Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

hayirli aksalmlar hanimlar..

bu ayi zayan ettik 10 ve 15 de anca yapabildik ((((((((((((((((((((((((((((

screamaway cnm üzülme zor olanda hayır vardır. hayırlarla gelecek bebeğin. umudunu yitirme. Sen çok iyi bir anne olacaksın. cnm her zaman yanındayız.

iyi geceler hanımlar esimle az once gunesi gordum filmini izledik ilk defa izledim tamda bebek bebek diye icimi kemirdigim donemde cok iyi geldi bu film bana. esimle gozlerimiz doldu.

kızlar sayenizde bu akşam folicimi içicem..benimkinin adı folic plus..nasıldır ne kadar iyidir bilmiyorum..kendim aldım eczaneden..bende baya kilo yaptı ama olsun normal kiloya ulaştım böylelikle.. çilpi gibiydim..:90:

bu arada bişey dicem kimlerde oluyor bu merak ediyorum..adet öncesi karnım hamile gibi şişiyor benim ve iştahım artıyor..: ve tam adet günü karnım gurulduyor benim..hepsini de kağıda yazdım zaten..bilmek istediğim de şu: bu belirtiler hamile olsakta olur mu ki..yoksa ben gene mi adet olucam..daha 10 günüm var..bende kanama da gelmiyor..anlamıyorum o yüzden yerleşmeyi falan..direk geliyor adet..ooff ooff....ne zaman olcak ya 6 oldu..

screamaway cnm üzülme zor olanda hayır vardır. hayırlarla gelecek bebeğin. umudunu yitirme. Sen çok iyi bir anne olacaksın. cnm her zaman yanındayız.

Canimmmmm benimmm, cok tesekkur ederim... Siz burda bana cok moral veriyorsunuz...

Parrhisiacimmm, adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen ayni diyorlar... Yani ayirt etmen biraz zor bence..:97::97::97:

selamlarr

benide beklemeyin adet olmadim günüm gecti ama test yaptim sabah tek cizgi cikti gecikmeli adet olucam sanirsam olursam Mayis tarihini söylerim kizlar. oki

Son düzenleme:
selamlarr

benide beklemeyin adet olmadim günüm gecti ama test yaptim sabah tek cizgi cikti gecikmeli adet olucam sanirsam olursam nisan tarihini söylerim kizlar. oki

tatlimmm oyle deme... sonucta gec dollenme diye birsey var... kirmizilari gormedigin surece sansin var bence... insallah adet olmazsin yarin...
bat arkadasim, benim tutmadi bari senin tutsun nisanda..

tatlimmm oyle deme... sonucta gec dollenme diye birsey var... kirmizilari gormedigin surece sansin var bence... insallah adet olmazsin yarin...
bat arkadasim, benim tutmadi bari senin tutsun nisanda..

yok kiz benim gecen ayda böyle düzensiz oldu ilk defa ya kac senedir adet oluyorum 2. kez düzensiz oluyor adetim

öyle pisman oldum ki hap kullanmaya

gec dollenmede olsa cikardi canim aman hayirlisi olsun artikin nediyeyim ki benimde hazirani bulur belki, hapi birakali haziranda tam 6 ayoluyor belki temmuzda olur bir seyler

iyide canim, sen hapi birakali cokkk olmadi mi? sadece ilk 1-2 ayda etkiler diye biliyorum ben...

21 aralikta biraktim hapi ben canim

ilk 2 ay tam zamanli oluyordu erken oluyordum gec olmuyordum.

gecen ay 6 gün gecti olmadim dr. randv. aldik ertesi gün adet oldum

adetimin 3. günü dr. giitik hersey normal dedi düsünme hamile kalcagini stres yapma falan dedi yani.

bende anlamadim valla millet 8 sene kullaniyor 1 ay icinde hamile kaliyor,

gec dollenmede olsa cikardi canim aman hayirlisi olsun artikin nediyeyim ki benimde hazirani bulur belki, hapi birakali haziranda tam 6 ayoluyor belki temmuzda olur bir seyler

hmmm sen ocakta filan mi biraktin hapi... evet o zaman duzensizlik belki onunla alakalidir... ben cok daha once biraktin zannediyordum...
ama canim sonucta hic belli olmuyor bu durumlar, kirmizilari gormeden hiccc birseyden emin olamazsin.. umudunu yitirme bence...

Slm kızlar bende bu ay 12 nısan adet oldum 12 ıkı gun erken oldum ve hala dvm edıyor doktorum bu ay ara verelım dedı tedavıye onun ıcın benı lısteden al canım tskler nasıp olursa buyuk yazıyla yazarım sızlere

tamam canim.. cikariyorum seni... yeniden eklenmek istediginde soylersin...
bu arada cok erken olmussun.. nedenini biliyormusun?:97:

ya evet ama öylede ümitlenmek kötü gecen ay adet olmayinca dedik kesin hamileyim test yaptim kac tane tek ciizgi dediler gec dollenmedir ken sonra adet oldum- ve adet olmadan 2 hafta öncede kah. regi lekelenme olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…