smdiye kadar hiç dr a gittin mi bende önce prolaktin yüksekti 2.5 ay dostinex kullandım simdi hormanlar normal ama ne bilim çok umutsuzum
öyle gülüm valla bekleyelim ne olur ne olmaz ben geçen ay baya yıprandım 34 günde gelince evde 2 tane erken gebelik testi var yapmıyorum inan adet olacağım diye.1 senedir öyle bir psikoloji olmuşki yaptığımda negatif çıkacak kesin diye önemsemez oldum valla.bekleyip görelim zaten gelecek gibide kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor.
ben 2 senedir deniyorum 8 ay önce düşük yaptım. hormnlarda vs.de hiç bir sorunumuz yok sadece geç hamile kalıyorum. geçen ay yine gittim doktora iltihap ilacı verdi 3 ay daha bekle dedi beklemiycem bir dahaki ay tedaviye başlıyalım dedim...
canım benimmmm allahım birdaha yaşatmasın inşaallah.bu sefer rabbim kucağına almayı nasip etsinnn.ahhh ahhhh o iltihap olayı bendede var maalesef yaaa geçiremiyorum ve deli oluyorum tekrar ediyor devamlı doktor oda engeller diyor.içmediğim antibiyotik kalmadı geçmiyor.
doktorun dediğine göre benim değerler normale dönmüs ama nedense bu ay gittiğimde yumurtanın boyutunu beğenmedi ondan moralim çok bozuk 12.günde 14mm idi ama geç büyüyebilirdi tekrar kontrole istemedi uğrasmak istemiyor doktorlar görevleri ama git diğer ay gel yapıyorlar
amin canım allah hiç kimseye o acıyı yaşatmasın. iltihap varmı diye bakmadı aslında adetliyken gitmiştim bi şikayetim yok ama ne olur olmaz diye verdi belki içte bişi vardır diye düşükte yaptığımı bildiğinden. bakalım doktoru ikna ettim bu ayda olmadıysa tedaviye başlıyacak tabi rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak ama off bilmiyorum ya artık anne olmak istiyorum.
inşaallah rabbim bekletmez gülüm tedavim olmadan bebiş haberi gelir inşaallah birtanem.bende bende hep çevrem benden sonra hamile kalmak istediler ve oldular ben öyle kötü oluyorumki bir yeğenim var allah uzun ömürler versin gözümün önünde büyüdükçe ahhhh ahhh çekiyorum.ama rabbime sığındım o en hayırlısını bilir.buda bizim imtihanımız sanırım.yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin rabbim.ama çok zormuş.eşime bile diyemiyorum hassaslaştı bu konuda adet tarihim şu diye.içimde yaşıyorum herşeyi.
henuz kırmızı kartı gormedim parrhisiscım ama atesim baya dustu bu degerlerde hamile olunması guc hormonlarıma baktırmak istiyorum bu supheyle ayları devirmektense bi sorun varsada yoksada bileyim istiyorum artık
yokkk hamilelerimiz baska yere gitmesinnnlerrr.. Bana onlarin yazdiklarini okumak cok iyi geliyor.. Moral buluyorum...iyi geliyoruz birbirimize yaaa devam edelim hamile olanlar da birakmasin bizi hatta yeni topic acalim hamislerimiz icin ordan devam edelimmm
Feryalcimmm, anlamadim gitti senin su mikroskobu... Cok garip... Ya belkide hamilesin? O yuzden sacmaladi boyle?ayne canım bende anlamıyorum.bugün 25. günümdü hala ovulasyon mikroskobumda eğrelti otları var
Kalbimin, tatlim bence de bekle... Iyi yapiyorsun... Insallah hamilesindir canim.. Senle burda artik pek karsilasamaz olduk...:97:canlarım slm. bnimde yarın 30 günü deviriyoruzzz.güya bat 20 si yani yarın ama ben en geç olan tarihi bekleyeceğim yani 24 nisanda gelmesse idrar testi yapacağım beklemekte fayda var deilmi canlarımmmm.
Canim hosgeldin...slm veren yok mu dedim canım
tatlim kizlarda solemis gercci ama acaba yumurtlama gunlerini iskaliyor olabilirmisin ovulasyon testi kullandin mi hic??doktorda sorun olmadigini solemis...
kullandim canim ay amaben öyle kalcamin altina falan yastik koymuyordum bu ay onu deniyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?