Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Bugün regl günüm. Tüm belirtilerini yaşıyorum. Gelecek belli:))Bekliyoruz
Ama yine de merak ediyorum acaba tüm regl belirtilerini yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?

Canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde adet belirtilerini yaşıyordum özellikle de kasık ve bel ağrılarını,adet olucam sanmıştım hep,tabi umutlandırmak istemem çünkü ondan önceki ayda kasık bel ağrılarım olmuştu ama adet olmuştum,benim birde zaten bekarken de adetlerim sancılı olurdu.O yüzden çok ayırt edilecek bir şey değil benim için,ama ben de dikkatimi çeken en çok şey mide şişkinliğim ve aşırı gazdı:78: :78:
Bir de aklıma şu geliyor tabi kızlar acaba bu yaşadıklarım düşük yaptığım için miydi?yani o ağrılar şişkinlik gaz falan???

Aaa kızlar bugün regl gününüz ama siz olmamışsınız,yoksa ikinizde hamile misinizki???Merak ettim

Bilmiyorum canım ya ama merakta ediyorum işin doğrusu hala bişi yok gelen giden :) sadece karnımda bi ağrı hissediyorum oda strestendir diye düşünüyrum gelseydi benm çoktan gelirdi çünkü hiç şaşmamıştır

şişkinlik ve gaz hamilelikte oluyor ama ağrılar düşük yaptığın için olabilir ben 8 haftalıkken düşük yaptım hiç ağrım yoktu düşük yaptığım gün belimin ve karnımın ağrısına dayanamadım.

erken canım bende yapmiyorum haftasonunu bekliyorum tabi gelmesse kirmizilar

Mart ayından bu yana burda devam edince artık topiğimizin hatunları erkenden test yapmamaya başladı.. İyikide böyle oldu.. Regl gecikmesi en önemli belirti diyorlar her zaman. Sabredip görücez. Hayırlısı inşalllah.

Birde adete daha 10 gün filan varken herhangibir belirti aramamak lazım.. bebeğin yerleşmesi zaten 1 hafta sürüyor.
Azra canım senin tickeri ben anlamıyorum:26::26::26: ama çok hoş görünüyor:)

Canım ben de adet olacağım hafta sürekli kasık ve bel ağrısı vardı zaten ,sonra 2-3 gün geçti ağrılar,sonra düşük yaptığım gün ağrılar yine başladı ve kanama başlayınca çok kötü ağrılarım oldu...
Ama dediğim gibi ben bekarken de sancı çektiğim için çok farketmedim ben.:26:

Selam kizlar....

Ferysalcim, testten onceki 2 saat birsey yiyip icmeyin yaziyordu benimkinde....

Cok haklısın tatlım. Ama bazen insanin elinde olmuyor icerde ne olsa bebişimizden biliyoruz
Teşekkür ederim canım benim CD 27 yazan kısım adetimin 27. gununde oldugumu DPO 12 yazan kisimda ovulasyondan sonraki 12. gunumde oldugumu soyluyor

evet tabş gelmezlerse ama kafama birde şey takıldı soğan kürü uygulayanlardan bazılarının reglisi geç olmuş bende soğan kürü yaptım bu ay ondan olmamış olabilirmiyim ki

Ben daha hic yapmadim canım onumuzdeki ay dusunuyorum ogrenince burayada yazarmisin bilgimiz olsun

mrb kızlar...

soğan kürü benim bildiğim adetin gününden önce olmasına neden oluyor...ben içemedm arkadaşlarım yapıo hep 2 gün önce 3 gün önce oluyorlar...inşallah hamişlikten gelmiodr kırmızlar soğandan değil...

ah be güzelim inş ondandır bi arkdaş yazmış işte soğan kürü yaptıktan sonra reglim gecikti falan diye bende öylemiki acaba diye düşündüm

ayy amannnıııııınnnnnnnnn bende de var gaz ve şişkinlik yoksaaa yoksaaa
( kendini hamile hissetmeye dünden hevesli hatunice modu )

ama geyik bir tarafa da benim gerçekten bu ay çok fazla şişkinliğim var
öyle ki 51 kilo hatunum ama bir karnım var ki bir kaç haftadır
sanki en az 3 aylık gebeyim ( inşalllaaahhh görücez o günleri de )
yoğun adet olduğumu bilmesem üstüne adet gördüm sanardım :97:
eee ben hamiş değilsem bu kiloda bu göbüş niye

üşüttüm herhalde bayağı üşüttüm ben ayacıklarımı

Son düzenleme:
yaa, kizlar o kadar termometre aldim... ama sabah atesimi olcmeyi unuttum..
Nasil aliscam ben bu ise...? :97::97::97:

Telefonuna hatirlatma ata canım sabah saat 7 ye yada 6 ya. Uyaninca once bi noluyoruz ya buda nesi diyosun sonra aklina geliyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…