cnm pko hastalıı nedenyle yumurtam catlamıo..hepsi birlkte büyüyo 11mm kalıo..hcbri catlamıo..(elime bi gecseler kırcam kafalarını) bu ay yumurta takibine gttm ve yne yoktu işte doktorcuum sonunda insafa geldi artık şansa bırakmıcaz dedi..bu ay ilaç veiğneyle catlatcak...hayırlısı bakalım..oyüzden gitmen görünmen bi doktra cok iyi olur...
kızlarrr ben geldimmm
geçmişi okim geliyorum hemen,bakalım havadis varmı
sen ovulasyon testi filan kullanmismiydin tugcecim?
yani ben ov. testinde koyu cizgi gorebiliyorsam, yumurtalarim catliyor mu demektir?:26::26:
ovulasyon testi kullanmadm canım ama bnle aynı durumda olan arkadaş pozitif görmüyoo...ama yinede onunda catlamasıyla bitmio..tüpler var hormanlar var...yumrtan catlar ama baska bi sorun gebeliği engeller..aa bak bnm rahimde brz yamuk oda sorun mesala...en kısa zamanda testlern yapılsn..tdbirini al takdiri ALLAHA bırak canım...
Dogru diyorsun canim... Sen simdi bunu soyleyince hatirladim da, ben bugun ovulasyon mikroskobu uzerine arastirirken, bununla alakali bir sey izledim... pko rahatsizligi olan biri ovulasyon testinde pozitif goremedigini, ama ovulasyon mikroskobunda (tukurukle yapilan) pozitif gorebildigini soyluyordu...
ayyy oku oku bitiremedim,bir gün girmedin ne kadar yazmışsınız siz öyleee.... hamiş yok. hafta sonu genelde olurdu ama bugün yok
şimdi soru sorim size; bu testleri kaça alıyorsunuz siz?
ayyy oku oku bitiremedim,bir gün girmedin ne kadar yazmışsınız siz öyleee.... hamiş yok. hafta sonu genelde olurdu ama bugün yok
şimdi soru sorim size; bu testleri kaça alıyorsunuz siz?
canım sn bu testlerle sonuc alamazsn sanrm pko araştrdnmı hiç...yumurtamız 4 ayda 1 catlıo oda şansa artık catlamayadablr...sn doktora gittinmi...bide kacıncı denemen...
canım bende ona bakmak için düşündüm aslında.:26: ben gitmedim tekrar doktora. soğan içiyorum,bitirip öyle gidecem. bir faydası oluyormu diye merak ediyorum. ama bana doktor yumurtan gelişmiyor demişti.gelişmemesi çatlamamasımı demek??
son 3 günüm gelsin çarşamba ya meraktan çatlıycam kızlarrr
Canim acele etme...Insallah hamilesindir...
kızlar pco demişsiniz bu ultrasonda belli olur mu.
evet canım ne yazıkki...18mmden büük olması lazım catlaması icin..önce sna hap vercek gelştrmek icin snr iğneyle catlatck...2 ay icinde olur diolar..ben snn yernde olsam hemen giderm doktra...hatta ben istiyorumki hepinize yardm ediyim gelim alıyımm seni tutim kolundan götürüyüm doktra snra teyze oluumm...
benimki öyle belli oldu. ama hormon testiyle öğrenende var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?