Canimmm, iste termometre aldimmm, tukurukle ovulasyonu kontrol etmek icin baby startin mikroskobunu aldimmm...
Uzerine bir de clearbluenin 20lik paketini aldimm.. (esimm kizdi, pahali, hem belki onumuzdeki ay hamile kalirsin, bu kadar kullanacagin belli degil diye) napimmmm ama, hep az az almaktansa boyle alayim dedim, toplu alinca daha ucuz hem, nasil olsa hamile filan kalamiyorum...
Hmmm, tabi bir de sperm testi aldim, onu cokkk merak ediyorum...
bana bu ay iltihap varsa diye verdi doktor fitil ve hap birlikte kullanılıyormuş. günüme az kaldı hiç bir belirti yok zaten bu ayda tutmazsa tedaviye başlıyacak.
inşallah tutar canım inşşşşşşşşşşş
rica etsem bana isimlerini verirmisin nasıl nezaman kullanacağını da : (benim doktor bana bişey vermiyor ya erkenmiş daha 12 ay oldu beeeeeeeeee
inş tutar ama ümidim yok hiç canım ilaçlara adetim bittikten sonra başlamıştım ama kutularını attım isimleri aklımda değil do ile başlıyordu ama hatırlayamadım kusura bakma. 3 gün fitil vardı günde 2 tanede hap 5 gün. aslında 1 sene veriyorlar tedavi için seni niye bekletiyor ki hala...
ilaçla fitilelrin ismi aynımıydı valla 1 çocuğum var ondamı diye düşünüyorum belki şimdi sorun var bende ki inş yoktur bende iltihaba yordum eczacı bilir heralde olmazsa doktora gidecem tekrar istemiyorum artık hergittiğimde muayene muayene belliki rahimde görünen bişey yok
isimleri aynı değil ama yakındı hatırlayamadım bir türlü. Allah bağışlasın dediğin gibi çocuğun olduğu için doktor bişey vermiyor demekki ama bende tedavisiz hamile kalmıştım düştü 8 ay geçti doktora gittim bir sorun yok iltihap ilacı verdi belki vardır iltihap diye 3 ay daha bekle tedavi dedi ben beklemiyeceğim artık dedim hastalanınca tedaviye başlıycak. ilk çocuğun hemen olmuşmuydu
kızlar çok mor moralim bozuk tam hamilelik hevesine gerip regl olmak kadar berbat bişey yok 2 gün gecilmeden sonra busabah geldi(( moralim çok bozuk neyapmalıyım anlamadım iltihap için fitiller varmış azıcık iltihap olsa olmazmış çocuk buovülasyon testleri nedir
ay kızlar bu ovulasyon mikroskobu bana kafayı yedirtecek sonunda.az önce yine denedim yine eğrelti otu deseni göründü.ne demek istiyo bu test ben anlamadım ki ben hala mı yumurtluyorum 23. günde
yakıyı merak eden varsa ben söylim..ben belime uygulamıştım..2 kez uyguladım ve ikişer gün kaldı..biraz yakıyor adı üstünde ama ikinci gün hissetmiyorsun..adetten sonra 8.gün falan uyguladım 12 sinde bıraktım..faydasını çok duydum.sanırım beli ısıttığı için hem sıcak tutuyor üşütmüyorsun hem de yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor diye duydum..ben uyguladım işte..hamile kalırsam bidiririm zaten...böğürtlen kökü içtik bide bir hafta boyu..bakalım görücez inşallah mutlu sonu..
sperm testini bende merakediyorum sen bunları evdemi yapacaksın labaratuar olmuşun
arkadaşlar ben çok cahilim clearbluenin 20liki de neeczaneden aldın dimii pazartesi ilk iş eczane
yakı kağıdı
ovulasyon testi
sperm testi
okadar moralim bozukdu ki buraya girmemeyide düşündüm takıntı yapıyorum iyice diye sonradan mantık girince işe sizden çok şey öğreniyorum destek olarak görüyorum
kırmızı kartı yedim beni silebilirsin canım
sperm testini bende merakediyorum sen bunları evdemi yapacaksın labaratuar olmuşun
arkadaşlar ben çok cahilim clearbluenin 20liki de neeczaneden aldın dimii pazartesi ilk iş eczane
yakı kağıdı
ovulasyon testi
sperm testi
okadar moralim bozukdu ki buraya girmemeyide düşündüm takıntı yapıyorum iyice diye sonradan mantık girince işe sizden çok şey öğreniyorum destek olarak görüyorum
Kizlar kalabaligiz ama herhalde herkes gecmisi okuyorrr...
benim 30 günlük periyod cnm yani 17 mayıs bat..off çok uzak Allah sabır versin hepimize:85::85::85:
zaman az kaldıkça stres basmaya başlıyor sanki beni çok merak ediyorum tuttu mu acaba diye:)göğüslerimin ağrısından sızlamasından başka hiçbir belirtim yok bide içim boş gibi geliyor :)bakalım artık hayırlısı neyse ve ne zamansa ozaman olsun herkes için
Canimmmm uzulme sakin, demek sende bizimle beraber mayisa devam ediyorsun...
Ben labarotuara dondum canim evet... Burda sperm yogunlugunu ve hareketliligini olcen testler satiliyor internette.. Onlardan aldim.. tr'de satilir mi bilemiyorum... Esimi doktora gitmeye hemen ikna edemem... Bari evde deneyelim... En azindan spermlerde bir problem yok ise, benim yumurtalara yogunlasiriz, arastiririz...
Bende burdan bircokk sey ogrendim... Hem sizden haberler okuyunca, kendi kafami da dagitmis oluyorum, iyi oluyor...
Canimmm, uzulme sakin... mayis tarihini hesaplarsan soyle seni mayisa alayim.... Bende gordum kirmizi karti, mayisa devam edecegim insallah...
ayyy bir onceki postumda cevap vermistim sana ama 2 sorunu gozden kacirmisim canim.. Onlari da yazimmm...
Bunlari eczaneden degil, internetten siparis verdim... Oyle daha ucuz oldu, indiriminden aldim... Haftaicinde gelcekler insallah...
Clearblue diyerek kastettigim clearbluenin digital ovulasyon testleri...
Damlalar, canim, sen de mayis tarihini hesapladiginda soyle, seni mayisa cekeyim listede...
Senin dongun 26 gun mu tatlim?valla ilk adet düzensizliğim onagöre hesapladım 12 mayıs olmasın emiiiiiiiiiii gelmesin kırmızııı
Sadece 4 gunun kalmis karyacim, insallah guzel haberler verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?