Bugün regl günüm. Tüm belirtilerini yaşıyorum. Gelecek belli:))Bekliyoruz
Ama yine de merak ediyorum acaba tüm regl belirtilerini yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
Aaa kızlar bugün regl gününüz ama siz olmamışsınız,yoksa ikinizde hamile misinizki???Merak ettim
Canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde adet belirtilerini yaşıyordum özellikle de kasık ve bel ağrılarını,adet olucam sanmıştım hep,tabi umutlandırmak istemem çünkü ondan önceki ayda kasık bel ağrılarım olmuştu ama adet olmuştum,benim birde zaten bekarken de adetlerim sancılı olurdu.O yüzden çok ayırt edilecek bir şey değil benim için,ama ben de dikkatimi çeken en çok şey mide şişkinliğim ve aşırı gazdı:78: :78:
Bir de aklıma şu geliyor tabi kızlar acaba bu yaşadıklarım düşük yaptığım için miydi?yani o ağrılar şişkinlik gaz falan???
kızlar test yapsam daha erken dimi ya
erken canım bende yapmiyorum haftasonunu bekliyorum tabi gelmesse kirmizilar
şişkinlik ve gaz hamilelikte oluyor ama ağrılar düşük yaptığın için olabilir ben 8 haftalıkken düşük yaptım hiç ağrım yoktu düşük yaptığım gün belimin ve karnımın ağrısına dayanamadım.
erken canım bende yapmiyorum haftasonunu bekliyorum tabi gelmesse kirmizilar
canım bende anlamadım bıraktım onun için.bide aklıma takılan bi durum oldu bu mikroskoplar östrojen yükselince vücutta artan tuz oranını gösteriyomuş acaba tuzlu bişeyler yediğimizde ağzımızda kalan tuz zerrelerimi görünüyo onu test edicem şimdi sonucu bildiririm:129:
Mart ayından bu yana burda devam edince artık topiğimizin hatunları erkenden test yapmamaya başladı.. İyikide böyle oldu.. Regl gecikmesi en önemli belirti diyorlar her zaman. Sabredip görücez. Hayırlısı inşalllah.
Birde adete daha 10 gün filan varken herhangibir belirti aramamak lazım.. bebeğin yerleşmesi zaten 1 hafta sürüyor.
Azra canım senin tickeri ben anlamıyorum:26::26::26: ama çok hoş görünüyor:)
Selam kizlar....
slm hoşgeldin
evet tabş gelmezlerse ama kafama birde şey takıldı soğan kürü uygulayanlardan bazılarının reglisi geç olmuş bende soğan kürü yaptım bu ay ondan olmamış olabilirmiyim ki
Ben daha hic yapmadim canım onumuzdeki ay dusunuyorum ogrenince burayada yazarmisin bilgimiz olsun
mrb kızlar...
soğan kürü benim bildiğim adetin gününden önce olmasına neden oluyor...ben içemedm arkadaşlarım yapıo hep 2 gün önce 3 gün önce oluyorlar...inşallah hamişlikten gelmiodr kırmızlar soğandan değil...
ah be güzelim inş ondandır bi arkdaş yazmış işte soğan kürü yaptıktan sonra reglim gecikti falan diye bende öylemiki acaba diye düşündüm
Canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde adet belirtilerini yaşıyordum özellikle de kasık ve bel ağrılarını,adet olucam sanmıştım hep,tabi umutlandırmak istemem çünkü ondan önceki ayda kasık bel ağrılarım olmuştu ama adet olmuştum,benim birde zaten bekarken de adetlerim sancılı olurdu.O yüzden çok ayırt edilecek bir şey değil benim için,ama ben de dikkatimi çeken en çok şey mide şişkinliğim ve aşırı gazdı:78: :78:
Bir de aklıma şu geliyor tabi kızlar acaba bu yaşadıklarım düşük yaptığım için miydi?yani o ağrılar şişkinlik gaz falan???
yaa, kizlar o kadar termometre aldim... ama sabah atesimi olcmeyi unuttum..
Nasil aliscam ben bu ise...? :97::97::97:
yaa, kizlar o kadar termometre aldim... ama sabah atesimi olcmeyi unuttum..
Nasil aliscam ben bu ise...? :97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?