ben sabırım geçen hafta ölçmüştüm 36.8 falan çıkmıştı şimdi ölçtüm 38.1 çıktı..sanırım ovulasyon bitti..merak ettiğim de şu acaba hamile iken ateş nasıl oluyor..ben hamile değilmiyim ki.
Canim tam ovulasyon gununu hesaplayabiliyormuyuz o sekilde?
evet tatlim hatta birgun oncesini bilebiliyoruz bunu testlede onayladim ben. Ovulasyondan 1 gun oncesi atesin derecenin ,5 miktari en az dusuyor ovulasyon oldugu gun hemen yukselise geciyor
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim ovulosyonumun oldugu gun kirmizi kesikli cizgi olan gun testlerimde ogunu pozitif gosteriyordu o kesikli cizgi uye oldugum site ates değerlerime bakarak kendi cizdi bi inceleyin isterseniz
canimmm, ben bu kadar detayli hesaplayabildigimizi bilmiyordum... ya benim bir termometre filan da almam lazim o zaman... Bugun bissuru internetten alisveris yapiyorum zaten, oldu olcak onu da ekliyimm...
Sen ne marka kullaniyorsun?
Bence bu yontemi dene bak pisman olmiycaksin ismi plusMed digital derece eczaneden temin ettim ben tatlim
kizlaarrr ben nezaman yimirtlicammm.. test yaptim gulmedi:43..
29 mart kahverengi 2 nisn kirmizi gordum.. siklum 38- 41 arasi yukseldi 3 aydir..
cok kfaya taktim gibi rutin iliskilere devam et diyor bazi sesleerrr
hmmm, ben bi arastirayim onu da....
Canim senin dongun 38-41 gun ise, bu ayin son haftasi icinde olmasi gerek yumurtlamanin... Kirmizilari gordugun tarihi baz aldim ben... Cok da karismis tarihlerin... Sen calismaya devam et bence...
selammm
herkese iyi pazarlar !
Hosgeldin canim sanada iyi pazarlar:13:
benim normalde 28. gün hep adet oluyordum gecen ay gecikti buayda geciktinetten hesapladim 32 günde bir adet görüyorsunuz yaziyor 19 nisanda olmam gerekiyormus bakalim ya
ben ovulasyon testi de almis yapmistim yumurtlama da karisti ozaman yavalla kafam karisti ama hamile degilimdir test yaptim cünkü dün olsam cikardi.
screamawaycim kirmizilarim gelirse şayet yakı yonteminide deniycem ben bu sefer. Gusul abdesti alamam diye normalde kullanmadim regl doneminde yapistircam yakiyi ne varsa onume gelen yapicam bu sefer
selammm
herkese iyi pazarlar !
inşallah işe yarar canım neler aldın söyle bakalım bizde alalımo da neyki... sicak tutmak icin mi?:26:
Sinemcimmm, hosgeldinnn....
Kizlar alisverisimi bitirdim...Baya bir pahaliya mal oldu, ama napalim... Bu hafta icinde gelecek hepsiiii...
Feryalcim, babystartin mikroskobunu aldim senin de dedigin gibi.. Insallah duzgun cikar...
Azracimmm, termometremi de siparis ettimmm, gelince senden ayrintilari sorarim artik...
32 gunde bir oluyorsun hesaplamis peki sen kacinci gunde yumurtlamayı gordun canım:26:
tamam canım hayirli olsun aldiklarin inşallah bu ay bizim ayimiz olacakkkk:13:o da neyki... sicak tutmak icin mi?:26:
Sinemcimmm, hosgeldinnn....
Kizlar alisverisimi bitirdim...Baya bir pahaliya mal oldu, ama napalim... Bu hafta icinde gelecek hepsiiii...
Feryalcim, babystartin mikroskobunu aldim senin de dedigin gibi.. Insallah duzgun cikar...
Azracimmm, termometremi de siparis ettimmm, gelince senden ayrintilari sorarim artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?