tebrik ederim en taze hamilemiz.. hyirli olsun insallah saglikla alirsin kucagina...ateş ölçümü yapıyordum düzenli olarak 36,9 olduğunda idrar testi aldım ikinci çizgim silik çıktı dün ve kan testi için acile gittim 34.34 çıktı :)
tebrik ederim en taze hamilemiz.. hyirli olsun insallah saglikla alirsin kucagina...
dualarini da arkadaslarindan eksik etme canim insallah...
ateş ölçümü yapıyordum düzenli olarak 36,9 olduğunda idrar testi aldım ikinci çizgim silik çıktı dün ve kan testi için acile gittim 34.34 çıktı :)
screamway , haklisin guzelim bana sen bu ay sadece ovulasyon gunu yaptigini cok calisma olmadigini soyledin gibi hatirliom... aslinda sik sik ypmk lazm her ihtimal.. aslinda hersey kismet...
cidden yya bi ovulasyon testi aldim (hos hangi gun yapcami kestiremesem de hala) clearblue 40 euro anaaa.........; doktora gitmek dha ucuz... canim neler yaptigini yapacagini bizimle de paylasirsan ki zaten paylasiyosun bizde yapalimmm
buarada screamaway cim ateşimi ölçüyorum bikaç gündür hep 37 derecenin üzerinde bu bi belirtimi bilmiyorum ama...
tebrik ederim canimmmm,Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinnn...
Bize de dua et...
Evet canim, ben oyle yapmistim... Ama bu ay soyle cokkkk buyuk bir problemim var... Bu ay birak sIk sIk yapmayi, ovulasyon gunu bile yapamayabilirim... Misafirlerim gelcek tam o donem, ve 10 gun kadar bizimle kalacaklar... Cok ters zamana geldi yani.. Bakalim napcaz....:97::97::97:
Canim ben hiccc ates olcme yontemlerini bilmiyorum....:97::97: Simdi ovulasyon mikroskobu arastiriyorum, tukurukle yapilan... En iyisi hangisi diye.. Cunku idrar testi disinda onu da yapmayi dusunuyorum... Onu kullanip cok memnun kalanlar da var... Senin markayi ondan sordum yani... O markayi elemek icin..
salı günü yaptırdığım testlerin sonuçları çıkacaktest sonuçlarımı doktora gösterirken bu ay yumurtlamadığımı da söylicem çünkü gittiğimde 3 gün içinde çatlar yumurtan demişti.olmazsa mayıs ayında yumurta takibi yaptırırım.haziran ayında eşim olmayacak çünkü hiç çalışamıcaz :18:
ateş ölçümü yapıyordum düzenli olarak 36,9 olduğunda idrar testi aldım ikinci çizgim silik çıktı dün ve kan testi için acile gittim 34.34 çıktı :)
canım bence focus baby start al herkes çok memnun
Ne testleri yaptırmıstın tatlım sen?
tebrik ederim canimmmm,Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinnn...
Bize de dua et...
Evet canim, ben oyle yapmistim... Ama bu ay soyle cokkkk buyuk bir problemim var... Bu ay birak sIk sIk yapmayi, ovulasyon gunu bile yapamayabilirim... Misafirlerim gelcek tam o donem, ve 10 gun kadar bizimle kalacaklar... Cok ters zamana geldi yani.. Bakalim napcaz....:97::97::97:
Canim ben hiccc ates olcme yontemlerini bilmiyorum....:97::97: Simdi ovulasyon mikroskobu arastiriyorum, tukurukle yapilan... En iyisi hangisi diye.. Cunku idrar testi disinda onu da yapmayi dusunuyorum... Onu kullanip cok memnun kalanlar da var... Senin markayi ondan sordum yani... O markayi elemek icin..
screamawaycım ates olcme yontemini denemek istersen şayet anlatabilirim sana. Çok basit ve guvenilir olduguna inanıyorum. Yumurtlama takibide yapabiliyosun atesini olcerek. Deniyeceksen kırmızıların gelmisken baslaman cok iyi olur canım
Feryal efecim adeyliyken ve yumurtlama donemi zamanın atesin kac derecelerde seyrediyordu senin? su anki atesin cok guzel hamile olabilirsin eger yumurtlama oncesi atesin bundan dusuksebuarada screamaway cim ateşimi ölçüyorum bikaç gündür hep 37 derecenin üzerinde bu bi belirtimi bilmiyorum ama...
birsürü test yaptım ama hala yumurtlama günümü tespit edemedim.test bi pozitif bi negatif ama normalde ateşim 36.5 civarıdırFeryal efecim adeyliyken ve yumurtlama donemi zamanın atesin kac derecelerde seyrediyordu senin? su anki atesin cok guzel hamile olabilirsin eger yumurtlama oncesi atesin bundan dusukse
birsürü test yaptım ama hala yumurtlama günümü tespit edemedim.test bi pozitif bi negatif ama normalde ateşim 36.5 civarıdır
benide eklermisiniz sat 21 mart e hamileyim
canım egerki enfeksiyon tarzı bir sikayetin yoksa artı olarak atesini sabah yataktan hıc kalkmadan sabah 6 ila 8 saatleri arası olctuysen tamda istedigimiz atestesin tatlı sen
ben sabırım geçen hafta ölçmüştüm 36.8 falan çıkmıştı şimdi ölçtüm 38.1 çıktı..sanırım ovulasyon bitti..merak ettiğim de şu acaba hamile iken ateş nasıl oluyor..ben hamile değilmiyim ki.
screamawaycım ates olcme yontemini denemek istersen şayet anlatabilirim sana. Çok basit ve guvenilir olduguna inanıyorum. Yumurtlama takibide yapabiliyosun atesini olcerek. Deniyeceksen kırmızıların gelmisken baslaman cok iyi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?