Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

gercekten isteme konusunda ben hic kendime guvenmiyorum...
gecen ay incir kurune baslicaktim, tembellik yaptim baslamadim.. ates olccem diyorum ama, bunda da tembellik yapabilirim...:26:

ama canım yap üşenme. sonra keşke yapsaydım demektense yap. incirini iç ateşini ölç..! bak ben soğan içiyorum kaç gündür. üşenmiyormuyum evet üşeniyorum,midem almıyor kimi zaman ama işte ya sebep olacak olan soğansa dedm ve içiyorum sende yap tatlım ne geliyorsa aklına yap.

bu arada karbonat testi deneyen varmı aranızda?

Son düzenleme:

atesin dusuk cikar canım 0.1-0.2 degerinde oda seni yaniltabilir saatinde olcsen daha iyi olur

karbonat testi mi ilk duydum :44:

aa sendemi ölçüyorsun canım. bende başladım bakalım öğrenme aşamasındayım daha.

seninde inşallahhhhh düşmez ateşin. bebiş olabilir bugünde gününmüş. test ne zaman yapacaksın??

canım bugün 30 gün ama benim 34 günde olduğuda oldu 34 günü bekleyeceğim o yüzden birde kızlar tam saatinde ölçün ateşlerinizi.erken kalkıyorsanız ölçün ama hiç kımıldamadan ölçün çünkü ateş hemen oynayabiliyor birde 1 saatte bir derece artış gösteriyor ateş.ilk ölçtüğünüz ateş önemli nutmayın ve sakın 8 den sonra ölçmeyin.ufak tiyolar size.

hadi canım hayırlı olsun inşallah diğer testte de pozitifi görürsün..akıntı dedin de bende adetimden sonra hemen geldi..sonra şimdiye kadar kuruydum..bu son hafta gene geldi..ben yumurtlamayı anlayamıyorum ya..
amiin guzelim insallah cumleten...evet bazen usutme donemlerindede akinti artiyoraslinda kesin bii belirti sayilmaz vucudu ii ttanimak lazim...
ayne canım bende anlamıyorum.bugün 25. günümdü hala ovulasyon mikroskobumda eğrelti otları var
canim hamile olmayasin...diger topikllerde okumustum hamileysen ovulasyon testleri hep pozitif olurmus.. ama once su bahsettigin tuz meselesini bir dene???
ayyy, herkes ben yokken konusmus, ben gelene kadar sessizlesmis buralari yine...

ya, kizlarrr, siparis ettigim testler geldiiiii, sevincimi paylasacaktim sizinleeee...

Mikroskobu denedim, cizgiler filan yok.. Noktalar var henuz...
canim hayirli olsun hayrini gorursun insallah.. siparis verdigin siteyi solermisin belki burayada yollarlar ... (belika))

ne kadar sakinleşti topiğimiz yaa
gecmisi okuyanakadar herkes gitti
tabikide yazarım bende forumdan okudum olabilirmi diye kendimi çok fazla kaptırmamaya özen gösteriyorum
canim biraz kafani dagit insallah gebesindir haftasonuna kadar gelen giden olmazsa yaparsin testi.. sogana gelince bende yapiyorum tatlim anca yaptigim donemde kirrmizilari erken karsilamistim .. lakin anatomimiz iste karisik:97:

tatlim su kopuren test mi?? evet gecen ay denedim fokurdami hic bib reaksiyon gostermemisti... yani hamile de degilmisim ama kesinlikte vermiyorum.... sunuda demeden edmiycem hamis arkadaslar bir zahmet deneseler biz her seyden meddet uman bekleyen hatunlari aydinlatsalar...............:86:

Canım bana bu ateş ölçme yöntemini anlatır mısınız??Ateş biraz daha fazla yüksek çıkınca mı ovülasyon dönemi oluyor?
Burda çok şey öğrendim ben

gülüm herkesin ateşi farklıdır bunu unutma.ve ilk adetinde başla ölçmeyeki kaçla adet olduğunu bilesin.yumurta çatlaması için ateşinin düşmesi gerekiyor ve birden yükselişe geçmesi gerekiyor.yükselmeden önceki en düşük ateş yumurtanın çatladığını gösterir.çatladıktan sonrada ateşinin yüksek olması yada sabit olması gerekiyor.mesela benim adet 36.2 de yada 36.0 da geliyor.düşüşü 35 küsürlerde yaşıyorum.daha sonra yükseliyor yavaş yavaş.adetten 1-2 gün önce düşüşe geçiyor ve adet geliyor.umarım anlatabilmişimdir gülüm.

kalbimin teşekkürler canım bilgi için

sıla yaptın demek. ay merak ettim ben ya. tutuyor gibi sanki.:44: hamile biri yapsada bize söylese ne süper olur:97:

Teşekkür ederim canım,ben ilerde denerim belki bu yöntemi...Nasılsa daha zamanım var hazirana kadar ohoooo

oysaki ne hayallarim vardı kızım olsaydı inciriye oğlum olsaydı soğaniye koycaktım ismini ama olmadı gelmem diyesice kırmızılar biraz önce geldi şaşkın yolunu şaşırdı gelmeyecek dedim ama geldi gıcık şey kırmızı renginden soğuttu valla yarın çocuklara söyleyecem önlüklerin giymeden gelsinler kırmızı kırmızı çekemiycem off offf anlayacağınız kızlar benimki geldi 17 mayısaaaaaaaaaa yazın beniiiiii kızlarrrrrrr ben dedim ama dimi benimki şaşmazzzz 28.gün gelir diye.... şimdi arkadaşlar reglinin 3 günü doktordayım yarın gidip doktor bulup gereken neyse yapılmasını isteyecem....... denemediğim şey kalmadı soğan , keçiboynuzu şimdi de hemen bu akşam incire başlıyorummmmmmm

Son düzenleme:

canım benimkide geldi gelicek adet sancılarım basladı bile.. onumuzdeki ay maratona birlikte devam ederiz:13: kacıncı denemenizdi bu tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…