Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kizlarrrrr, mayis'ta tr'ye gidiyorummm.. Karar verdim... Belki doktora da gidebilirim o ara... Cok mu acele ediyorum?:26:

Son düzenleme:
Kizlarrrrr, mayis'ta tr'ye gidiyorummm.. Karar verdim... Belki doktora da gidebilirim o ara... Cok mu acele ediyorum?:26:

canım okudum simdi bebiş yokmş...hic üzülme yılmak yok..bence bian önce gel iyice bi kontrollerini yaptr..aklındaki tüm soru işaretleri gitsn...cok öpüorumm moral bozmak yok tatlımm

canım okudum simdi bebiş yokmş...hic üzülme yılmak yok..bence bian önce gel iyice bi kontrollerini yaptr..aklındaki tüm soru işaretleri gitsn...cok öpüorumm moral bozmak yok tatlımm

Cok saol tatlimm.... Cok uzuldum dun... Ama atlattim cok sukur.. Simdi uzulmeyi birakip, neler yapabilirim derdine dustum...

Mayis basinda baska bir durum yuzunden tr'ye gidiyorum aslinda.. Bebekle alakasi yok... Az once annemle konusuyordum, biranda aklima geldi, ya ben bu arada hazir ordayken doktora gitsem diye..
Anneme de bir suru sey uydurdum yazik... Tabi benim bebek dusundugumden haberi yok annemin.. Ya adetlerim cok agrili, senin o doktoru bana ayarlayabilirmisin geldigimde gideyim dedim... Ondan dolayi gitmek istiyorum sandi.. tamam dedi...

Ama simdi dusundum de, 3 ay denedik daha... mutlaka muayene eder ama, daha cok denememisiz diye cok dikkat etmezse ya diye dusundum.... Daha fazla soyleyebilirim, ciddiye alsin diye... Bakalim nolcak...:97::97::97::97:

tatlım 3 ay deneme çok az bak ben 6 yaptım bana gene bekle diyor doktorlar..hangisine gitsem aynı şeyi duyuyorum..allttan ultrasonla kontrol ediyor..bir şey yok diyip yolluyorlar..sen bence yurt dışında olduğunu falan söylersen orda tedavinin zorluğundan bahsedersen bi nebze test falan yapabilir..ama tam detaylı bakalım diyceğini hiç zannetmiyorum..ben özele gittim onda bile doğru düzgün bakmadı daha erken diye..yada sen 6 yıllık evliyim olmadı dersin...bende istiyorum tam teşekküllü muayeneyi bana da bakmadılar..deli ediyorlar valla..

Doktor zaten taniyor beni... Daha once de bana artik bebek dusun, yanlis yapiyorsun korunmakla diyordu... Daha once gittigimde bana bir guzel nutuk cekmisti korunuyorum diye.. Biliyor 6 senelik evli oldugumu...

Ben yine de yaklasik 6 aydir deniyoruz diyeyim... Sirf bakarken ciddiye alsin daha cok incelesin diye... Yoksa bana git daha dene, sonra gel demez... Yurtdisinda yasadigimi, burdaki durumlari filan biliyor yani... Annem kontrole gittiginde, screamaway napiyor, hala vazgecmedi mi, korunuyor mu diyormus...

Hem bastiririm derim bana tahlilll yapppp, benim vaktim yok... Yas 30a geldi diye...
ufff bir de bana kesin 'ben sana demistim' dicek....:97::97::97::97:

doktor tanıdıksa ve durumunu biliyorsa yapar o zaman canım..endişe etme madem..söylersin hem isteyince de yapar..ne güzel valla tanıdık olması..
gene bir arkadaşım hamileymiş ya faceden öğrendim..ne bu doğurganlık anlamadım..benim her ayım ağlamakla geçiyor millet bir ay bile telaş etmeden yapıveriyor..hak mı bu..

