Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

sperm testini bende merakediyorum sen bunları evdemi yapacaksın labaratuar olmuşun
arkadaşlar ben çok cahilim clearbluenin 20liki de ne eczaneden aldın dimii pazartesi ilk iş eczane
yakı kağıdı
ovulasyon testi
sperm testi
okadar moralim bozukdu ki buraya girmemeyide düşündüm takıntı yapıyorum iyice diye sonradan mantık girince işe sizden çok şey öğreniyorum destek olarak görüyorum

bana bu ay iltihap varsa diye verdi doktor fitil ve hap birlikte kullanılıyormuş. günüme az kaldı hiç bir belirti yok zaten bu ayda tutmazsa tedaviye başlıyacak.

inşallah tutar canım inşşşşşşşşşşş
rica etsem bana isimlerini verirmisin nasıl nezaman kullanacağını da : (benim doktor bana bişey vermiyor ya erkenmiş daha 12 ay oldu beeeeeeeeee

Son düzenleme:
inşallah tutar canım inşşşşşşşşşşş
rica etsem bana isimlerini verirmisin nasıl nezaman kullanacağını da : (benim doktor bana bişey vermiyor ya erkenmiş daha 12 ay oldu beeeeeeeeee

inş tutar ama ümidim yok hiç canım ilaçlara adetim bittikten sonra başlamıştım ama kutularını attım isimleri aklımda değil do ile başlıyordu ama hatırlayamadım kusura bakma. 3 gün fitil vardı günde 2 tanede hap 5 gün. aslında 1 sene veriyorlar tedavi için seni niye bekletiyor ki hala...

ilaçla fitilelrin ismi aynımıydı valla 1 çocuğum var ondamı diye düşünüyorum belki şimdi sorun var bende ki inş yoktur bende iltihaba yordum eczacı bilir heralde olmazsa doktora gidecem tekrar istemiyorum artık hergittiğimde muayene muayene belliki rahimde görünen bişey yok

Son düzenleme:

isimleri aynı değil ama yakındı hatırlayamadım bir türlü. Allah bağışlasın dediğin gibi çocuğun olduğu için doktor bişey vermiyor demekki ama bende tedavisiz hamile kalmıştım düştü 8 ay geçti doktora gittim bir sorun yok iltihap ilacı verdi belki vardır iltihap diye 3 ay daha bekle tedavi dedi ben beklemiyeceğim artık dedim hastalanınca tedaviye başlıycak. ilk çocuğun hemen olmuşmuydu

hayırlısı olsun canım inş tedaviye gerek kalmadan gelir bebeğin
ilk çocuğumda fitille korunuyordum korunmayı bıraktım bir kaç ay sonra oldu fitil zati rahmi temizler toplarmış nedense eczacı o fitilin piyasadan kalktığını söyledi sıkıntı çekmemiştim yani hiç

Canimmmm uzulme sakin, demek sende bizimle beraber mayisa devam ediyorsun...

ay kızlar bu ovulasyon mikroskobu bana kafayı yedirtecek sonunda.az önce yine denedim yine eğrelti otu deseni göründü.ne demek istiyo bu test ben anlamadım ki ben hala mı yumurtluyorum 23. günde

feryalcimmm, bence ona daha fazla takilma.. seninki bozuk gibi geliyor bana...:97::97:

aaaa, ben belim cok agridiginda yapmistim yakiyi... bende yapabilirim belki ovulasyon zamani... sana iyi gelcek mi bakalim... 26sinda senin mujdeni beklicemmm canim...

Ben labarotuara dondum canim evet... Burda sperm yogunlugunu ve hareketliligini olcen testler satiliyor internette.. Onlardan aldim.. tr'de satilir mi bilemiyorum... Esimi doktora gitmeye hemen ikna edemem... Bari evde deneyelim... En azindan spermlerde bir problem yok ise, benim yumurtalara yogunlasiriz, arastiririz...
Bende burdan bircokk sey ogrendim... Hem sizden haberler okuyunca, kendi kafami da dagitmis oluyorum, iyi oluyor...

kırmızı kartı yedim beni silebilirsin canım

Canimmm, uzulme sakin... mayis tarihini hesaplarsan soyle seni mayisa alayim.... Bende gordum kirmizi karti, mayisa devam edecegim insallah...

ayyy bir onceki postumda cevap vermistim sana ama 2 sorunu gozden kacirmisim canim.. Onlari da yazimmm...
Bunlari eczaneden degil, internetten siparis verdim... Oyle daha ucuz oldu, indiriminden aldim... Haftaicinde gelcekler insallah...
Clearblue diyerek kastettigim clearbluenin digital ovulasyon testleri...

Son düzenleme:
benim 30 günlük periyod cnm yani 17 mayıs bat..off çok uzak Allah sabır versin hepimize:85::85::85:

Kizlar kalabaligiz ama herhalde herkes gecmisi okuyorrr...

bende canım geçmişi okuyanlardandımtest yaptın mı canım sanki dün yapçaksın gibi hatırlıyorum inşallah güzel haberi veririsin canım

bende bugün çoooook mutluyum çünkü yarın memelekete gidiyoruz anneciğimiz görücem çook özlemiştim ya benim için de çok iyi olucak .o yüzden 10 gün kadar giremicem kızlar ama hep aklım burda olcak inşallah yokluğum da bol bol haberleri alırsınız

benim 30 günlük periyod cnm yani 17 mayıs bat..off çok uzak Allah sabır versin hepimize:85::85::85:

Tamam seni oyle yazarim o zaman canim.. Benim de 15 Mayis civarinda olcak sanirim... Daha tam hesaplayamadim.. Adet dongulerim o kadar anormallesti ki, kac gunluk dongu hesaplasam karar veremedim...:97::97::97:

zaman az kaldıkça stres basmaya başlıyor sanki beni çok merak ediyorum tuttu mu acaba diye:)göğüslerimin ağrısından sızlamasından başka hiçbir belirtim yok bide içim boş gibi geliyor :)bakalım artık hayırlısı neyse ve ne zamansa o zaman olsun herkes için

Sadece 4 gunun kalmis karyacim, insallah guzel haberler verirsin...

durmak yok yola devam :)
oyyyy ben testten vazgeçtim kocişin performansı iyi hesaplama filan gerekmez önümüzdeki ayda olmasa adamı tutup atcam doktorun önüne hep benmi gidecem doktora

Damlalar, canim, sen de mayis tarihini hesapladiginda soyle, seni mayisa cekeyim listede...

valla ilk adet düzensizliğim onagöre hesapladım 12 mayıs olmasın emiiiiiiiiiii gelmesin kırmızııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…