günaydın kızlarr :80:
bata 8 gün var artık ve bir kaç gündür belim ağrıyor hatta dün gece belimin ağrısından uyuyamadım bir süre.. kasıklarımdan ziyade karın bölgem de batmalar var bir de :44:
ama geçen ay da bunları yaşadığım için belirti diye yoramıyorum.
şöyle de bir gerçek var ki haftasonu köyde biraz üşüttüm :97:
beklemedeyim..
nasilsiniz arkadaslarim nasil gidiyor hersey yolunda mi ? herkesler iyi mi
günaydın kızlarr :80:
bata 8 gün var artık ve bir kaç gündür belim ağrıyor hatta dün gece belimin ağrısından uyuyamadım bir süre.. kasıklarımdan ziyade karın bölgem de batmalar var bir de :44:
ama geçen ay da bunları yaşadığım için belirti diye yoramıyorum.
şöyle de bir gerçek var ki haftasonu köyde biraz üşüttüm :97:
beklemedeyim..
bende hem bkliyorum hem beklemiorum böle bi değişik duygular içersindeyim yaaa ... hem hamile olmak istiorum hem istemiorumda bazen bide kendimi hamile düşünemiorum deişik gelio bana çok
Feryalcimmm, anlamadim gitti senin su mikroskobu... Cok garip... Ya belkide hamilesin? O yuzden sacmaladi boyle?
:
Canım ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde çok değişik gelmişti bana,öyle süper sevinmemiştim ilk gün,ondan sonraki gün sevinmeye başlamıştım,çok tuhaftı,kısa sürdü bu sevincim ama olsun o da yetti bana
aynı günü bekliyoruz hatunicecim:97: aslında ben pekte beklemiyorum hep geç olduğum için :44:
bakarsın birlikte bebiş bekler oluruzahh ahh hayali bile süper
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Canım belkide hamilesindir,bata 8 gün kala bunların olması bana belki dedirtti çünkü.Özellikle de batma olmasıBekliycez görücezzzz
Günaydın hanımlar,ben iyi sayılırım,bekleme aşamasında olmadığım için rahatım bu ay,ama çalışma yapıp bekleyince çok zor geçiyordu zaman heleki bata yaklaştığım günlerde...
Gerçi şimdi de mayıs ayının gelmesini bekliyorum
Bu ay bir an önce adet olmayı bekliyorum yaniii
:) kızlar yorgun düştü galiba.. Valla benim bu ay ne olacak bilmiyorum.. bata 12 gün var.. o gün yorgun, bu gün yorgun derken en önemli günlerde 1 deneme ancak oldu((
Bugün regl günüm. Tüm belirtilerini yaşıyorum. Gelecek belli:))Bekliyoruz
Ama yine de merak ediyorum acaba tüm regl belirtilerini yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
bugün regl olmam gerek ama bende hala bişi yokkk şimdiye kadar hiç 28 den şaşmamıştır soğan suyu içmiştim bu ay ondanmıdır ki çünkü soğan içip geç regl olan arkadaşların yorumunu okudum erkenden testte yapma istemiyorum sonucu kötüyse üzülürüm karışık bi durum
Bugün regl günüm. Tüm belirtilerini yaşıyorum. Gelecek belli:))Bekliyoruz
Ama yine de merak ediyorum acaba tüm regl belirtilerini yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?