Screamaway canım görmemişim o yüzden sormuştum,ben çıkıyorum kızlar,kendinize çok iyi bakın...
canım tabiki uğraşacaksın doktora gideceksin gerekirse eşinde gidecek ki kafanda soru işareti kalmayacak eğer bir sorun varsa bileceksin.ama nolur çok düşünme kendini yıpratma aynı süreçlerden geçiyoruz seni en çok ben anlrım inan bana kaç arkadaşımın hamile haberini aldım bu süreç içerisinde kaç kişiden çocuğunuz olmuyormu lafları duydum ağırına gidiyor ama kimse allah deil hiçbirşey kulun elinde deil bir can yaaa o bir can kim bir tırnağını yaratabilirki.o yüzden içim rahat çünkü beni benden iyi bilen allahım var o hayırlısıyla ne zaman gönderirse baş tacı ederiz emanetini ama vermezsede rabbim hayırsız olduğu için vermiyordur şükretmeliyiz.eşim bana dediki o gün kimsenin dediği ilgilendirmiyor bizi hem biz çocuğumuz olsun diyemi evlendik tabiki canı gönülden istiyorum ama sevdik evlendik şimdi neden dünyamızı alt üst edelim birlikteyizya o yeter bana üzülme nolur dedi.düşününce hak verdim öyle cidden.
Tatlim, yanlis anlama sakin...Tabiki gormemis olabilirsin... Ben sadece tekrar yazmamak icin alinti yaptim.. Tembellik yaptim yani...
Kalbiminnn, tatlim esin cok dogru demis... Sonucta Allaha sukur bizde bebek amacli evlenmedik... (Sirf onun icin evlenenlerde biliyorum..) Allah en kisa zamanda hepimize nasip eder insallah....
valla bir fikrim yok canım. bir doktora gitsen. umarım hamiş kalmışsındırda ondan oluyordur:97:
Canim bu yerlesme kanamasi olabilir, eger artmazsa... ve kirmiziya cevirmezse... Bence beklemekten baska caren yok....
Tatlim, yanlis anlama sakin...Tabiki gormemis olabilirsin... Ben sadece tekrar yazmamak icin alinti yaptim.. Tembellik yaptim yani...
Kizlar, o postu yazdiktan sonra yatmadan cok acik pembe lekelenme oldu... Camasirima bile gelmedi yani, cok az...
Oturdum agladim gece, sinirlerim bozuldu...
Sabah erkenden test yaptim, bari negatifi goreyim de kafam rahatlasin da adetim artsin diye.. Negatifi gordum tabiki testte, dusa filan da girdim artsin adetim diye.. Geceki lekelenmeden sonra henuz daha birsey gormedim... Biran once baslasin diye bekliyorum...:97::97::97::97:
Canim cok sIkkIn...Bu ay da olmadi... Cocugum filan olmuyor yani benim... Yas 30a yaklasti...:97::97::97:
böyle düşünme canım buay olmadıysa sonraki aylar
bu arada bu keçiboynuzu pekmezini denedinizmi eşine hersabah ver mucize birşey buay başı eşim başlamıştı içmeğe 11 aydır çalışmalarımız boşunaydı buay hala adet görmedim
kızlar siz folic asit kullanıyormusunuz..ben 3 ay kullandım bıraktım..içmeye üşeniyorum..bebek varsa içeyim diyorum..şart değil heralde dimi..
doktorlar içilmesini söylüyor. kontrole gittiğimde sordu içiyor musun diye bıraktım dedim devam etmen lazım dedi bana ama bende üşeniyorum 2 yıldır folik asit içmekten sıkıldım...bebiş gelsin artık...
tatlımkeçiboyunuzu pekmezi değilde suda kaynatıp kürünü uyguladık bu ay..bir hafta falan oda..acaba seninki neiçindi tatlım..benimde 6.denemem..olursa inşallah bu ay ona ve böğürtlen kökü şifasıdır dicem..
canım senin kullandığın hangisi..
canım insan bıkıyor bende doktora gittiğimde şikayet etmiştim bana farklı bir ilaç verdi folikasit birtane alıyorum küçücük bişey kesinlikle içmelisiniz şimdiye kadar içtiklerinizde heba oluyor bir işe yaramıyor
devam et devam canım doktora gittim bana sende sıkıntı yok dedi çalışmalara devam dedi yine burdan bir arkadaş yazmıştı sperm sayısını ve hızını %65 arttırmış eşinin ve başka bir arkadaşta önerdi bizde aldık aktardan hersabah bir kaşık yedi eğer hamileysen ona bağlıyorum çünkü buay eşim ayağın ıincttiğinden pek bir çalışamadıkta yani nası tuttu anlamadım inş olur ve inş sağlıklı olur çok korkuyorum daha önce yaşadığım için gebe kalıp boş gebelik olmasından
kızlar siz folic asit kullanıyormusunuz..ben 3 ay kullandım bıraktım..içmeye üşeniyorum..bebek varsa içeyim diyorum..şart değil heralde dimi..
kızlar ben de çk kötüyüm sat 15 marttı.dün hcg 21.80 çıktı 4 gün önce de 17 çıkmıştı.artış olmamış bebek tutunamamış galiba adet de olmadım kimyasal mı bu ?kötüyümm
ya bilmiyorum ki arkadaslar. gecen ayda 6 gün gecti dr. giitik hersey normal dedi dr. vajinal ultrasyonla bakti hatta dedi daha net görülür falan hersey normal dedi reglm 3. günü gittim hatta yumurtan gözüküyor dedi herhangi bir problem yok hapi biraktim 2 ay ilk düzenliydi bir problem yoktu simdi düzenim bozuldu bakalim belki olurum bugün yarin.
kızlar reglime son 7 gün kala pembemsi kan geldi bugünde 5 gün kala kahverengi akıntılar geliyor noluyor yaa bat 20 nisan karnımda hafif bi sancı var sizce ne bu yaa potbori yapıyor vücüdüm resmen offf bebek tutunduğunda gelen kahverengi akıntı kaç gün sürüyorr yada ne kadar oluyorr ?
Eeee diğer kızlar bugün ne yapıyorlar bakalım??
Hatunice eşinin köyüne gidiyormuş,ben de biraz sonra komşuma gidicem oturmaya)
Bugünün planlarını alalım kızlarrr??
screamaway canım çok üzüldüm son sayfaya baktım şimdi baştan okuyacağım şimdi anladığım kadarıyla adet olmamışsın lekelenme olmuş bi de idrar testi hemen göstermiyor ki canım herkesin bünyesi farklı belki de geç döllenme oldu en iyisi beklemek stres yapmadan üzülmeden dualarım seninle canım
böyle düşünme canım buay olmadıysa sonraki aylar
bu arada bu keçiboynuzu pekmezini denedinizmi eşine hersabah ver mucize birşey buay başı eşim başlamıştı içmeğe 11 aydır çalışmalarımız boşunaydı buay hala adet görmedim
screamaway' cim son olarak sana seslenıyorum lütfen üzme kendını boş yere... Sende veya eşinde bı problem oldugunu düşünmen için cok erken aklına böyle şeyler getirme tatlım... Eğer hamiş değilsende sadece ovulasyon testının gösterdiği yumurtlama gününde ilişkiye girmee tatlım en azından yumurtlama haftanda hergün dene ... Buaralar yumurtlama haftasında hergun ılıskıye gırıp hamıle kalanları cok duyuyorum... Kıyamam sana ben yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?