Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Screamaway canım görmemişim o yüzden sormuştum,ben çıkıyorum kızlar,kendinize çok iyi bakın...

Tatlim, yanlis anlama sakin... Tabiki gormemis olabilirsin... Ben sadece tekrar yazmamak icin alinti yaptim.. Tembellik yaptim yani...

Kalbiminnn, tatlim esin cok dogru demis... Sonucta Allaha sukur bizde bebek amacli evlenmedik... (Sirf onun icin evlenenlerde biliyorum..) Allah en kisa zamanda hepimize nasip eder insallah....

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn birtanem aminnnnnnnnnnn sakın bak üzüldüğünü görmek istemiyorum herşey yoluna girecek dünya güzel bizi çok seven eşlerimiz var çok şükürki bu mutlulukarı bulamayan birsürü insan var elimizin değerini bilip mutlu yaşamalıyız.gerisi rabbimin takdiri.inşaallah bizede nasip eder meleklerimizin cennet kokusunu ümit kesmekte yok rabbime isyan etmekte niye kelimesi yok yani.

valla bende bekliyorum kizlar adetim 1 gün gecti yok bir sey testte de tek cizgi cikiyor demen adetim gecikmis gecen ayda böyle oldu of yaa neden geciyoor bu adetim hep duzenliydi ne güzel.

Tatlim, yanlis anlama sakin... Tabiki gormemis olabilirsin... Ben sadece tekrar yazmamak icin alinti yaptim.. Tembellik yaptim yani...

Canım sen benim yanlış anladığımı mı sandın,yoook,ben sadece görmedim demek istedim,neden sana kızayımki tembellikle ne alakası var aaa,canım arkadaşlarım benim ben burda hep sizin sayenizde moral buluyorum

screamaway canım çok üzüldüm son sayfaya baktım şimdi baştan okuyacağım şimdi anladığım kadarıyla adet olmamışsın lekelenme olmuş bi de idrar testi hemen göstermiyor ki canım herkesin bünyesi farklı belki de geç döllenme oldu en iyisi beklemek stres yapmadan üzülmeden
dualarım seninle canım

böyle düşünme canım buay olmadıysa sonraki aylar
bu arada bu keçiboynuzu pekmezini denedinizmi eşine hersabah ver mucize birşey buay başı eşim başlamıştı içmeğe 11 aydır çalışmalarımız boşunaydı buay hala adet görmedim

kızlar siz folic asit kullanıyormusunuz..ben 3 ay kullandım bıraktım..içmeye üşeniyorum..bebek varsa içeyim diyorum..şart değil heralde dimi..

tatlımkeçiboyunuzu pekmezi değilde suda kaynatıp kürünü uyguladık bu ay..bir hafta falan oda..acaba seninki neiçindi tatlım..benimde 6.denemem..olursa inşallah bu ay ona ve böğürtlen kökü şifasıdır dicem..

kızlar siz folic asit kullanıyormusunuz..ben 3 ay kullandım bıraktım..içmeye üşeniyorum..bebek varsa içeyim diyorum..şart değil heralde dimi..

doktorlar içilmesini söylüyor. kontrole gittiğimde sordu içiyor musun diye bıraktım dedim devam etmen lazım dedi bana ama bende üşeniyorum 2 yıldır folik asit içmekten sıkıldım... bebiş gelsin artık...

canım insan bıkıyor bende doktora gittiğimde şikayet etmiştim bana farklı bir ilaç verdi folikasit birtane alıyorum küçücük bişey kesinlikle içmelisiniz şimdiye kadar içtiklerinizde heba oluyor bir işe yaramıyor
lacın adı FOLACİN folicasit

Son düzenleme:

devam et devam canım doktora gittim bana sende sıkıntı yok dedi çalışmalara devam dedi yine burdan bir arkadaş yazmıştı sperm sayısını ve hızını %65 arttırmış eşinin ve başka bir arkadaşta önerdi bizde aldık aktardan hersabah bir kaşık yedi eğer hamileysen ona bağlıyorum çünkü buay eşim ayağın ıincttiğinden pek bir çalışamadıkta yani nası tuttu anlamadım inş olur ve inş sağlıklı olur çok korkuyorum daha önce yaşadığım için gebe kalıp boş gebelik olmasından

Son düzenleme:
canım senin kullandığın hangisi..

doktorlar içilmesini söylüyor. kontrole gittiğimde sordu içiyor musun diye bıraktım dedim devam etmen lazım dedi bana ama bende üşeniyorum 2 yıldır folik asit içmekten sıkıldım... bebiş gelsin artık...

valla bende iç iç boşa içiyormuşum gibi..zaten istedikçe olmyor bu bebiş..bende içmiyorum..arkadaşım hamileyken bile içmedi..biz titizlendikçe olmuyor be..ben olunca içmye başlıcam..

bende duymuştum ama pekmez olarak değil..gene de bend içirdim pekmezini..çünkü biz her gün çalışıyoruz..bir hafta kalana kadar da çalışıcaz inşallah..başka çare yok napalım..her yolu deniyor insan..inşallah bende hamişimdir..senin günün geçti sanırım..kaç gün geçti tatlım.

