Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

hmmmmmmmm,doktoruma sorayım bakalım ne diyecek. teşekkürler... benim üstünden 2 regl geçti zaten canım sorun olmaz sanırım...rahime gidiyor ama hiç tutunmadığı için ben ööyle yazmıştım..kese veya herhangi bir parça olmadığı için...

Kızlar ya bu akşam eczaneden test alsam eşimle,yarın sabah yapsam çıkar mı sizce?Şu hassas testlerden?Çok ağrım var kasıklarda,çok da merak ettim.Ne dersiniz?Bat ım 4 mart kızlar :18: :18::18:

Son düzenleme:
Kızlar ya bu akşam eczaneden test alsam eşimle,yarın sabah yapsam çıkar mı sizce?Şu hassas testlerden?Çok ağrım var kasıklarda,çok da merak ettim.Ne dersiniz?Bat ım 4 mart kızlar :18: :18::18:

belki çıkar arkadaşım bilmiyorumki ben hiç denemedim ama hassas teslerden adet öncesi öğrenenler oluyormuş.ama en kesin kan testi.5-6 gün kalmış ama offf ya bekle bekle bekle.

evet cimeka katılıyorum sana...Allah kımseye yaşatmasın valla zor bır durum İnşallah bu ay sağlıklıklı bebişlerimiz olur

Tamam canım,doğru söylüyorsun,ama kasık ağrılarım çok fazla yaa,artık dayanamıyorum.Belim de ağrıyor,adet olucam herhalde yakında.

belli olmaz canım, belki de hamilelik belirtisidir, sen sabret ama reglin gecikmeden boşuna test yapma. inşallah hamilesindir

Bence pazartesiyi bekle kan testi yaptır varsa kan testinde yüksek ihtimal çıkar.
Şimdi hamile olsan bile idrarda çıkmayabilir boşa moralin bozulur canım.

Tesekkürler canim Hosbulduk.

Ins. hayirlisiyla ins. gelir bebegim bu ay.

İnşallah tatlım, inşallah bebişin seni sevindirir bu ay

Bence de yapma yarın, hayatım, kendini üzersin sadece, çok erken çünkü, kan testi için 28 şubat uygun bence, idrar testi için ise 4 marttan sonra sonuç alırsın büyük ihtimalle, tabi adet gecikmesinden önce idrar testi pozitif çıkanlar olmuştur, ama bu durumlar azınlıkta. Azcık daha sabret, ne kaldı ki, 4-5 gün. Hayırlısı olsun, tatlım, inşallah martın 4ü güzel haberlerini alırız.

Üstünden 2 regl geçtiyse rahatlıkla bebiş çalışmalarını yapabilirsin, yani bu konuları düşünmene bile gerek yok inşallah ALLAHIM sağlıklı bebiş nasip eder.

nihalcim nasılsın canım ben kayınvalımdemde kalcam bu gece o yüzden tel ıle gırıyorum óncekı yazılanları okuyamadım :)
canım benım bı sıkıntım varya sag kaslglm ınanılmaz agrıyor amelıyat oldugum taraf adetıme daha 11 gün falan var cok kötüyüm ınsallah kótü bısey olmaz dua et bana canımya

İnşallah kötü bişey olmaz tatlım, içini ferah tut, kötü düşünceleri uzaklaştır kendinden, eğer hamişeysen, stres yaparak yeğenimi üzmeye hakkın yok, anladınmı? Dualarım seninle. ALLAHIM inşallah artık güzel günler göstersin, dileklerinin gerçekleşmesine yardımcı olsun bitanem!

canım adetten 14 gün önce yumurtalama oluyor bazen aksamalar gecikmeler oluyor.. belki yumurtan çatlıyordur daha yeni..bugünlerde çalışmalara devam et adetine 1 hafta kalana dek sürdür...

Üstünden 2 regl geçtiyse rahatlıkla bebiş çalışmalarını yapabilirsin, yani bu konuları düşünmene bile gerek yok inşallah ALLAHIM sağlıklı bebiş nasip eder.

amin... nerde bekleyen varsa Allahım kucakları sağlıklı bebelerle doldursun...

amin... nerde bekleyen varsa Allahım kucakları sağlıklı bebelerle doldursun...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!

canım adetten 14 gün önce yumurtalama oluyor bazen aksamalar gecikmeler oluyor.. belki yumurtan çatlıyordur daha yeni..bugünlerde çalışmalara devam et adetine 1 hafta kalana dek sürdür...

Kadriyecim, cimeka haklı, sende yumurtlama birazcık geç kalabiliyor bence, diş gebelik olduğu zaman da geç döllenme olmuş bence, adet gecikmesinden 13 gün sonra test pozitif çıkmış ya. Bu yüzden aktivitelere devam, inşallah teyze olurumm, sabırsızlanıyorum, İnşallah bu ay bir çok bebişin teyzesi olmayı planlıyorum. ALLAHIM planlarımı bozmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…