Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Tam bi yorum yapabilmemiz icin canım regl iken baslayip bu zamana kadar olan butun ates olcumlerini gorebilmemiz lazim. Misal benim regl iken 36,3 idi yumurtlamadan bi gun once 35 kusurlere dustu sonra yumurtlama ertesi 36,6 ya cikti daha sonra bu civarda seyretti umitliydim. bu son iki gundurde 36,1 lerde seyrediyo yerlesme dususu de olabiliyormus ama iki gun olmaz heralde diye dusunuyorum. Hamile iken ates bunyeye gore degisiyor yumurtlama oncesi seyreden atesten yuksek olmasi yeterli tatlim.

Canim tam ovulasyon gununu hesaplayabiliyormuyuz o sekilde?

evet tatlim hatta birgun oncesini bilebiliyoruz bunu testlede onayladim ben. Ovulasyondan 1 gun oncesi atesin derecenin ,5 miktari en az dusuyor ovulasyon oldugu gun hemen yukselise geciyor

evet tatlim hatta birgun oncesini bilebiliyoruz bunu testlede onayladim ben. Ovulasyondan 1 gun oncesi atesin derecenin ,5 miktari en az dusuyor ovulasyon oldugu gun hemen yukselise geciyor

3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim ovulosyonumun oldugu gun kirmizi kesikli cizgi olan gun testlerimde ogunu pozitif gosteriyordu o kesikli cizgi uye oldugum site ates değerlerime bakarak kendi cizdi bi inceleyin isterseniz

canimmm, ben bu kadar detayli hesaplayabildigimizi bilmiyordum... ya benim bir termometre filan da almam lazim o zaman... Bugun bissuru internetten alisveris yapiyorum zaten, oldu olcak onu da ekliyimm...
Sen ne marka kullaniyorsun?

canimmm, ben bu kadar detayli hesaplayabildigimizi bilmiyordum... ya benim bir termometre filan da almam lazim o zaman... Bugun bissuru internetten alisveris yapiyorum zaten, oldu olcak onu da ekliyimm...
Sen ne marka kullaniyorsun?

Bence bu yontemi dene bak pisman olmiycaksin ismi plusMed digital derece eczaneden temin ettim ben tatlim

kizlaarrr ben nezaman yimirtlicammm .. test yaptim gulmedi:43..
29 mart kahverengi 2 nisn kirmizi gordum.. siklum 38- 41 arasi yukseldi 3 aydir..
cok kfaya taktim gibi rutin iliskilere devam et diyor bazi sesleerrr

Bence bu yontemi dene bak pisman olmiycaksin ismi plusMed digital derece eczaneden temin ettim ben tatlim

hmmm, ben bi arastirayim onu da....

kizlaarrr ben nezaman yimirtlicammm .. test yaptim gulmedi:43..
29 mart kahverengi 2 nisn kirmizi gordum.. siklum 38- 41 arasi yukseldi 3 aydir..
cok kfaya taktim gibi rutin iliskilere devam et diyor bazi sesleerrr

Canim senin dongun 38-41 gun ise, bu ayin son haftasi icinde olmasi gerek yumurtlamanin... Kirmizilari gordugun tarihi baz aldim ben... Cok da karismis tarihlerin... Sen calismaya devam et bence...

screamawaycim kirmizilarim gelirse şayet yakı yonteminide deniycem ben bu sefer. Gusul abdesti alamam diye normalde kullanmadim regl doneminde yapistircam yakiyi ne varsa onume gelen yapicam bu sefer

benim normalde 28. gün hep adet oluyordum gecen ay gecikti buayda geciktinetten hesapladim 32 günde bir adet görüyorsunuz yaziyor 19 nisanda olmam gerekiyormus bakalim ya

ben ovulasyon testi de almis yapmistim yumurtlama da karisti ozaman yavalla kafam karisti ama hamile degilimdir test yaptim cünkü dün olsam cikardi.

32 gunde bir oluyorsun hesaplamis peki sen kacinci gunde yumurtlamayı gordun canım:26:

screamawaycim kirmizilarim gelirse şayet yakı yonteminide deniycem ben bu sefer. Gusul abdesti alamam diye normalde kullanmadim regl doneminde yapistircam yakiyi ne varsa onume gelen yapicam bu sefer

o da neyki... sicak tutmak icin mi?:26:

selammm
herkese iyi pazarlar !

Sinemcimmm, hosgeldinnn....

Kizlar alisverisimi bitirdim... Baya bir pahaliya mal oldu, ama napalim... Bu hafta icinde gelecek hepsiiii...
Feryalcim, babystartin mikroskobunu aldim senin de dedigin gibi.. Insallah duzgun cikar...
Azracimmm, termometremi de siparis ettimmm, gelince senden ayrintilari sorarim artik...

inşallah işe yarar canım neler aldın söyle bakalım bizde alalım

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz???
Alisaa | 29 | 6 Nisan| bekliyoruz??? neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi?
esiiin | 32 | 14 Nisan| bekliyoruz screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi?
62sinem | 23 | 15 Nisan| bekliyoruz
KuPPe | ?? | 16 Nisan| bekliyoruz
damlalar | 28 | 16 Nisan| bekliyoruz
peri_m | 25 | 16 Nisan| bekliyoruz
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
azra3434| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
muhasebe75| 35 | 19 Nisan| bekliyoruz
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
leplepi | 21 | 21 Nisan
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
derya78_40 | 29 | ??
aborjinos | 27 | ??
|||

tamam canım hayirli olsun aldiklarin inşallah bu ay bizim ayimiz olacakkkk:13:
Yakiyi ayrintili olarak arastirmadim aslinda ama babanem soylemisti onlar yaparlarmis beli saglam olsun diye oyle bi inanis var eskilerde.. Bilimsel kismini tam bilmiyorum canim bende sogan kuru yaki bunlar onumuzdeki ay listemde olanlar bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…