Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar bende 6+4.haftadayım.agzım zehir gibi acı oluyor yemek yapamıyorum zor zamanlar geçiyor

kızlar bende 6+4.haftadayım.agzım zehir gibi acı oluyor yemek yapamıyorum zor zamanlar geçiyor

benimde 7. hAFTAM GEÇEN HAFTA ne kadar iştahlıydım ama şimdi kamadı o iştahım,ağır yemek yiyemiyom bu günlerde meyve,sebze yemeği,saata,eti çok severdim,hamileliğimi öğrendiğimde demirim azamış diye,kaç bardak pekmez içtim,üzüm,kayısı yedim,hergün et,balık,tavuk,kebap,lahmacun vs.yedim de yedim ama şimdi et görmek istemiyommm:79::79:

screamaway canım hafta sonu yoktum yeni ördüm yazdıklarını üzülme canım vakti gelince hiçbirşey engelleyemez bebişi bizimde 5. ay oldu aralıkta başladık çalışmalra ............3 ay çok kısa ümitiszlik için çok erken rahat ol Rabbim ol diyince olur..........senin neşen kaçınca topic inde neşesi kaçıyor

ben regl oldum kizlar dün gece oldum (

artik mayis ayina ins. kismet olur diyelim.

selam ;

Kizlar benide 19 mayis'a eklermisiniz

Tesekkürler.......

Arkadaşlar ben de hamileyim hamile olan diğer anneleri tebrik ediyorum..ve olmayanlara da en kısa sürede rabbim nasip etsin inşallah..

Arkadaşlar ben de hamileyim hamile olan diğer anneleri tebrik ediyorum..ve olmayanlara da en kısa sürede rabbim nasip etsin inşallah..

aa çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı başımıza tabiii kaç haftalık bebişin ve nasıl öğrendin cnm? söle ki biz de motive olalım sayende

tamam canim.. cikariyorum seni... yeniden eklenmek istediginde soylersin...
bu arada cok erken olmussun.. nedenini biliyormusun?:97:

bilmiyorum doktora gittim bisey demedi tedavi goruyodum zaten bu ay ara verelim dedi bende tmm dedim geldim bugunde bitti bakalim pcos hastasiyim belki ondan olabilimir dedim kendi kendime

hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim amin allah herkeze nasip etsin annelik duygusunu olanlarada allah bi avazda kurtarsin ve kucaklarina almayi nasip etsin meleklerini

MERHABLAR HATUNLAR;;;; BOL HAMISLI HAFTALAR olu insaallah.. listeyide inceledimde nisani ortaladik 3 - 4 hamilemiz var hadi atak kizlar hayirla insallah........
Kizlarrrrr, mayis'ta tr'ye gidiyorummm.. Karar verdim... Belki doktora da gidebilirim o ara... Cok mu acele ediyorum?:26:

tatlim boyle bir firsat gecmis eline kacar mi?? tabiki git ama annen simdiden ayarlasin yoksa randevu olayi falan ten amanin kisitli.. ayy insallah doktora gittiginde "screamway, goun aydin 2 haftalik hamilesin " dese...........................

günaydın kızlaar .bz bu ay yumurtlama döneminde hiç çalışamadık ama bnm 4 gündür göğüslerim acıo daa adetime en az 15 gün var ama nie bu kadar erken acımaya başladı bilmiorum hamile olduğumuda düşünmüorum ama olabilirmi ki acaba

mrh eger yumurtaların calışmadıysa kendını cok umıtlendırme bu ay

zaten ümitlenmioyurmda göğüslerim nie bu kadar acıo ona şaşırıorum bide idrar yaparken fln özellikle sol kasııma sancı girio birasda belim ağrıo gibi.. sanki adet olcakmışım gibi ama adetime çok varki daha

psikolojik olarakta hissediyoruz bazen bunları ama uşutmuşte olabılırsın

günaydın herkese.dün gece yatarken ben kırmızıları gördüm kızlar 4 gün erken geldiüzüldüm:daha doğrusu üzüldük

Tatlimmm uzulmek yok, mayista beraber devam edecegiz insallah... ayis tarihini hesapladiginda soylersin...

Canimmm, aman sen yemegi filan bosver, hamileliginin keyfini cikar bence... Keske bende hamle olsam da, yemege dokunmasam...

Cok saol canimmmm, basta cok uzuldum... Ama atlattim Allaha sukur, topicte herkes cok moral verdi, hem sizin haberlerinizi okuyunca da rahatliyorum... simdi bu ay insallah deneyebilirim diye dusunuyorum...

ben regl oldum kizlar dün gece oldum (
artik mayis ayina ins. kismet olur diyelim.

selam ;
Kizlar benide 19 mayis'a eklermisiniz
Tesekkürler.......
Sinemcimmmm, uzulmek yokkkk, ben de mayisa kaldim zaten... Hep beraber devam edecegiz insallah...

aaaaa, Nisanda bir hamilemizzz daha varmis da haberimiz yokmusss,
Hemen seni listede hamile diye guncelliyorum canim... Cokkk sevindimmm... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin..
Topic senden dua bekliyor...

Silacimmmmm, Mayis 1 civarinda ovulasyonum olur diye dusunuyorum... Misafirimiz varken deneyebilcekmiyiz bilemiyorum, insallah deneriz... Mayis 5/7si arasi gibi tr'de olcam.. 5'inde filan gitsem, henuz cok erken olur herhalde.. Bana hamilemiyim degilmiyim soyleyemez... Ama eger hamileysem bir zarari dokunur mu? Sonucta kontrol etcek ya...:26::26::26:

Canim, adetime 15 gun var demissin... O zaman senin ovulasyonun bu aralar olmali... Bence bu hassaslik ondan....:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…