Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

sen ovulasyon testi filan kullanmismiydin tugcecim?
yani ben ov. testinde koyu cizgi gorebiliyorsam, yumurtalarim catliyor mu demektir?:26::26:

sen ovulasyon testi filan kullanmismiydin tugcecim?
yani ben ov. testinde koyu cizgi gorebiliyorsam, yumurtalarim catliyor mu demektir?:26::26:

ovulasyon testi kullanmadm canım ama bnle aynı durumda olan arkadaş pozitif görmüyoo...ama yinede onunda catlamasıyla bitmio..tüpler var hormanlar var...yumrtan catlar ama baska bi sorun gebeliği engeller..aa bak bnm rahimde brz yamuk oda sorun mesala...en kısa zamanda testlern yapılsn..tdbirini al takdiri ALLAHA bırak canım...

Dogru diyorsun canim... Sen simdi bunu soyleyince hatirladim da, ben bugun ovulasyon mikroskobu uzerine arastirirken, bununla alakali bir sey izledim... pko rahatsizligi olan biri ovulasyon testinde pozitif goremedigini, ama ovulasyon mikroskobunda (tukurukle yapilan) pozitif gorebildigini soyluyordu...

ayyy oku oku bitiremedim,bir gün girmedin ne kadar yazmışsınız siz öyleee.... hamiş yok. hafta sonu genelde olurdu ama bugün yok

şimdi soru sorim size; bu testleri kaça alıyorsunuz siz?

hep yediklermz içtiklermzden işte eskiden doktormu warmış...millet olmasn diye dua ediyomuş anlatılanlra göre...ceketimi attım hamile kaldı ahhh nerde şimdi bütün dolabı üstüme atsa tık yok

ayyy oku oku bitiremedim,bir gün girmedin ne kadar yazmışsınız siz öyleee.... hamiş yok. hafta sonu genelde olurdu ama bugün yok

şimdi soru sorim size; bu testleri kaça alıyorsunuz siz?

canım sn bu testlerle sonuc alamazsn sanrm pko araştrdnmı hiç...yumurtamız 4 ayda 1 catlıo oda şansa artık catlamayadablr...sn doktora gittinmi...bide kacıncı denemen...

canım sn bu testlerle sonuc alamazsn sanrm pko araştrdnmı hiç...yumurtamız 4 ayda 1 catlıo oda şansa artık catlamayadablr...sn doktora gittinmi...bide kacıncı denemen...

canım bende ona bakmak için düşündüm aslında.:26: ben gitmedim tekrar doktora. soğan içiyorum,bitirip öyle gidecem. bir faydası oluyormu diye merak ediyorum. ama bana doktor yumurtan gelişmiyor demişti. gelişmemesi çatlamamasımı demek??

evet canım ne yazıkki...18mmden büük olması lazım catlaması icin..önce sna hap vercek gelştrmek icin snr iğneyle catlatck...2 ay icinde olur diolar..ben snn yernde olsam hemen giderm doktra...hatta ben istiyorumki hepinize yardm ediyim gelim alıyımm seni tutim kolundan götürüyüm doktra snra teyze oluumm...

bana git 6 ay dene öyle gel diyorlar canım.. özel bir doktor bulmam gerek.

benimki öyle belli oldu. ama hormon testiyle öğrenende var sanırım

anladım canım bende ultrasondan muayene oldum test yapmadı doktor..zaten yumurtlamamışsın demişti..olsaydı pco bilirdi heralde..zaten bu ayda olmazsa başka özele gitcem..bütün doktorlara gitcem artık..hep geri yolluyorlar..

bende merak ediyorum pko olup olmadıgımızı ultrasonda doktor gorebilirmi? ben bebek dusundugumuz ilk ayımda doktora gittim smar testi istedim ve bebek istiyoruz bi sorun varmı iltihap vs dedim smar testim temiz ciktı ultrasonda 1 cm capında miyon var ama rahimin dısında zararsız bayanların cogunda goruruz solemeyiz bile demisti. eger bende pko vardıysada o muayenede tespiy edebilirmiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…