Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ya evet ama öylede ümitlenmek kötü gecen ay adet olmayinca dedik kesin hamileyim test yaptim kac tane tek ciizgi dediler gec dollenmedir ken sonra adet oldum- ve adet olmadan 2 hafta öncede kah. regi lekelenme olmustu.

Gecen ay benimde baya erken lekelenme olmustu...
Canim insallah hamilesindir... Sen dedigin gibi cok umitlenme o zaman... Ama insalllah kirmizilari gormezsinnn....

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz???
Alisaa | 29 | 6 Nisan| bekliyoruz??? neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi?
esiiin | 32 | 14 Nisan| bekliyoruz screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi?
62sinem | 23 | 15 Nisan| bekliyoruz
KuPPe | ?? | 16 Nisan| bekliyoruz
damlalar | 28 | 16 Nisan| bekliyoruz
peri_m | 25 | 16 Nisan| bekliyoruz
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
azra3434| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
muhasebe75| 35 | 19 Nisan| bekliyoruz
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
leplepi | 21 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
derya78_40 | 29 | ??
aborjinos | 27 | ??
|||

benide eklermisiniz sat 21 mart e hamileyim

scremway, canim dun okudum ama yzamadim yemege misafirim vardi herneyse.. gulum cok bitmis konustun basta ama sonraki msjlrini okuyunca bu kiz bu iste dedim... canim yaa 3 aydan konusuyoruz 3 yildan deil... hepimiz oyle insallah ama inancimizi yitirmiyoruz.. endise ve uzuntulerini hepimiz cok iyi anliyoruz cunku aynini yasiyoruz... burdayiz tatlim inaniyorum urdan tebrikler lacagin gunler cok yakinnnn

selam kızlar...benim döngüm iyice kafayı yedi.ovulasyon mikroskobumda sabah bişey görmüyorum akşam eğrelti otu görüyorum çıkamadım işin içinden.bu ay pek ümitli değilim yani.bişey farkettim forumda gezinirken.hamileleik belirtisi yaşayıpta hamile kalanların neredeyse tamamının hissettiği tek belirti var o da göğüslerde hassasiyet.diğer belirtiler kişiye göre değişiyo.

aah guzelim hakkaten artik sasirdik demi??? bende oyle.. diyorumki onun icin usenmeyip, adet bitiminden baslayacgi zamana kadar calismak .... calismak.. calismak....
gogus konusunada katiliyorum ama istisnalrida var burd hamile olan kizlardan bir ikisi goguslerinde herhangi bisey hissetmediklerini solemiserdi!!:96::97:

kızlar ya ben de umutlanmak istemiyorum ama benim de göğüslerim inanılmaz hassas bu sefer.yani banyo bile yaparken sızlıyor acıyor.geçen ay hiç belirti yoktu göğsümde.bilmiyorum zaten başka da hiçbir belirtim yok bakalım.4 gün kaldı bata.:)

bende öyle yapmayı düşünüyodum canım ama eşim grip oldu:2:en son perşembe çalıştık adetimin 20. günü bidahada çalışamadık.
istisnalar var tabi belirtilerde ama büyük bi kısmında göğüs hassasiyeti var.ve bende yok

aa canim hadi hayirlisi insallah... dur bakalim su bat gecsin once... daha once adet zamanlarind acirmiydi goguslerin.. benimkiler cok acirdi mesela...
batinada a kalmis canim..

benide eklermisiniz sat 21 mart e hamileyim

Canim hamilemisin? Tebrik ederimmm.... Olmayan adet tarihini yaziyoruz ama, sat'i degil.. Senin ne zamandi?

Silacimmm, cok tesekkur ederim... Basta cok alt ust oldum... Cok umutlu degildim bu ay ama aslinda ben neden bu ay olmadi diye degil, ya bizim cocugumuz olmuyor ne yapacagim telasina girdim... Simdi baska yontemler denicem insallah... Daha once bahsetmistim, bazi testlerden alcam.. Bi olcelim bakalim spermleri.. En azindan onlardan emin oluruz.. Sonra benim yumurtaliklarla ugrasiriz... Bissuru para gitcek ama napalim....

feryalcimmm, o nasilmis yaaa.. cok garipp... guvenme artik ona.. idrar icin yapilanlarindan kullansana artik... mikroskob hangi markaydi senin?:97:

karyacimmmm, insallah hamilesindir yaaa..

feryalcimmm, o nasilmis yaaa.. cok garipp... guvenme artik ona.. idrar icin yapilanlarindan kullansana artik... mikroskob hangi markaydi senin?:97:

calista marka canım.idrarla yapılanıda kullanıyorum aynı zamanda 2 gündür ama ikinci çizgi hep silik ne anlama gelio bu artık 23. günüm bugün.bundan sonrada yumurta çatlamaz heralde.noldu bana bu ay anlamadım gitti

bat 21 nisan cn m

evet, idrar testinde silik cikmasi normal bence canim... sonucta senin ovulasyonun coktan bitmis olmasi gerekiyor...
hamilelik tetsiyle ayni degil ovulasyon testleri... hamilelikte silik cizgi cikmasi yeterli ama, ovulasyon testinde oyle degil, koyu cikmasi lazim ovulasyon diyebilmek icin..
ovulasyon testleri LH olcuyor, ve vucudun surekli lh salinimi yapiyor, butun dongun boyunca silik cikma olasiligi var, ama ovulasyon civarinda biranda LH salinimi artiyor, control cizgisi kadar koyu gormen gerek yani..

salı günü yaptırdığım testlerin sonuçları çıkacaktest sonuçlarımı doktora gösterirken bu ay yumurtlamadığımı da söylicem çünkü gittiğimde 3 gün içinde çatlar yumurtan demişti.olmazsa mayıs ayında yumurta takibi yaptırırım.haziran ayında eşim olmayacak çünkü hiç çalışamıcaz :18:

screamway , haklisin guzelim bana sen bu ay sadece ovulasyon gunu yaptigini cok calisma olmadigini soyledin gibi hatirliom... aslinda sik sik ypmk lazm her ihtimal.. aslinda hersey kismet...

cidden yya bi ovulasyon testi aldim (hos hangi gun yapcami kestiremesem de hala) clearblue 40 euro anaaa.........; doktora gitmek dha ucuz... canim neler yaptigini yapacagini bizimle de paylasirsan ki zaten paylasiyosun bizde yapalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…