Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

smdiye kadar hiç dr a gittin mi bende önce prolaktin yüksekti 2.5 ay dostinex kullandım simdi hormanlar normal ama ne bilim çok umutsuzum

ben 2 senedir deniyorum 8 ay önce düşük yaptım. hormnlarda vs.de hiç bir sorunumuz yok sadece geç hamile kalıyorum. geçen ay yine gittim doktora iltihap ilacı verdi 3 ay daha bekle dedi beklemiycem bir dahaki ay tedaviye başlıyalım dedim...

benimde öyle hiç umudum yok alıştım olmamasına...

canım benimmmm allahım birdaha yaşatmasın inşaallah.bu sefer rabbim kucağına almayı nasip etsinnn.ahhh ahhhh o iltihap olayı bendede var maalesef yaaa geçiremiyorum ve deli oluyorum tekrar ediyor devamlı doktor oda engeller diyor.içmediğim antibiyotik kalmadı geçmiyor.

doktorun dediğine göre benim değerler normale dönmüs ama nedense bu ay gittiğimde yumurtanın boyutunu beğenmedi ondan moralim çok bozuk 12.günde 14mm idi ama geç büyüyebilirdi tekrar kontrole istemedi uğrasmak istemiyor doktorlar görevleri ama git diğer ay gel yapıyorlar

amin canım allah hiç kimseye o acıyı yaşatmasın. iltihap varmı diye bakmadı aslında adetliyken gitmiştim bi şikayetim yok ama ne olur olmaz diye verdi belki içte bişi vardır diye düşükte yaptığımı bildiğinden. bakalım doktoru ikna ettim bu ayda olmadıysa tedaviye başlıyacak tabi rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak ama off bilmiyorum ya artık anne olmak istiyorum.

moralini bozma belki geç büyümüştür. daha var batına belki bebişin seninledir...

inşaallah rabbim bekletmez gülüm tedavim olmadan bebiş haberi gelir inşaallah birtanem.bende bende hep çevrem benden sonra hamile kalmak istediler ve oldular ben öyle kötü oluyorumki bir yeğenim var allah uzun ömürler versin gözümün önünde büyüdükçe ahhhh ahhh çekiyorum.ama rabbime sığındım o en hayırlısını bilir.buda bizim imtihanımız sanırım.yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin rabbim.ama çok zormuş.eşime bile diyemiyorum hassaslaştı bu konuda adet tarihim şu diye.içimde yaşıyorum herşeyi.

sagol cnm ya allah razı olsun iyi dileklerin için msjını okuyunca yüzüm güldü çok mutlu oldum gerçekten morala ihtiyacım varmıs

canım içine atma birlikte verin bu imtihanı benim en büyük destekçim eşim benim üzüntümü bir tek o dağıtıyor. Sen bir de beni düşün bebeğim düşmeseydi 40 günlük falan olacaktı.
Rabbim elbet bizede verecek hayırlısıyla.

henuz kırmızı kartı gormedim parrhisiscım ama atesim baya dustu bu degerlerde hamile olunması guc hormonlarıma baktırmak istiyorum bu supheyle ayları devirmektense bi sorun varsada yoksada bileyim istiyorum artık

Azracimmmm, seni cok iyi anliyorum.. Ben de ayni seyi yapcam.. Biran once doktora gitcem, bir sorun varsa cabuk ogrenelim...:97::97:

iyi geliyoruz birbirimize yaaa devam edelim hamile olanlar da birakmasin bizi hatta yeni topic acalim hamislerimiz icin ordan devam edelimmm
yokkk hamilelerimiz baska yere gitmesinnnlerrr.. Bana onlarin yazdiklarini okumak cok iyi geliyor.. Moral buluyorum...

ayne canım bende anlamıyorum.bugün 25. günümdü hala ovulasyon mikroskobumda eğrelti otları var
Feryalcimmm, anlamadim gitti senin su mikroskobu... Cok garip... Ya belkide hamilesin? O yuzden sacmaladi boyle?

canlarım slm. bnimde yarın 30 günü deviriyoruzzz.güya bat 20 si yani yarın ama ben en geç olan tarihi bekleyeceğim yani 24 nisanda gelmesse idrar testi yapacağım beklemekte fayda var deilmi canlarımmmm.
Kalbimin, tatlim bence de bekle... Iyi yapiyorsun... Insallah hamilesindir canim.. Senle burda artik pek karsilasamaz olduk...:97:

slm veren yok mu dedim canım
Canim hosgeldin...

ayyy, herkes ben yokken konusmus, ben gelene kadar sessizlesmis buralari yine...

ya, kizlarrr, siparis ettigim testler geldiiiii, sevincimi paylasacaktim sizinleeee...

Mikroskobu denedim, cizgiler filan yok.. Noktalar var henuz...

Arkadaşlar...
Elimde 2 kutu açılmamış birde yarım şişe dostinex var
eğer kullanan varsa bana mesaj atsın sevabıma göndereyim
gerçekten ihtiyacı olan yazsın lütfen
allah şifa versin hepinizee

günaydın kızlarr :80:

bata 8 gün var artık ve bir kaç gündür belim ağrıyor hatta dün gece belimin ağrısından uyuyamadım bir süre.. kasıklarımdan ziyade karın bölgem de batmalar var bir de :44:
ama geçen ay da bunları yaşadığım için belirti diye yoramıyorum.
şöyle de bir gerçek var ki haftasonu köyde biraz üşüttüm :97:

beklemedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…