Hayirlisi canim yaa...
Gecen burda yazmistim, okudun mu bilmem, bir arkadasa gidecegiz, o da hamile oldugunu aciklayacak herkese filan yazmistim... Malesef o arkadasim bebegini dusurdu.. 9. haftasinda...
Cok uzuldum...
Bunlari yasamakta cok zor... haftalarca sevinip, sonra boyle birsey yasamak...
Allah hepimize zamani geldiginde saglikli sihhatli bebekler versin insallah...

biliyorum söylemiştin canım..allahım herkese hayırlısını versin..sabırla bekliyorum..her hamile haberini duyduğumda üzülsem mi sevinsem mi şaşırıyorum valla..ama en önemlisi bebğin düşmesindense o ay olmaması..benim geçen ay bir hafta gecikti kanı görünce düşüyor diye korktum doktor adet olmuşsun diyince sevindim..çünkü düşük çok daha üzücü..sağlıkla gelirle inşallah bize sabretmek düşüyor..

scremawaycim 6 yıllık evli olduğunu sölersen sna gereken herşei yapar doktr...ama 3 ay dersen sallamaz bnm 9.denemem 10.ayda müdahale etcek işte...
en zoruda bu beklemek insan cıldırıo...yumurtlaman olmasa belki pko war derdm ama testlerde pzitifi görüosn..eşininde sayısı,hızı problemli olablr...keske birlkte gideblsenz daha iyi olur...

bugün arkadaşıma gittim 14 nisanda doum yaptı...cıktım ordan nası ağladımmm..minicik elleri,burnu,ağzıı...benim sabrım hiç kalmamış bunu anladım...bizimde olsun ahhh ahhhh...

Yakıyı anlamış değilim ama şu soğan kürü için geçmi kaldım

Esime test aldim.. Evde o testlerden yapcak... En azindan bir fikir verir bize spermler hakkinda... Is daha da ciddiye binerse o da gitcek doktora kacis yok....

Yaaa, canim insallah olucak seninde... Insallah daha fazla beklemezsin de bu ay hamilesindir..

Öyle düşünme tatlımmm vakti geldiğinde emin ol sende sabrının meyvesini tadıcaksın...üzülme ve metin ol..dua et cnm...rabbim hiç bir kuluna taşıyamayacağı yükü vermez...unutma bunu tamam mı canım...

Bence erken alınmış karar hiç te acele değildir tatlım..Her zaman bardağın dolu tarafından ziyade boş tarafını da düşünmek gerek...Allah göstermesin belki tedavilik durumla karşı karşıya geldiğinizi düşünsenizee..bir o kadar da onun için beklenecek...Doğru karar vermişsin..Eşinle birlikte doktora görünmende fayda var ve acele diye de düşünme tatlım...

Esim gelmiyor, yalniz gidiyorum canim... Aslinda gidis amacim bu degildi ama, araya doktoru da sIkIstirmaya karar verdim...

saolun kızlar.bu ay umudum yok hiç çaılşmadk diyeblrm..yumurtamda yoktu ztn catlamadı...inş mayısa burda nisan mağdurları olarak VEEEE SONUCC POZİTİİFF yazarız...rabbim isteyen herkese ve banada versin...

saolun kızlar.bu ay umudum yok hiç çaılşmadk diyeblrm..yumurtamda yoktu ztn catlamadı...inş mayısa burda nisan mağdurları olarak VEEEE SONUCC POZİTİİFF yazarız...rabbim isteyen herkese ve banada versin...

insallah tatlim... yumurtanin catlamadigini nerden biliyorsun? yumurta takibi filan mi yaptirdin?

insallah tatlim... yumurtanin catlamadigini nerden biliyorsun? yumurta takibi filan mi yaptirdin?

cnm pko hastalıı nedenyle yumurtam catlamıo..hepsi birlkte büyüyo 11mm kalıo..hcbri catlamıo..(elime bi gecseler kırcam kafalarını) bu ay yumurta takibine gttm ve yne yoktu işte doktorcuum sonunda insafa geldi artık şansa bırakmıcaz dedi..bu ay ilaç veiğneyle catlatcak...hayırlısı bakalım..oyüzden gitmen görünmen bi doktra cok iyi olur...

off kızlar bende bi belirti yok son 3 günüm bakalım nolcak... hala kahverengi akıntı dünden beri devam ediyor ama az az bu ne anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…