Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ateş ölçümü yapıyordum düzenli olarak 36,9 olduğunda idrar testi aldım ikinci çizgim silik çıktı dün ve kan testi için acile gittim 34.34 çıktı :)

tebrik ederim canimmmm, Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinnn...
Bize de dua et...

Evet canim, ben oyle yapmistim... Ama bu ay soyle cokkkk buyuk bir problemim var... Bu ay birak sIk sIk yapmayi, ovulasyon gunu bile yapamayabilirim... Misafirlerim gelcek tam o donem, ve 10 gun kadar bizimle kalacaklar... Cok ters zamana geldi yani.. Bakalim napcaz....:97::97::97:

buarada screamaway cim ateşimi ölçüyorum bikaç gündür hep 37 derecenin üzerinde bu bi belirtimi bilmiyorum ama...

Canim ben hiccc ates olcme yontemlerini bilmiyorum....:97::97: Simdi ovulasyon mikroskobu arastiriyorum, tukurukle yapilan... En iyisi hangisi diye.. Cunku idrar testi disinda onu da yapmayi dusunuyorum... Onu kullanip cok memnun kalanlar da var... Senin markayi ondan sordum yani... O markayi elemek icin..

canım bence focus baby start al herkes çok memnun

Ne testleri yaptırmıstın tatlım sen?

ateş ölçümü yapıyordum düzenli olarak 36,9 olduğunda idrar testi aldım ikinci çizgim silik çıktı dün ve kan testi için acile gittim 34.34 çıktı :)

Tekrar tebrik ediyorum canım seni darısı bizim basımıza batlarımız cok yakın ama benim ateşim dustu bugunde 36.1 cıktı umidimi iyice kestim ben kendimden

canım bence focus baby start al herkes çok memnun

Canim, ben de tam simdi fairhaven'inki ile babystart'i arastiriyordum internette... babystart burda cok daha ucuz digerine gore... Fairhaven icin internette iyi yorumlar var, ama sonra bir amerika sitesine girdimmm, cok kotu yorumlar yapmislar, bazilarinin isine hic yaramamis...
Herhalde babystarti alirim bu gidisle... Bu testler bazilarina cok yariyor, bazilarini gostermiyor, sonucta bakalim bende nasil olcak diye denicem, cok para vermek istemiyorum... Biraz daha bakimmm....

screamawaycım ates olcme yontemini denemek istersen şayet anlatabilirim sana. Çok basit ve guvenilir olduguna inanıyorum. Yumurtlama takibide yapabiliyosun atesini olcerek. Deniyeceksen kırmızıların gelmisken baslaman cok iyi olur canım

canım benimnde ateşim 3 4 gündür 37.1 ile 37.3 arası değişiyo.normalmi bu durum adetimin 23. günü

buarada screamaway cim ateşimi ölçüyorum bikaç gündür hep 37 derecenin üzerinde bu bi belirtimi bilmiyorum ama...
Feryal efecim adeyliyken ve yumurtlama donemi zamanın atesin kac derecelerde seyrediyordu senin? su anki atesin cok guzel hamile olabilirsin eger yumurtlama oncesi atesin bundan dusukse

Feryal efecim adeyliyken ve yumurtlama donemi zamanın atesin kac derecelerde seyrediyordu senin? su anki atesin cok guzel hamile olabilirsin eger yumurtlama oncesi atesin bundan dusukse
birsürü test yaptım ama hala yumurtlama günümü tespit edemedim.test bi pozitif bi negatif ama normalde ateşim 36.5 civarıdır

birsürü test yaptım ama hala yumurtlama günümü tespit edemedim.test bi pozitif bi negatif ama normalde ateşim 36.5 civarıdır

canım egerki enfeksiyon tarzı bir sikayetin yoksa artı olarak atesini sabah yataktan hıc kalkmadan sabah 6 ila 8 saatleri arası olctuysen tamda istedigimiz atestesin tatlı sen

ben sabırım geçen hafta ölçmüştüm 36.8 falan çıkmıştı şimdi ölçtüm 38.1 çıktı..sanırım ovulasyon bitti..merak ettiğim de şu acaba hamile iken ateş nasıl oluyor..ben hamile değilmiyim ki.

canım egerki enfeksiyon tarzı bir sikayetin yoksa artı olarak atesini sabah yataktan hıc kalkmadan sabah 6 ila 8 saatleri arası olctuysen tamda istedigimiz atestesin tatlı sen

canım enfeksiyon değil ama geçen haftadan kalan çok hafif bi boğaz ağrım var okadar.kırıklık falan yok yani üstümde.inşallah onun için yüksek değildir ateşim

simdi olctum derken uyanir uyanmaz olcmen lazimdi canım kalktiktan sonra vucudun atesi artiyor.

screamaway canm ne oldu senin durum ??

birde beni neden listeden çıkardınız onu anladım ??

Canim tam ovulasyon gununu hesaplayabiliyormuyuz o sekilde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…