Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar ben karbonat testini hamile olduğumda denedim ama bende köpürmemişti. doğruluğuna inanmıyorum ben.
hiiii bencede... bizimmle paylastigin icin sagol tatlim...

ya hadi hayirlisi bakalim insallah 17 mayista gormezsin... ama masallah boyle gunu gunune adet goren hanimlarin gebeliginin gecikmesini anlayamadim.... cunku adet duzeni onemlibi faktor bu konuda...yani yumurtlamad duzgun olmazsa zaten adet duzgun olmaz off kafam karisti yine sonuc bu islerin kismet meselesi olduguna variyor... sen insallah uzulme tatlim bi cogumuz mayisa kaldik zaten bu ay mart kadar bereketli cikmadi topic imiz icin gerci 1 var daha ama... drden temiz sonuc alirsin insallah bizleride haberdar canimmm............
mayisa patlama yasiycaz hakkaten oyle hissettimm insallahhhh yazi yari gobuslu gecirecez...

kızzlaar yaa şimdi yeğenimin yanından geliyoruum okadar tatlıkii anlatamammm yaa çok tuhaf oldum abimin heyecanıı yengemin mutluluğu bambaşkaydı gözlerim doldu biran ama akmadı derken babam geldi ziyarete hadi gözümüzaydın dedim 3. kez dede oldun(ablamdan 2 tane ) oda kızım 4.yü de bekliyoruz diyince kendimi ağlarken buldum . şuan adetlyim eşim yanımda yok evimde değilim of çok kötüyüm mutluyum ama ilginç şaşkınım bende istiyorum bizimde olsuuun allahım hayırlısı olsun ....sadece sizinle paylaşmak istedim

Son düzenleme:
canim benim guzelimm.... kiyamam sana inanirmisin sen kadar diyeyemem bu sana saygisizlik olur ama hissettiklerini inan ki anladim ve icim ciz etti............. nediyeyim babanin duasi kabuil olurinsallah ve 4.torun senden gelir gulum... tez zamanda hayirla.. lutfen simdi kafana takma ve yeni baliycak surecin insallah mujde getirecegini dusun...

kac yillik evli ve nezamandir deniyosunuz canim...

Rabbim babacıgının ve senin yurekten dualarını kabul etsin inş seninde kucagını doldursun. Hıc uzme kendini canım reglmizin ilk donemlerinde cok hassaslasıyoruz. Bizim bebişimizde sırasını bekliyo

ayyy canim yaaa.. cok zor is bu... ben o kadar da yapabilecegime inanmiyorum... esime naz yapmam gerekecek ayyy ben kalkamiyorum, getir su termometreyi filan diye...

canim hayirli olsun hayrini gorursun insallah.. siparis verdigin siteyi solermisin belki burayada yollarlar ... (belika))

Canimmm, amazondan sooledim siparisleri... ama gelince de koptum.. hepsini ayni kutuya koymuslar... kutuyu hazirlayan adam gulmustur bunlar cocuk delisi olmuslar diye...

Silacimmm, bende cok duzenli adet goruyordum... Hamile filan kalamadim, bence adet duzeni ile cok alakali degil bunlar... Bebek dusunmeye basladiktan sonra adetlerim duzensizlesmeye basladi...:26:

ayy kizlar yazik cemileye:18: simdi bu hamilede kalir:90:

Cemilede kimmm?:80:

11 gun kalmis ovulasyonuma, Gelmesinnnn ovulasyonummm dahaaaa gelmesinnn...
Soooyle dongum 2-3 gun uzasin bu ay insallahhhhh....

ovulasyon gununu senmi hesapladin yoksa teslerdenfalan mi bildin,?? diledigin gibi olur insallah...

anliyorum canim adet duzeni icin hamilelik olayini kismet iste....

bu arada cemile dizi kahramaniiii

ovulasyon gununu senmi hesapladin yoksa teslerdenfalan mi bildin,?? diledigin gibi olur insallah...

anliyorum canim adet duzeni icin hamilelik olayini kismet iste....

bu arada cemile dizi kahramaniiii

Canimmm, ben kendim hesapladim ovulasyonumu... 1 Mayis gibi olmasi lazimmm... Ama benim 2 Mayisa kadar misafirim varrr.. Ondan diyorum... Ovulasyonum gecikmezse, benden is cikmaz bu ay...

Herkes dizi izlemeye mi gitti ney?:26:

screamaway canım 2 defa yazdım senden ses cıkmadı..

bu ay için senin olmadı sanırım ama demek zamanı varmışşş.. sabret canım benım..herşeyin hayırlısı olsun..

canım yastıgının altına veya yatagının yakınında komidin varsa oraya koyabilirsin
Bende senin gibi oldum canım 25 i şaşmazdım 2 aydır duzensizleşti:44:

screamaway canım 2 defa yazdım senden ses cıkmadı..

bu ay için senin olmadı sanırım ama demek zamanı varmışşş.. sabret canım benım..herşeyin hayırlısı olsun..

aa, yazdin mi.. Benn gormedimmm canim...:26:
Bu ay olmadi benim... Cokkk uzuldum... Ama kismet... Ne yapalim.. demek rahat rahat hamile kalanlardan olamicam...:97::97:

Artik mayisa kaldik... Tabi deneyebilirsemmm... Yok deneyemezsem artik haziranda neselikiza katilirim...

çok yorgunum yaw..hep çalış hep çalış..para için çalış..temizlik için çalış...bebek için çalış..ayyy gına geldi..daha popomu yeni koydum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…