Telefonuna hatirlatma ata canım sabah saat 7 ye yada 6 ya. Uyaninca once bi noluyoruz ya buda nesi diyosun sonra aklina geliyo
Alisinca hele birde cikicak sonuc cok kritikse; saat 7 de olcuceksem 4 te uyanip 7 olmasini beklemeye basladim:18:
Azracimmm, mutlaka 6 veya 7 mi olmasi gerekiyor..? Ben saat 8 gibi uyaniyorum is icin... 8 olsa olmaz miki?:26:
Bir de hep ayni saate mi olmasi gerekiyor..? Yani yarim saat filan farketse olmaz mi?
Azracimmm, mutlaka 6 veya 7 mi olmasi gerekiyor..? Ben saat 8 gibi uyaniyorum is icin... 8 olsa olmaz miki?:26:
Bir de hep ayni saate mi olmasi gerekiyor..? Yani yarim saat filan farketse olmaz mi?
canım batımı 20 mayıs olarak değiştirir misin kırmızılar geldi malesef tedavi yolu göründü bana
insallah en kisa zamanda tedavinden yanit alirsin mpb cim. Kacıncı denemenizdi bu. Daha once doktora gitmismiydin:26:
2 senedir deniyoruz canım 8 ay önce düşük yaptım. geçen ay gittim hiç bir sorunun yok 3 ay daha bekle dedi doktor beklemek istemiyorum tedaviye geçelim artık dedim. bakalım cuma doktora gidicem adetin 3. günü gel demişti.
Özelemi gidiyorsun devlet hastanesinemi?
ayy amannnıııııınnnnnnnnn bende de var gaz ve şişkinlik yoksaaa yoksaaa
( kendini hamile hissetmeye dünden hevesli hatunice modu)
ama geyik bir tarafa da benim gerçekten bu ay çok fazla şişkinliğim var
öyle ki 51 kilo hatunum ama bir karnım var ki bir kaç haftadır
sanki en az 3 aylık gebeyim ( inşalllaaahhh görücez o günleri de)
yoğun adet olduğumu bilmesem üstüne adet gördüm sanardım :97:
eee ben hamiş değilsem bu kiloda bu göbüş niye
üşüttüm herhalde bayağı üşüttüm ben ayacıklarımı
bekliyorum gülüm benimmmmm bugün bat ama yok daha gelen giden inşaallah gelmez gelirsede erken gelsin batım çok karıştı valla.ben hep okuyorum birtanem artık geldimmmm.kritik günlerde çok kafama takmayım diye yazmıyordum.ama hep sizinleyim ben.inşaallah canım arkadaşım benimmmm aminnnnnn diyorum.
8 de olur canım. ama 9 oldumu metobolizman calismaya basliyo vucud isin artiyo.. Hep ayni saatte yaparsan 8 de sorun olmaz diye dusunuyorum screamawaycim
canım batımı 20 mayıs olarak değiştirir misin kırmızılar geldi malesef tedavi yolu göründü bana
bekliyorum gülüm benimmmmm bugün bat ama yok daha gelen giden inşaallah gelmez gelirsede erken gelsin batım çok karıştı valla.ben hep okuyorum birtanem artık geldimmmm.kritik günlerde çok kafama takmayım diye yazmıyordum.ama hep sizinleyim ben.inşaallah canım arkadaşım benimmmm aminnnnnn diyorum.
tamam tatlimmmm....
Uzulme canimmm sakin.. Bak hepimiz beraberce Mayisa kaldik... Ve tedaviye baslicaz...
Canim senle batlarimiz ayni o zaman ateşin kac oldu ben bugun olcemedim
yaa, kizlar o kadar termometre aldim... ama sabah atesimi olcmeyi unuttum..
Nasil aliscam ben bu ise...? :97::97::97:
8 de olur canım. ama 9 oldumu metobolizman calismaya basliyo vucud isin artiyo.. Hep ayni saatte yaparsan 8 de sorun olmaz diye dusunuyorum screamawaycim
Ben hazirana kaldım screamaway beni unutma kızzz :84: :84:
Canım bu arada listeye beni de eklesene tahmini 4 haziran,tabiii bu tarihte büyük ihtimalle değişiklik olacak ama adım listede olsun istedim :86: :86:
canım 3 gündür 36.5 çıkıyor hayırlısı bakalım.ben 36.2 ile adet oluyorummmm.
canım 3 gündür 36.5 çıkıyor hayırlısı bakalım.ben 36.2 ile adet oluyorummmm.
ah canım bende hiçbir zaman erken kalkamazdım 2 gündür maşallah ben 7-7:30 da hortluyorum...demekki gerçekten istemek gerekiyormuş ve ben çalışırken hiç istemiyormuşummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?