Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

inşallah işe yarar canım neler aldın söyle bakalım bizde alalım

Canimmm, iste termometre aldimmm, tukurukle ovulasyonu kontrol etmek icin baby startin mikroskobunu aldimmm...
Uzerine bir de clearbluenin 20lik paketini aldimm.. (esimm kizdi, pahali, hem belki onumuzdeki ay hamile kalirsin, bu kadar kullanacagin belli degil diye) napimmmm ama, hep az az almaktansa boyle alayim dedim, toplu alinca daha ucuz hem, nasil olsa hamile filan kalamiyorum...
Hmmm, tabi bir de sperm testi aldim, onu cokkk merak ediyorum...

Ben gecen ay ne incir dogru duzgun yemistim, ne kurunu yapmistim... Bu ay kurunu yapamam belki tatilde olacagiz ama, yanina birkac paket incir alip gidimm...

yaaa kizlar, insallah bu ay dongummm uzunnn surerrr, yoksa misafirlerimiz burdayken denk gelcek ovulasyonum, calisamayacagiz hiccc...:97::97:

Selam kızlar,,

yakı ve soğan küründen bahsetmişsiniz bende denemek istiyorum şuan reglimin 5.günü,,bu kürler nasıl uygulanıyor beni de bilgilendirirmisiniz ?

Selam kızlar,,

yakı ve soğan küründen bahsetmişsiniz bende denemek istiyorum şuan reglimin 5.günü,,bu kürler nasıl uygulanıyor beni de bilgilendirirmisiniz ?

canım yakiyi ne zaman yakiyorlar tam emin değilim ama ben adetliyken yapisirmayi dusunuyorum aldigin pakette nasil kullanicagin hakkinda bilgiler varmis. İki gun kaliyor yaki yikansan bile cikarmiyormussun.
Sogan kuru icin cesitli rivayetler var ama benim yapmayi dusundugum; adetimden itaberen sayarak 7, gun hergun taze yapilmak sartiyla 1 orta boy beyaz sogani parcalara bolerek önceden kaynatilmis 2 bardak icme suyuna katarak 5 dak kaynattiktan sonra sabah ve aksam yemeklerimden önce 1 bardak icicem. 15 gun uygulamak gerekiyormus bunu,

kızlar çok mor moralim bozuk tam hamilelik hevesine gerip regl olmak kadar berbat bişey yok 2 gün gecilmeden sonra busabah geldi (( moralim çok bozuk neyapmalıyım anlamadım iltihap için fitiller varmış azıcık iltihap olsa olmazmış çocuk buovülasyon testleri nedir

ay kızlar bu ovulasyon mikroskobu bana kafayı yedirtecek sonunda.az önce yine denedim yine eğrelti otu deseni göründü.ne demek istiyo bu test ben anlamadım ki ben hala mı yumurtluyorum 23. günde

ay kızlar bu ovulasyon mikroskobu bana kafayı yedirtecek sonunda.az önce yine denedim yine eğrelti otu deseni göründü.ne demek istiyo bu test ben anlamadım ki ben hala mı yumurtluyorum 23. günde

canım seni ümitlendirmek istemem ama hamilelik varsa ovulasyon testleri o hormonuda taniyarak pozitif gosterirmis

yakı bildiğimiz yakı kağıdımı :26:
benimde belim ve sırtım çok ağrıyor çocuğu etkilermi ki :44:

yakıyı merak eden varsa ben söylim..ben belime uygulamıştım..2 kez uyguladım ve ikişer gün kaldı..biraz yakıyor adı üstünde ama ikinci gün hissetmiyorsun..adetten sonra 8.gün falan uyguladım 12 sinde bıraktım..faydasını çok duydum.sanırım beli ısıttığı için hem sıcak tutuyor üşütmüyorsun hem de yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor diye duydum..ben uyguladım işte..hamile kalırsam bidiririm zaten...böğürtlen kökü içtik bide bir hafta boyu..bakalım görücez inşallah mutlu sonu..

yakı bildiğimiz yakı kağıdımı :26:
benimde belim ve sırtım çok ağrıyor çocuğu etkilermi ki :44:

evet canim bildigimiz yaki... benimde cok sanci girdi bu donem belime.. bilmiyorumki herseyden medet ummaya basladim artik ben siyirmaya az kaldi doktorum nerdeeee

ben adetliyken yapsam acaba ayni etkiyi yaparmi parrhisiacim? iki gun kalcagi icin malum denemeler olcak nasi olcak bilemedim

ben adetliyken yapsam acaba ayni etkiyi yaparmi parrhisiacim? iki gun kalcagi icin malum denemeler olcak nasi olcak bilemedim

valla güzelim bu konu hakkında burda bir topic vardı..araştırmak lazım..bende biraz kafama göre yaptım..adetliyken yumurta tam olmamış oluyor diye sonrasında yapıştırdım..

bence yumurtlama dönemine kadar yap tahmini yumurtlamadan sonra çıkarabilirsin..

çok teşekkürler canım adetten sonra başlıym bari fffff takıntı haline geldi iyice doktorlarda birşeyin yok olur olur diyip savıyorlar hem yakı kullanıym bu ay hem fitil fitili kullanan varmı ?

çok teşekkürler canım adetten sonra başlıym bari fffff takıntı haline geldi iyice doktorlarda birşeyin yok olur olur diyip savıyorlar hem yakı kullanıym bu ay hem fitil fitili kullanan varmı ?

bana bu ay iltihap varsa diye verdi doktor fitil ve hap birlikte kullanılıyormuş. günüme az kaldı hiç bir belirti yok zaten bu ayda tutmazsa tedaviye başlıyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…