Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Bekleyelim bakalım,ne zormuş şu beklemek
Ama benim eskiden de 1 hafta önce başlıyordu adet belirtileri,şimdi de sanki aynı belirtiler.O yüzden diyorum umudum kalmadı pek diye.Sadece bu ay 1 hafta değilde 10 gün önceden başladı.Off of,oluverse bu ay ne güzel olurdu,biliyor musunuz eşim de telaş yapıyor,çok istiyor,dün sordu belirtiler var mı hamile olabilir misin diye?

öyle canım benim beklemek çok zor inşaallah bebiştir.benim daha yumurta çatlamadı pazartesi doktora gideceğim artık hayırlısı offffff klomen dün bitti beklemedeyiz ne zor durumlar yaaaaa.neyse inşaallah hayırlı haberler gelir bu ay.

Canım klomen nedir?Ben bilmiyorumda:-(
Yumurtanın çatlamadığını nerden biliyosun?

tedavin hayırlı olsun.. klomenle ilk ayın mı?? belki pazartesi iğne verir sana.. bazılarına doktorları iğne vermemş ve yumurta kendi çatlayamamış ve kist oluşmuşş..inşallah sağlıklı bir bebeğin olur...

Canım klomen nedir?Ben bilmiyorumda:-(
Yumurtanın çatlamadığını nerden biliyosun?

klomen yumurtaların gelişmesini sağlıyor canım 11 günde gidip yumurtanın ne kadar olduğuna bakıyorlar yani benim öyle olacak ya iğneyle çatlatacak doktor.yumurtaların durumuna göre bakalım hakkımızda hayırlısı gülüm.

evet canım ilk ayım aslında eşimdede bendede bişey yok ama 11 ay olunca hızlandıralım dedi doktor.hayırlısı gülüm doktor kotrolü şart dediğin gibi eğer çatlamassa kist nedeni.bu yüzden ben takip ediyorum doktorumu.

ben de takipteyim canım. 2.ayım bu.. hayırlısı bakalım.. belrti fazla dinlemiyorum..geçen ay hamilelerde olan herşey bende de oldu..herhalde psikolojik oldu...bu ay çok rahatım.. şimdi düşündüm de salı beklenmeyen adetim..geçen ay 10 gün nerdeyse geri sayım yapmıştım..şunu kafama yerleştirdim geçen ay üzülünce varsa var yoksa yok düşünmenin faydası yok:)

öyle bitanem ama elinde olamıyorki dün uyumadan önce sol kasığım ağrıyordu.çatladımı çatlamadımı diye kendimi yiyorum pazartesiye kadar beklemek zorundayım inşaallah geç kalınmaz 11 gün pazar çünkü.doktor kapalı diye pazartesi gel dedi.

canım benim,11. gün çatlamaz ki daha zaten:) rahat ol..hap bittikten sonra büyüme devam ediyor.. beni doktorum direk 12. gün çağırıyor.. daha 14 15 mm falan oluyor sonra 14. veya 15. gün gidiyorum büyümüşse veriyor çatlatma iğnesi..büyümemişse ertes gün falan yine gidiyorum.. bugüne kadar kimseden duymadım ben 11.günde çatladığını...18mm geçtiğinde veriyor ğneyi.. genelde 21 22 mm de falan vuruluyor..sen kendin üzme.. stres olunca bebek olmuyor..klomenle hamşliğe uğraşanlar diye bir topik var biliyorsundur belki..orada hep hamile kalanlar en rahat olduğum ayda hamile kaldım falan diyorlar. çevremdeki insanlar da öyle..çatlama olurken bende kireç gibi beyaz br akıntı oluyor 2 ayda böyle oldu.. bir de şiddetli kasık batması..hatta belim de çok ağrıdı.yani mümkün değil geç kalan..11. gün çatlama için çoooooooooooook erken..beklenmeyen adetinden 14 gün çıkar..yaklaşık o dönemlerde çatlaması gerek..

bu arada ilşki yaşamaya da devam et gün aşırı.. kaçırmış olmamak için...

bu arada ilşki yaşamaya da devam et gün aşırı.. kaçırmış olmamak için...

saol canım arkadaşım benim bende öyle yapayım ozaman offfffffff ne zormuş yaaaaaaa.allahım sabır versin hepimize ve allahım en kısa zamanda kollarımızı doldursun inşaallah.

Kızlar, ben kimyasal gebeliği iyice araştırdım, hamile kaldıktan sonra tüplerden birinde döllenme gerçekleşir ve döllenmiş yumurta rahme doğru ilerler, rahme vardıktan ve yerleştikten sonra beta HCG hormonu salgılanmaya başlar, yani döllenmiş yumurta rahme yerleşmeden beta HCG seviyesinde her hangi artış izlenmez, ve kan tahlilinin pozitif çıkması mümkün değil, kısacası kimyasal gebelikte blastokist aşamasında olan yumurta hücre rahme yerleşir ama iyice tutunamadığı için bir kaç gün içinden adet kanaması şeklinde düşer. Bu sebeple rahmin dinlenmesi gerekir. doktorsitesi.com'da bir kaç daha doktora sordum, hepsi en az 2 ay bekleyin diyorlar, ben de bekliyorum, napiyim, benim doktorum yine iyi, 2 ay diyor, doktorsitesindeki doktorlardan biri 3-4 ay beklemeniz gerekir dedi. :26::26::26:

hanımlar meraba, 2 gündür giremedim hiç. Benim dün regl bitti. genelde hep olan bişey zaten ama ben sorup öğrenmek istiyorum... Benim regl bitimimde yumurtlama dönemindeki gibi uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntıdan geliyor. dün ve bugün geldi. sizde de durum böylemi???

Yumurtlama günüme 5-6 gün var, o zaman yine geliyor yani normal yumurtluyorum

yok kahve leke halinde geliyo henüz kırmızı değil ama :97:zaten gebeliğimde riskli olucak gibi kanda pıhtılaşma sorunum var hamile kalır kalmaz iğneye başlamam lazım çok tedirginimeşim çok destek sağolsun bana ama işte yinede gitmiyo tedirginliğim..2-3 gün daha bekleyimde doktora gidicem inşallah hayırlısı olsun bu arada ben seda tanıştığıma memnun oldum desteğin için çok teşşekkür ederim

Selam kızlar nasılsınız?
Hamile haberi alamamışız sanırım son 2 günkü sayfaları pek okuyamadım ama... Olsun umutlarımız bitmiyor.
umutdeniz'cim hiç üzülme vardır bi vakti saati.Bakalım bi adetin geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…