hayırlısı olsun canım benim bazı kişler hamile olduğunu anlamıyormuş.kasık ve bel ağrısı adet belirtiside olabiliyor bebek olduğu anlamınada gelebiliyor.inşaallah bebiş belirtisidir.bekleyelim hayırlısı gülüm.
Bekleyelim bakalım,ne zormuş şu beklemek
Ama benim eskiden de 1 hafta önce başlıyordu adet belirtileri,şimdi de sanki aynı belirtiler.O yüzden diyorum umudum kalmadı pek diye.Sadece bu ay 1 hafta değilde 10 gün önceden başladı.Off of,oluverse bu ay ne güzel olurdu,biliyor musunuz eşim de telaş yapıyor,çok istiyor,dün sordu belirtiler var mı hamile olabilir misin diye?
öyle canım benim beklemek çok zor inşaallah bebiştir.benim daha yumurta çatlamadı pazartesi doktora gideceğim artık hayırlısı offffff klomen dün bitti beklemedeyiz ne zor durumlar yaaaaa.neyse inşaallah hayırlı haberler gelir bu ay.
kızlar kaç aydır bekliyosunuz?
kızlar kaç aydır bekliyosunuz?
öyle canım benim beklemek çok zor inşaallah bebiştir.benim daha yumurta çatlamadı pazartesi doktora gideceğim artık hayırlısı offffff klomen dün bitti beklemedeyiz ne zor durumlar yaaaaa.neyse inşaallah hayırlı haberler gelir bu ay.
Canım klomen nedir?Ben bilmiyorumda:-(
Yumurtanın çatlamadığını nerden biliyosun?
tedavin hayırlı olsun.. klomenle ilk ayın mı?? belki pazartesi iğne verir sana.. bazılarına doktorları iğne vermemş ve yumurta kendi çatlayamamış ve kist oluşmuşş..inşallah sağlıklı bir bebeğin olur...
evet canım ilk ayım aslında eşimdede bendede bişey yok ama 11 ay olunca hızlandıralım dedi doktor.hayırlısı gülüm doktor kotrolü şart dediğin gibi eğer çatlamassa kist nedeni.bu yüzden ben takip ediyorum doktorumu.
ben de takipteyim canım. 2.ayım bu.. hayırlısı bakalım.. belrti fazla dinlemiyorum..geçen ay hamilelerde olan herşey bende de oldu..herhalde psikolojik oldu...bu ay çok rahatım.. şimdi düşündüm de salı beklenmeyen adetim..geçen ay 10 gün nerdeyse geri sayım yapmıştım..şunu kafama yerleştirdim geçen ay üzülünce varsa var yoksa yok düşünmenin faydası yok:)
öyle bitanem ama elinde olamıyorki dün uyumadan önce sol kasığım ağrıyordu.çatladımı çatlamadımı diye kendimi yiyorum pazartesiye kadar beklemek zorundayım inşaallah geç kalınmaz 11 gün pazar çünkü.doktor kapalı diye pazartesi gel dedi.
bu arada ilşki yaşamaya da devam et gün aşırı.. kaçırmış olmamak için...
saol canım arkadaşım benim bende öyle yapayım ozaman offfffffff ne zormuş yaaaaaaa.allahım sabır versin hepimize ve allahım en kısa zamanda kollarımızı doldursun inşaallah.
kimyasal gebelikle rahimin alakası yokki. Yumurta döllenıyor ve rahıme yerleşmeden düşük ile sonuçlanıyor. Yani aslına bakarsan sorun zaten yumurtanın döllenmesi değil, rahime yerleşmesi...Ne biliyim hakkımızdan hayırlısı. Eğer merak edip adet günümde kan testi yaptırmasaydım kimyasal gebelik geçirdiğimi bilmeyecektım bıle çünkü adet günümden 3 gün sonra düşük oldu. Adetim gecikti sanacaktım , insanın başına ne gelirse meraktanmış derler ya doğruymuş
ben de yaşadım yaşadıklarınızı, Allah kimseye de yaşatmasın...benim doktorum hiç dinlenme vermedi.. çünkü bebek veya kese hiç birşey rahme gitmedi ki kandaydı ve gitti.. rahmin dinlendirilmesi gereken bir durum yok ortada..wifeof demon sen bir doktora daha mı gitsen?? çünkü rahimle ilgili bir durumu senin de yaşadığını düşünmüyorum.. biz hemen başladık...
canım kanama sürekli bir haldemi geldi yoksa damla damla geldi bittimi çünkü aynısını ablam yaşadı hatta 6 aya kadar her ay ufak ufak kananmaları oldu hemen ümidini kaybetme fazlada umutlanma Allahtan hayırlısı dileğimiz hamile olmandan yana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?