bana git 6 ay dene öyle gel diyorlar canım..özel bir doktor bulmam gerek.
bende merak ediyorum pko olup olmadıgımızı ultrasonda doktor gorebilirmi? ben bebek dusundugumuz ilk ayımda doktora gittim smar testi istedim ve bebek istiyoruz bi sorun varmı iltihap vs dedim smar testim temiz ciktı ultrasonda 1 cm capında miyon var ama rahimin dısında zararsız bayanların cogunda goruruz solemeyiz bile demisti. eger bende pko vardıysada o muayenede tespiy edebilirmiydi.
bende merak ediyorum pko olup olmadıgımızı ultrasonda doktor gorebilirmi? ben bebek dusundugumuz ilk ayımda doktora gittim smar testi istedim ve bebek istiyoruz bi sorun varmı iltihap vs dedim smar testim temiz ciktı ultrasonda 1 cm capında miyon var ama rahimin dısında zararsız bayanların cogunda goruruz solemeyiz bile demisti. eger bende pko vardıysada o muayenede tespiy edebilirmiydi.
bunu anlamıorum işte stres yapıoruz bide hiç şansımız kalmıo ozmn...bnada öle yaptıı..1 sene dolsun dedi artık en son gittiğimde azarladım..neyi beklicez olmuo işte...bn yrn doktoru arıım sanırım kocatepenn orda özeli olmazsa oraa gidersn...
Canim oluyormus, az once uzmantvde izledim... neymis bu pko diye....kızlar pco demişsiniz bu ultrasonda belli olur mu.
Canim acele etmeeee, simdiden stres yapma.. Bak bebek son haftada tutunuyor.. Onu etkilersin sonra...aslında ümidim yok gibi ama sonucu meraaak ediyorum kahverengi akıntım bugünde az az devam etti ondan dolayı sonuç hüsran olcekmiş gibi geliyo
bnd 3.doktor teşhis koydu canım adetli gitmştm btn yumurta hücrelri büyümştü görüosn snd zaten öle örendim..daa önceki 2 doktor sölememşti vede bni mahvettlr Allahım o maşalar fln cok kötüydü
Canim oluyormus, az once uzmantvde izledim... neymis bu pko diye....
Canim acele etmeeee, simdiden stres yapma.. Bak bebek son haftada tutunuyor.. Onu etkilersin sonra...
kız niye gülüyorsun..çok pimpirikliyiz dimi.neyse bari iyi dedin bende var mı yok mu öğrenmiş oldum..doktor içerisi iyi dediydi.
selamm
nasilsiniz kizlar ??
Valla parhisiacimmm, yakinda doktor filan cikcaz yaaa... Bir yil once bana bunlari sorsan hicbirseyden haberim yoktu.. Simdi biraz da burasi sayesinde bir cok sey ogrendim... Hala da ogreniyorum.. Pko neymis bilmiyordum, ogrendim...
ayyyy koptummmm, Sinemm sana hosgeldin yazcaktim, sonra esim birsey sordu, ona cevap vereyim derken kafam karisti, "ee, sinem" dedim, bana sinemde kim diye bakakaldi....
Valla parhisiacimmm, yakinda doktor filan cikcaz yaaa... Bir yil once bana bunlari sorsan hicbirseyden haberim yoktu.. Simdi biraz da burasi sayesinde bir cok sey ogrendim... Hala da ogreniyorum.. Pko neymis bilmiyordum, ogrendim...
herkese iyi gecelr yarın iş bşı yine oofff..good night
valla cok komik bir durum oldu...allah seni ne etmesin catlak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?