Merhaba, canım, hoşgeldin,
hadi hayırlısı, bugün ve günaşırı aktivitelere devam, ALLAH bebeğine kavuştursun inşallah!
kızlar kaç aydır bekliyosunuz?
Kızlar, ben kimyasal gebeliği iyice araştırdım, hamile kaldıktan sonra tüplerden birinde döllenme gerçekleşir ve döllenmiş yumurta rahme doğru ilerler, rahme vardıktan ve yerleştikten sonra beta HCG hormonu salgılanmaya başlar, yani döllenmiş yumurta rahme yerleşmeden beta HCG seviyesinde her hangi artış izlenmez, ve kan tahlilinin pozitif çıkması mümkün değil, kısacası kimyasal gebelikte blastokist aşamasında olan yumurta hücre rahme yerleşir ama iyice tutunamadığı için bir kaç gün içinden adet kanaması şeklinde düşer. Bu sebeple rahmin dinlenmesi gerekir. doktorsitesi.com'da bir kaç daha doktora sordum, hepsi en az 2 ay bekleyin diyorlar, ben de bekliyorum, napiyim, benim doktorum yine iyi, 2 ay diyor, doktorsitesindeki doktorlardan biri 3-4 ay beklemeniz gerekir dedi. :26::26::26:
Kızlar ya bu akşam eczaneden test alsam eşimle,yarın sabah yapsam çıkar mı sizce?Şu hassas testlerden?Çok ağrım var kasıklarda,çok da merak ettim.Ne dersiniz?Bat ım 4 mart kızlar :18: :18::18:
ben de yaşadım yaşadıklarınızı, Allah kimseye de yaşatmasın...benim doktorum hiç dinlenme vermedi.. çünkü bebek veya kese hiç birşey rahme gitmedi ki kandaydı ve gitti.. rahmin dinlendirilmesi gereken bir durum yok ortada..wifeof demon sen bir doktora daha mı gitsen?? çünkü rahimle ilgili bir durumu senin de yaşadığını düşünmüyorum.. biz hemen başladık...
kokohantes şu an sitede sen varsın galiba sadece...Ne dersin yapayım mı yarın test??Erken mi?
idrar testi için henüz erken canım, boşuna alıp moralini bozma, sabret biraz daha:)
Tamam canım,doğru söylüyorsun,ama kasık ağrılarım çok fazla yaa,artık dayanamıyorum.Belim de ağrıyor,adet olucam herhalde yakında.
Kızlar ya bu akşam eczaneden test alsam eşimle,yarın sabah yapsam çıkar mı sizce?Şu hassas testlerden?Çok ağrım var kasıklarda,çok da merak ettim.Ne dersiniz?Bat ım 4 mart kızlar :18: :18::18:
kokohantes şu an sitede sen varsın galiba sadece...Ne dersin yapayım mı yarın test??Erken mi?
Tesekkürler canim Hosbulduk.
Ins. hayirlisiyla ins. gelir bebegim bu ay.
hmmmmmmmm,doktoruma sorayım bakalım ne diyecek. teşekkürler... benim üstünden 2 regl geçti zaten canım sorun olmaz sanırım...rahime gidiyor ama hiç tutunmadığı için ben ööyle yazmıştım..kese veya herhangi bir parça olmadığı için...
nihalcim nasılsın canım ben kayınvalımdemde kalcam bu gece o yüzden tel ıle gırıyorum óncekı yazılanları okuyamadım :)
canım benım bı sıkıntım varya sag kaslglm ınanılmaz agrıyor amelıyat oldugum taraf adetıme daha 11 gün falan var cok kötüyüm ınsallah kótü bısey olmaz dua et bana canımya
nihalcim nasılsın canım ben kayınvalımdemde kalcam bu gece o yüzden tel ıle gırıyorum óncekı yazılanları okuyamadım :)
canım benım bı sıkıntım varya sag kaslglm ınanılmaz agrıyor amelıyat oldugum taraf adetıme daha 11 gün falan var cok kötüyüm ınsallah kótü bısey olmaz dua et bana canımya
Üstünden 2 regl geçtiyse rahatlıkla bebiş çalışmalarını yapabilirsin, yani bu konuları düşünmene bile gerek yokinşallah ALLAHIM sağlıklı bebiş nasip eder.
amin... nerde bekleyen varsa Allahım kucakları sağlıklı bebelerle doldursun...
canım adetten 14 gün önce yumurtalama oluyor bazen aksamalar gecikmeler oluyor.. belki yumurtan çatlıyordur daha yeni..bugünlerde çalışmalara devam et adetine 1 hafta kalana dek sürdür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?