inşallah işe yarar canım neler aldın söyle bakalım bizde alalım
tamam canım hayirli olsun aldiklarin inşallah bu ay bizim ayimiz olacakkkk:13:
Yakiyi ayrintili olarak arastirmadim aslinda ama babanem soylemisti onlar yaparlarmis beli saglam olsun diye oyle bi inanis var eskilerde.. Bilimsel kismini tam bilmiyorum canim bendesogan kuru yaki bunlar onumuzdeki ay listemde olanlar bakalim hayirlisi
Selam kızlar,,
yakı ve soğan küründen bahsetmişsiniz bende denemek istiyorum şuan reglimin 5.günü,,bu kürler nasıl uygulanıyor beni de bilgilendirirmisiniz ?
Canim, azra biliyor bunlari, gorurse, bahseder az sonra...
Selam kızlar,,
yakı ve soğan küründen bahsetmişsiniz bende denemek istiyorum şuan reglimin 5.günü,,bu kürler nasıl uygulanıyor beni de bilgilendirirmisiniz ?
ay kızlar bu ovulasyon mikroskobu bana kafayı yedirtecek sonunda.az önce yine denedim yine eğrelti otu deseni göründü.ne demek istiyo bu test ben anlamadım ki ben hala mı yumurtluyorum 23. günde
canım seni ümitlendirmek istemem ama hamilelik varsa ovulasyon testleri o hormonuda taniyarak pozitif gosterirmis
yakı bildiğimiz yakı kağıdımı :26:
benimde belim ve sırtım çok ağrıyor çocuğu etkilermi ki :44:
inşallah öyledir canım ama ovulasyon dönemim olması gereken günlerde de eğrelti otunu görememiştim:18:
yakı bildiğimiz yakı kağıdımı :26:
benimde belim ve sırtım çok ağrıyor çocuğu etkilermi ki :44:
yakıyı merak eden varsa ben söylim..ben belime uygulamıştım..2 kez uyguladım ve ikişer gün kaldı..biraz yakıyor adı üstünde ama ikinci gün hissetmiyorsun..adetten sonra 8.gün falan uyguladım 12 sinde bıraktım..faydasını çok duydum.sanırım beli ısıttığı için hem sıcak tutuyor üşütmüyorsun hem de yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor diye duydum..ben uyguladım işte..hamile kalırsam bidiririm zaten...böğürtlen kökü içtik bide bir hafta boyu..bakalım görücez inşallah mutlu sonu..
ben adetliyken yapsam acaba ayni etkiyi yaparmi parrhisiacim? iki gun kalcagi icin malum denemeler olcak nasi olcak bilemedim
bence yumurtlama dönemine kadar yap tahmini yumurtlamadan sonra çıkarabilirsin..
çok teşekkürler canım adetten sonra başlıym bari fffff takıntı haline geldi iyice doktorlarda birşeyin yok olur olur diyip savıyorlar hem yakı kullanıym bu ay hem fitil fitili kullanan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?