Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Telefonuna hatirlatma ata canım sabah saat 7 ye yada 6 ya. Uyaninca once bi noluyoruz ya buda nesi diyosun sonra aklina geliyo

Alisinca hele birde cikicak sonuc cok kritikse; saat 7 de olcuceksem 4 te uyanip 7 olmasini beklemeye basladim:18:

Azracimmm, mutlaka 6 veya 7 mi olmasi gerekiyor..? Ben saat 8 gibi uyaniyorum is icin... 8 olsa olmaz miki?:26:
Bir de hep ayni saate mi olmasi gerekiyor..? Yani yarim saat filan farketse olmaz mi?

Azracimmm, mutlaka 6 veya 7 mi olmasi gerekiyor..? Ben saat 8 gibi uyaniyorum is icin... 8 olsa olmaz miki?:26:
Bir de hep ayni saate mi olmasi gerekiyor..? Yani yarim saat filan farketse olmaz mi?

8 de olur canım. ama 9 oldumu metobolizman calismaya basliyo vucud isin artiyo.. Hep ayni saatte yaparsan 8 de sorun olmaz diye dusunuyorum screamawaycim

canım batımı 20 mayıs olarak değiştirir misin kırmızılar geldi malesef tedavi yolu göründü bana

canım batımı 20 mayıs olarak değiştirir misin kırmızılar geldi malesef tedavi yolu göründü bana

insallah en kisa zamanda tedavinden yanit alirsin mpb cim. Kacıncı denemenizdi bu. Daha once doktora gitmismiydin:26:

insallah en kisa zamanda tedavinden yanit alirsin mpb cim. Kacıncı denemenizdi bu. Daha once doktora gitmismiydin:26:

2 senedir deniyoruz canım 8 ay önce düşük yaptım. geçen ay gittim hiç bir sorunun yok 3 ay daha bekle dedi doktor beklemek istemiyorum tedaviye geçelim artık dedim. bakalım cuma doktora gidicem adetin 3. günü gel demişti.

kızlar selam nasılsınız..işten geldim bakalım napıyorsunuz hamiş var mı diye ama yok sanırım ya..hadi artık verin coşkuyuuu..nerde hamişler..benim son 6 gün eh bide bekleme zamanı var 3 gün falan..bakalım ne olucak..ben artık merak etmiyorum gerçi..ne olursa olsun diyorum..

Özelemi gidiyorsun devlet hastanesinemi?

Canım hadi bakalım biraz daha sabret,gerçi adet önceside şişkinlik olur ama ben de işte bir de gaz çoktu ayyyy utandım :78: :78: :78:

8 de olur canım. ama 9 oldumu metobolizman calismaya basliyo vucud isin artiyo.. Hep ayni saatte yaparsan 8 de sorun olmaz diye dusunuyorum screamawaycim

tamam tatlimmmm....

Uzulme canimmm sakin.. Bak hepimiz beraberce Mayisa kaldik... Ve tedaviye baslicaz...

Canim senle batlarimiz ayni o zaman ateşin kac oldu ben bugun olcemedim

Canım bu arada listeye beni de eklesene tahmini 4 haziran,tabiii bu tarihte büyük ihtimalle değişiklik olacak ama adım listede olsun istedim :86: :86:

yaa, kizlar o kadar termometre aldim... ama sabah atesimi olcmeyi unuttum..
Nasil aliscam ben bu ise...? :97::97::97:

ah canım bende hiçbir zaman erken kalkamazdım 2 gündür maşallah ben 7-7:30 da hortluyorum... demekki gerçekten istemek gerekiyormuş ve ben çalışırken hiç istemiyormuşummm

canım sana şeyi soracaktım. tamam 2 gündür 7de kalkıyorumda mesela 6 da uyandım o gün öyle ölçsem ne olur. illa 7yimi beklemek gerek:26:

Ben hazirana kaldım screamaway beni unutma kızzz :84: :84:

Aslinda topigin adini soyle degistirmek gerekiyor bence, martta hamile kalmayi bekleyip, kalamayan, sonra da tedaviye baslayanlar...

Canım bu arada listeye beni de eklesene tahmini 4 haziran,tabiii bu tarihte büyük ihtimalle değişiklik olacak ama adım listede olsun istedim :86: :86:

tamam tatlim eklicem seni....

ah canım bende hiçbir zaman erken kalkamazdım 2 gündür maşallah ben 7-7:30 da hortluyorum... demekki gerçekten istemek gerekiyormuş ve ben çalışırken hiç istemiyormuşummm

gercekten isteme konusunda ben hic kendime guvenmiyorum...
gecen ay incir kurune baslicaktim, tembellik yaptim baslamadim.. ates olccem diyorum ama, bunda da tembellik yapabilirim...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…