraz sonra komşuma gidicem oturmaya )
Bugünün planlarını alalım kızlarrr??

Ben haziranda 6 senelik evli olcam canim.. Ondan da canim sIkIliyor zaten... Bu kadar uzun sure evli olup, cocuk sahibi degilim henuz...
Evliligimin ilk 6 ayinda dogum kontrol hapi kullaniyordum.... Sonra kullanmadim... Esim korundu hep...:97:

canım yazmıyorum ama devamlı takipteyim kafa dinlemeye çalışıyorum bu ayyy sen böyle yazınca içim gitti.yanındayım birtanem.bak 3 ay olmuş ben 1 senedir bekliyorum bende sen gibiydim taki geçen aya kadar doktor doktor gezdim olmadı eşimide sürükledim doktor için şehir dışına bile çıktık.normal herşey normal dedi doktor.dedim 1 sene oldu artık klomen verdi geçen ay süreci hızlandıralım diye kullandım 3 yumurta oluştu adetim 9 gün geçti.sonuç soracaksın bildiğin gibi hüsran.yıkıldım resmen yıkıldım.sonra dedimki kendime sen ne yapıyorsun yaaa taktir allahın neyi zorluyorsun RABBİMİN HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ bu laf öyle huzur veriyorki bana.sende düşün allahım ol derse olacak yıkımla bişey elde edemeyiz tevekkül etmeliyiz.

Eeee diğer kızlar bugün ne yapıyorlar bakalım??
Hatunice eşinin köyüne gidiyormuş,ben de biraz sonra komşuma gidicem oturmaya )
Bugünün planlarını alalım kızlarrr??

ben evdeyim,yine...! belki akşama kocişi kandırırsam dışarı çıkarız ama şimdilik bişi yok.

üff ya benim neden komşum yok. memeleketimi özledimmmm

Screamaway kaç yıllık evlisin?Ne kadardır korunuyorsun?Hap falan mı kullandın?
Cevapla bakalım tabii istersennn:80:

Canimmmm, az once yazmistim bunlari... Yine buraya alinti yapiyorum:

Kalbimin, tatlim o kadar dogru diyorsun ki, olmamasinin bir anlami vardir elbet...Ama cok agir geliyor artik...
Simdi bir yandan internetten arastiriyorum da, erkekler icin sperm konsantrasyonunu ve hareketliligini filan olcen testler varmis... Evde yapilabiliyor yani... Esimi doktora gitmeye ikna etmem zor... Bunlardan almayi dusunuyorum.. Bari evde yapsin once test....:97::97:

canım tabiki uğraşacaksın doktora gideceksin gerekirse eşinde gidecek ki kafanda soru işareti kalmayacak eğer bir sorun varsa bileceksin.ama nolur çok düşünme kendini yıpratma aynı süreçlerden geçiyoruz seni en çok ben anlrım inan bana kaç arkadaşımın hamile haberini aldım bu süreç içerisinde kaç kişiden çocuğunuz olmuyormu lafları duydum ağırına gidiyor ama kimse allah deil hiçbirşey kulun elinde deil bir can yaaa o bir can kim bir tırnağını yaratabilirki.o yüzden içim rahat çünkü beni benden iyi bilen allahım var o hayırlısıyla ne zaman gönderirse baş tacı ederiz emanetini ama vermezsede rabbim hayırsız olduğu için vermiyordur şükretmeliyiz.eşim bana dediki o gün kimsenin dediği ilgilendirmiyor bizi hem biz çocuğumuz olsun diyemi evlendik tabiki canı gönülden istiyorum ama sevdik evlendik şimdi neden dünyamızı alt üst edelim birlikteyizya o yeter bana üzülme nolur dedi.düşününce hak verdim öyle cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…