canım mutlaka kullanman lazım sakın bırakma çok önemli çünkü gebelik başlamadan kullanmak gerekiyor özellikle gebeliğin ilk 3 ayında zaten öğrendiğimizde en az 4-5 haftalık oluyor bence riske atma canım hiç üşenme

folıc asidi bende iciyorum. Bebek icin olmasada kendim icin yararı olur diye dusunuyorum vucud direncini arttırıyor. Gunde 1 tablet alıyorum solgar benimki

kızlar ben de çk kötüyüm sat 15 marttı.dün hcg 21.80 çıktı 4 gün önce de 17 çıkmıştı.artış olmamış bebek tutunamamış galiba adet de olmadım kimyasal mı bu ?kötüyümm

cnm malesef kimyasal gebelik geçiriyosun 2 güne kdr kanaman başlar sanırım Bende şubat ayında geçirmiştim

sinemcım bnmde oyle oldu hapı aralıkta bıraktım sonrakı 2 adetım duzenlı oldu ama martta 14 gun gecıkmelı oldum Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra gecıkme oluyormuş ama bnmde senın gıbı ılk 2 adet duzenlıydı sonrakı sapıttı inşallah bu ay görmem kırmızıları

Cnm yerleşme kanaması pembe yada kahve rengı olabılıyor.Adete 1 hafta kala oluyor ve kişiden kişiye göre de miktarı değişiyor , inşallah senınkı yerleşme kanamasıdır tatlım...
Eeee diğer kızlar bugün ne yapıyorlar bakalım??
Hatunice eşinin köyüne gidiyormuş,ben de biraz sonra komşuma gidicem oturmaya )
Bugünün planlarını alalım kızlarrr??

Cnm bende bgn bebek görmeye gıttım :) Ne güzel bi faalıyet dımı ıyıce bebek iştahım kabardı :))) Utanmasam sen bunu bana ver yıne yaparsın dıycektım :))))

screamaway' cim son olarak sana seslenıyorum lütfen üzme kendını boş yere... Sende veya eşinde bı problem oldugunu düşünmen için cok erken aklına böyle şeyler getirme tatlım... Eğer hamiş değilsende sadece ovulasyon testının gösterdiği yumurtlama gününde ilişkiye girmee tatlım en azından yumurtlama haftanda hergün dene ... Buaralar yumurtlama haftasında hergun ılıskıye gırıp hamıle kalanları cok duyuyorum... Kıyamam sana ben yaaaaaaa

Canim artik yavas yavas basladi sayilir... sicak dusa girmistim.. iyi yapmisim, aman geldi mi, gelecek mi diye beklemek zorunda kalmadim.. yavas yavas basladi... kismet degilmis.. gecen ayda adetimin ilk gunleri cok uzulmustum, sonra atlatmistim... bu da atlatilcak insallah...

Damlalar, denedik canim... Esim keciboynuzu pekmezi icmisti 2-3 hafta kadar...

Parhisiacimmmm, sakin birakma folik asidi... Folik asit bebegin merkezi sinir sisteminin gelismesi icin cok cok onemli... Sonucta hamileligimizin ilk ayi bittikten sonra haberimiz oluyor degil mi? 4. veya 5. hafta testlerde sonucu goruyoruz... Yani hamile oldugunu ogrendikten sonra kullanirsan gecikmis olursun... Hatta hamilelikten en az 3 ay once baslayin diyorlar... Sen sakin birakma...

Tugcecimmmm, cok tesekkur ederimmm... Benim bir cok arkadasim ilk denemesinde hamile kaldi, en gec kalanlari ise 3. denemede hamile kaldilar... En azindan evde yapabilecegimiz kontrolleri yapacagiz, yazin da doktora gideriz.. Doktora gitmek icin bir sene filan beklemek istemiyorum.. O kadar vaktim yok cunku... Yas geldi geciyor.. Bu arada malesef bu ay misafirlerimiz var, biraz da zor olacak denememiz.. Bakalim napcaz...

Kizlar dolastim biraz, alisveris yaptim, rahatladim..
Simdi hamile kalamadigim icin evin temizligi beni bekler, ahh ahh, hamile olsaydim esim yapacakti hepsini...:97::97::97:
Gece yine gelirim insallahhh....

Son düzenleme:
|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz???
Alisaa | 29 | 6 Nisan| bekliyoruz??? neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi?
esiiin | 32 | 14 Nisan| bekliyoruz screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi?
62sinem | 23 | 15 Nisan| bekliyoruz
KuPPe | ?? | 16 Nisan| bekliyoruz
damlalar | 28 | 16 Nisan| bekliyoruz
peri_m | 25 | 16 Nisan| bekliyoruz
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
azra3434| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
muhasebe75| 35 | 19 Nisan| bekliyoruz
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
leplepi | 21 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
aysegul21072008 | 23 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
derya78_40 | 29 | ??
aborjinos | 27 | ??
|||

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…